Macskal

Mycket trevlig köpupplevelse. Köpte en mini massagepistol, som visade sig vara precis hur bra som helst. Kan varmt rekommendera den: ENERGIZE MASSAGE GUN MINI – MASSAGEPISTOL Men också Suverä... Se mer

Jag hade beställt hörlurar via CDON där Macskal var leverantörer. Det uppkom strul vid leverans och både jag och leverantören gjorde missar. Fick dock ett mycket juste och bra bemötande vid kontakten... Se mer

Uppdatering: Det visade sig att Macskal har svarat på mitt mail redan efter en dag. Mailet fanns bland min skräppost! Helt otroligt att jag missat det. Köpte en Smartklocka dagarna innan Jul på... Se mer

Beställde ett skin till macbook och silikonfodral till airpods. Klickade hem dem på sön em och kunde hämta ut paketet tisdag kväll. En utveckling jag gärna sett är att man kunde få paketet levererat... Se mer

1. Fyndvaruhus
  2. Elektronik
  3. Butik med kökstillbehör

Macskal erbjuder ett brett utbud av hem- och teknikprodukter till låga priser tack vare våra inköp utan mellanhänder. Välkommen att fynda med oss! Vi erbjuder dig trygg shopping med svensk kundtjänst och svenska garantier. Vårt lager ligger i Eskilstuna, och vi säljer endast produkter vi har på lagerhyllan med supersnabb leverans. Vi skickar din beställning samma arbetsdag om du beställer innan kl 14.00.

Grymt utbud med snabb leverans!

Grymt utbud med snabb leverans!

Har handlat härifrån många gånger och det har alltid gått väldigt smidigt och fort med leveranserna! Kan verkligen rekommendera!

6 mars 2020

Snabb leverans och mycket trevlig kundservice.

Helt problemfritt inköp. Mycket snabb leverans och väldigt trevlig kundservice. Väldigt hög kvalitet på både på mitt införskaffade iphone- och macskal. Stark rekommendation. Om du söker produkter till din mobil eller dator, är det hit du ska vända dig.

Snabbt och prisvärt

Beställt från Macskal två gånger, ena gången ett mobilskal och den andra en laddare till min MacBook. Snabb leverans på båda produkterna, och laddaren funkar utmärkt. Prisvärt!

Uselt

fick beställningen för en månad sen, mailade efter tre dagar att hörlurarna inte funkar, en vecka senare mailar jag igen då jag inte fått svar. 24h kundservice? Snarare obefintlig sådan. Beställ inte härifrån.

21 februari 2020

Svar från Macskal

Tack för att ni tog er tiden att lämna feedback. Jag beklagar för detta och vi kommer självklart att försöka lösa detta på ett sätt ni blir nöjda på! Vi kontaktar er omgående för att komma fram till en lösning där ni blir nöjda!

Customer Relationship Manager

VARNAR FÖR OSERIÖS VERKSAMHET!

VARNAR FÖR OSERIÖS VERKSAMHET!
Har väntat veckor på leverans och får inte tag på kundtjänst

17 februari 2020

Hej

Tack för din feedback. Vår kundtjänst svarar på samtliga mail inom 24 h på vardagarna.

Det är svårt att kommentera leveranstiden, vi har ingen kundprofil med ditt namn nämligen.
Vore bra om du kontaktar oss per info@macskal.se, så kan vi kika på ditt ärende och lösa det tillsammans.

Hoppas vi hörs snart.

Beställ inte därifrån!

Beställ inte därifrån. Jag beställde ett svart marmorskal till min MacBook ifrån dem och jag fick vänta i 1,5 månad innan det tillslut kom. De säger att det ska ta 1-3 dagar. Rena rama bluffen!

De svarar väldigt långsamt på mailen och det finns inget telefonnummer. ”Just nu har vi extra hög belastning” har de sagt i flera veckor, mitt i februari, vilket rimligtvis ur konsumenters vanliga spenderande inte kan vara en särskilt hektisk månad.

Dessutom skrev de inget i produktbeskrivningen om att man fick klistra på det svarta helt själv? Vilket är jättesvårt att få till snyggt helt på egen hand med dessutom ett äpple som finns på MacBook-datorn. Mycket jobb och slit för det överdrivet dyra priset. Inte nöjd någonstans. Tyvärr.

16 februari 2020

Hej

Tack för din feedback. Vi kan se här att fel adress angavs vid köpet och vi fick tillbaka ditt paket i retur och sedan skickade ut det på nytt. Vad tråkigt att ni inte är nöjd med produkten som ni köpte, och ni har alltid 30 dagars öppet köp på samtliga produkter.

Tveka inte att återkomma om du har ytterligare funderingar!

Customer Relationship Manager

Undvik detta lurendrejeri-företag! Aldrig mer för mig!

Beställde tre varor och leveranstid skulle vara 1-3 dagar. Efter 10 dagar hade jag fortfarande inte fått något paket. Kundtjänst svarar på Mail först efter flera dagar och det finns inget nummer att ringa. Efter flera skickade Mail och hot om Konsumentverket och polisanmälan samt hjälp av klarna för att få till en återbetalning fick jag tillslut hem varor, ungefär 3 veckor senare... Dessvärre bytte dem ut massagepistolen som var hela anledningen till att jag beställde till en gammal variant och jag fick alldeles för lite på pengar tillbaka. Smartwatch beställde jag två också, billig kopia-variant. Säger som flera andra; lurendrejeri är vad det här företaget håller på med och endast de som tjatar i massor verkar få sina varor eller pengar tillbaka. Passa er och betala INTE direkt. Har ni det på faktura kan Klarna hjälpa er att frysa fakturan när företaget inte skickat era varor och tro mig, de kommer försöka med alla tillgängliga medel... Big NO NO!!

13 februari 2020

Beställ INTE från dom

Beställ INTE från dom. Fick en av tre varor och den enda jag fick var HELT fel. Flera veckor senare håller jag fortfarande på att försöka få en frisvarsadress för att skicka tillbaka den felaktiga varan, har kompletterat m bilder och allt de har bett om men jag får INGEN respons. Lurendrejeri!!!

12 februari 2020

Svar från Macskal

Tack för att ni tog er tiden att lämna feedback. Jag beklagar för detta och vi kommer självklart att försöka lösa detta på ett sätt ni blir nöjda på! Vi kan tyvärr inte se att ni angett ett giltigt ordernummer. Men om ni mejlar in till info@macskal.se så ska vi hjälpa er till en lösning.

Jag har beställt 3 grejer från dom

Jag har beställt 3 grejer från dom, första beställningen fick jag som jag skulle trots att det var under mellandagarna. Så beställde 2 likadana grejer till, den 9/1, har bara fått 1 av 2 beställningar. och det är jättekrångligt att få svar från kundservice och de skyller ena dagen på posten och nästa dag att den är restad och då säger de emot sig själva.
De har dragit pengar för båda beställningarna men levererar inte grejerna.
INTE BRA. hoppas på att få min beställning som jag betalat för.

6 februari 2020

STOR VARNING

STOR VARNING! Beställ INTE från dem. Jag beställde varor för över en månad sedan men har fortfarande inte fått dem trots att de lovar 1-3 dagars leveranstid. Flera gånger har jag kontaktat kundtjänst som svarat att varorna kommit bort på posten och de lovar att de har skickat dem igen. Jag har betalat för varorna men har tappat hoppet om att jag någonsin kommer att få dem. Tror knappast att posten tappat bort dem flera gånger. Vill varna andra för att beställa från detta bluff-företag.

5 februari 2020