Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Jag var i kontakt med en som heter cornelius. Supertrevlig och hjälpsam, svarade snabbt och jag upplevde premiumkänsla av service. 10/10

Svar från Lunar Sweden
Väldigt snabb och bra kontakt med Eric, sol hjälpte mig att skapa upp ett företagskonto

Svar från Lunar Sweden
Pinsam bank! Först så tar dom avgifter för ett kort som jag aldrig fått, sen när jag fört över alla pengar och vill avsluta så kommer dom på att jag måste ju betala 29 kr för övertrassränta, så då kunde jag inte avsluta kontot... idioter!

Svar från Lunar Sweden
Estelle var mycket hjälpsam, tydlig och dessutom väldigt trevlig!

Svar från Lunar Sweden
Eric var väldigt hjälpsam och gjorde processen väldigt effektiv och snabb!

Svar från Lunar Sweden
En hjälpsam tjej/kvinna som var bra på det hon gjorde samt mkt trevlig

Grymt kundtjänst, trevlig och hjälpsam agent samt bra kunskaper. 10 av 10🌟🌟🌟🌟

Svar från Lunar Sweden
Bra hjälp Eric va väldigt hjälpsam

Svar från Lunar Sweden
Snabbare än jag trodde och om man jämför med andra banker. Otroligt bra service min handläggare var Eric och något jag är jätte nöjd över är att han alltid följde upp i ärandet.

Svar från Lunar Sweden
…När man ansöka om att vara Kund hos Lunar, det tar 10 dagar om att bli godkänt eller om man bli blåst. Det känns för långsam, gammeldags.

Svar från Lunar Sweden
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen har varit enkel och smidig, och jag har känt mig väl informerad under processens gång.

Svar från Lunar Sweden
Ttevligt bemötande och fick snabbt hjälp med mitt ärende

Svar från Lunar Sweden
Det var att skicka tillbaka pengar som kom till mitt konto på Luna bank efter jag hade tagit bort mitt konto där.
Jätte bra samtal och samarbete med medarbetare där och det var smidigt att få tillbaka pengarna.
Tack så mycket !

Svar från Lunar Sweden
Ingen telefonkö - den positiva upplevelsen startade redan där :-). Jag fick snabbt hjälp med en ganska komplicerat ämne, problemet löstes snabbt och effektivt!

Svar från Lunar Sweden
Tusen tack för all hjälp, Frans. Han löste mitt ärende snabbt och smidigt. Jag är en supernöjd Lunar-kund och får alltid toppservice av alla duktiga medarbetare på supporten. Ni är bäst 🤩

Svar från Lunar Sweden
Snabb och tydlig service med bra återkoppling från rådgivaren Eric. Känns tryggt att man genomför KYC korrekt. Hoppas att servicen fortsätter vara lika bra.