Heel content over de snelle levering en het product is heel mooi. Hebben jullie winkel regelmatig bezocht en iets gekocht en ook altijd vriendelijk bediend in Waasland Schopping Sint Niklaas .
Det här tycker kunderna
Toen we onze ringen gingen bestellen kon de jonge dame moeilijk omgaan om de juiste instellingen voor bestellen te doen. Ze moest via videocall alles inorde brengen. Er werd ons medegedeeld we de rin... Se mer
Företaget har svarat
Oorbellen wel heel klein tov foto. Bpost heeft NIET aangebeld en ben zelf pakje moeten gaan ophalen in een box terwijl ik gans de dag aanwezig was
Företaget har svarat
Winkel in Gent . Zeer vriendelijke ontvangst . De medewerker Banu die ons geholpen heeft was zeer professioneel , behulpzaam en kent haar vak. Ikzelf en mijn dochter konden haar advies op prijs stel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Lucardi juwelier shop je trendy armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en horloges online. Voor 21.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Omruilen is precies onmogelijk 😞
Ik kon mijn pakje niet terugsturen want geen verzendmogelijkheden in mijn buurt !!!
Ik rij speciaal naar Gent , langemunt en daar vertellen ze mij dat ze niet kunnen omruilen omdat het online is gekocht !!! Dit noem ik geen service

Mooie armbandjes
Mooie armbandjes, echter te laat geleverd voor St Valentijn.
Maar blijf toch klant.
Good quality price
The product is very nice as I expected. In addition the delivery is as promised 24hrs.
Snelle levering goede track and trace…
Snelle levering goede track and trace en het product kon me echt bekoren!
Vriendelijke bediening.
Vriendelijke en behulpzame verkoopster…
Vriendelijke en behulpzame verkoopster die kennis van zaken had.
Communicatie is top, maar service kon beter
De communicatie verloopt vlot.
Enkel de tips om je ringmaat te bepalen kloppen niet in ons geval. We kochten een trouwring die voor mijn partner en mezelf te groot is. Omdat we er al een gravure in lieten zetten kan de ring niet meer terug gestuurd worden en dat snap ik.
Maar in hun winkels bieden ze ook geen service om de ringen kleiner te laten maken. We kochten nu voorlopig de ringverkleiners, maar zelfs die helpen niet bij mijn partner. Het is zonde van het vele geld dat we betaalde.

Svar från Lucardi
Het is een prachtige ring
Het is een prachtige ring, perfect qua maat en ik had hem pas aan dat ik al niet meer voelde dat ik hem droeg. Eveneens een super snelle levering!
Zeer tevreden en een echte aanrader!!
echt klant vriendelijk
echt klant vriendelijk. Goede service en hulp bij het kiezen .
Super mooie winkel
Vriendelijke verkoopster
Verkoopster kwam direct naar me toe toen ik het vroeg en heeft me vriendelijk verder geholpen.
Mooie juweeltjes en supersnel geleverd!
Heb mijn artikel snel ontvangen
Heb mijn artikel snel ontvangen, maar verpakking kon iets beter en iets kleiner ook. Webindeling kan misschien ook iets overzichtelijker. Had wat moeite om te zoeken. Had de artikelnummer al meegekregen vanuit de winkel in Breda wat het zoeken iets vergemakkelijkte.

Svar från Lucardi
De levering was correct en het artikel…
De levering was correct en het artikel was mooi maar de oorbel was zo fijn en zo fragiel dat ik ze nauwelijks kon insteken. Het was veel kleiner en brozer dan ik verwacht had. Ik heb het artikel teruggestuurd. Volgende keer beter...

Svar från Lucardi
Vriendelijke verkoopster die helpt om…
Vriendelijke verkoopster die helpt om oplossingen.
De juwelen waren heel mooi en de…
De juwelen waren heel mooi en de levering was vlot.
Fantastische prijs/kwaliteit!!
Fantastische prijs/kwaliteit!!! Mooie sieraden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.