Lindt & Sprüngli Benelux Omdömen 254

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heerlijke chocolade en behoorlijk wat variatie van smaken vooral de Lindor bonbons. De kwaliteit van de chocolade is hoogstaand. Enkel jammer dat bepaalde smaken tijdelijk zijn. De prijzen zijn nogal... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lekkere chocolade, maar service kon beter. Adventskalender kies en mix besteld als kado. Kreeg ik een doos met de chocoladesnoepjes los erin, zonder kalender! Na een klacht hierover, kreeg ik via emai... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega leuke aanbieding gehad met de Black friday deal! 2 pakketten besteld 1 daarvan volgende dag geleverd en de andere wat langer (3 dagen) moeten wachten. Dit waarschijnlijk vanwege de drukte maar a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chocolade balletjes van Lindt, daar kan je mij midden in de nacht voor wakker maken. We waren laatst in de shop bij Bataviastad, wat een feestje en wat een vriendelijke bediening. En toen... Se mer

Företagsinformation

1. Chokladbutik

Skrivet av företaget

Lindt & Sprüngli is een Zwitserse chocoladeproducent met een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf werd in 1845 opgericht door Rodolphe Lindt, die een nieuwe methode ontwikkelde om chocolade te maken. Deze methode, die later bekend werd als "conching", zorgde voor een gladdere en romigere chocolade. Lindt is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire chocolademerken ter wereld. Het bedrijf produceert een breed scala aan chocoladeproducten, waaronder melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade en pralines. Lindt is gespecialiseerd in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het maken van chocolade met een unieke smaak en textuur. Het bedrijf is ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om chocolade te verbeteren. Lindt is trots op zijn traditie en innovatie. Het bedrijf is toegewijd aan het maken van de beste chocolade ter wereld, voor mensen van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 24 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel erg jammer, metaal deeltjes

Ik heb meerdere keren mijn klacht gemaild dat ik metaal deeltjes heb aangetroffen in de Lindt Lindor puur en mijn klacht vergezeld van foto's maar ik heb hier geen enkele reactie op mogen ontvangen (behalve van de klantenservice dat mijn mail is door gezet naar de klachten afdeling).
Ik vind dit erg jammer van zo'n mooi en gerenommeerd bedrijf.

20 februari 2026

Gifmengers.

De chocolade van Lindt bevatten gevaarlijk hoge lood en cadmium niveau's, zware metalen die zich ophopen in je lichaam. Ze gebruiken cacao uit West-Afrika waar de grond hoge niveau's van deze zware metalen bevat, en filteren deze grond niet waardoor deze metalen in jouw lichaam terechtkomen, nooit geen giftige Lindt chocolade meer voor mij.

14 mars 2026

Waardeloze service

De chocolade is van prima kwaliteit (en daarom wordt die ook WEL hoog gewaardeerd), de service vanuit Rotterdam is echter een aanfluiting. Dekken zichzelf in met "wij kunnen er niets aan doen dat het te laat verzonden wordt, het is mensenwerk". Vervolgens komt alles pas veel later (te laat) bij de klant aan.
Niets meer bespreekbaar want alles is "gepersonaliseerd" verzonden. Alles zit echter gewoon verpakt en zou prima retourneerbaar kunnen zijn. Snel verdienen over de rug van de klant...
Advies voor de consument: koop het bij een andere winkel die Lindt levert/verkoopt en absoluut niet bij hen zelf! Duurder ben je bij een andere winkel dus absoluut toch niet uit!

13 mars 2026

Poor service and lack of customer care at Lindt Bataviastad

I ordered an ice cream that was already placed crookedly on the cone. It almost fell off immediately, so I politely asked for a cup. This was refused with the explanation that cups are “only used for other things.”

In the end, I spent €70 on products in the store, yet they still refused to give me a cup to save the ice cream. When it finally fell off, I was told I had to pay €6.95 for a cardboard cup.

The cup was more expensive than the ice cream itself, let that sink in.

This is extremely disappointing and very unfriendly toward customers.
I’m usually a fan of Lindt, but after this experience, I won’t be coming back here.

17 januari 2026

Super

Super. Bestelling in goede staat ontvangen. Snelle levering. Normale prijs. Ga vooral zo door. Medewerkers van Lindt👍🏼

27 december 2025

Cadeauverpakking met chocolade besteld

Cadeauverpakking met chocolade besteld, we dachten een mooi cadeau voor de collega's. Cadeauverpakking zag er niet uit, veel te grote doos waardoor alles er rommelig in zat. Voor die prijs had ik een mooiere verpakking verwacht. Aangezien er op de website staat dat je ongeopende produkten binnen 14 dagen zonder opgave van reden retour mag doen dacht ik we doen het weer retour. Maar dan worden de regels ineens veranderd en is retouneren geen optie. Wij bestellen nooit meer bij Lindt. De chocolade is heerlijk maar de service is ronduit slecht.

5 januari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelling geannuleerd… maar dan…

Voor het 2e jaar op rij voor een klein godsvermogen aan chocola besteld bij Lindt voor kerst. Want eerlijk is eerlijk met de chocola is niks mis. Maar dat geldt niet voor de “klantenservice” van Lindt.

Vorig jaar ging ook niet alles soepel, maar dit jaar ging er nog meer mis en de oplossing… nouja oordeel zelf.

Ik bestelde 12 kg chocola en zag daarna dat ik als ik in meerdere bestellingen zou bestellen de chocola veel goedkoper was?! Dus ik heb Lindt direct gebeld en deze bestelling geannuleerd. Vervolgens nieuwe bestellingen geplaatst en uiteraard zou ik het geld van de geannuleerde bestelling terugkrijgen binnen een paar dagen.

Na enkele dagen ontvingen wij onze bestelling en een paar dagen daarna… de bestelling die we hadden geannuleerd?!

Ik heb gelijk met Lindt gemaild en toen begon het wachten. Dagenlang werd er niet gereageerd en uiteindelijk gaf Lindt aan dat we de chocola bij uitzondering terug mochten sturen en dan ons geld zouden terugkrijgen? Alsof het mijn fout is! Ik was niet van plan om zelf voor deze kosten op te draaien en heb dit terug gemaild waarop de medewerkster aangaf dat de fout bij hun lag en daarom retourlabels aangemaakt zouden worden.

Van enige ludieke compensatie vanuit Lindt voor hun gemaakte fout is geen sprake.

We hebben de chocola van de geannuleerde bestelling retour gestuurd en wachten nu op het geld. Inmiddels wachten we al 3 weken op het geld sinds de bestelling geannuleerd is. En het gaat helaas niet om een klein bedrag dus beetje jammer dat het zolang moet duren.

Volgend jaar geen Lindt chocola meer voor de familie als kerstcadeau, want dit bedrijf stelt echt teleur met de afhandeling van dit soort fouten.

28 november 2025

Slechte adventkalender

De chocolade in de adventkalender is door de hele kalender heen verspreid
Dus bij het openen van een vakje tref je geen chocolade aan.
Dit omdat alles alle kanten op kan.
Slechte kwaliteit voor zo'n groot bedrag

10 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.