Lekker!! Beter dan gewoon snoep, maar dat proef je niet.. dus het is echt lekker en niet dat nasmaakje van aspartaam of dergelijke. Knap gedaan! Enige nadeel is dat AH het niet meer in de schappe... Se mer
Det här tycker kunderna
Snel binnen, keurig verpakt en leuke info folders erbij in. Smakelijke snoepjes voor mijn kleine man met diabetes 1. Hij vind de lollies geweldig! Heb natuurlijk zelf ook ff geprobeerd en ik vind ze h... Se mer
Företaget har svarat
Ik bestel regelmatig snoep en energierekening bij food2smile. Ik vind de producten lekker en het is fijn om zo af en toe verantwoord te kunnen snoepen. Dit keer was er iets mis gegaan met de bestell... Se mer
Företaget har svarat
Makkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs voor het product. Ja het is iets duurder dan conventionele snoep, maar voor een suikervrij/gelatine vrij alternatief is dit prima betaalbaar en smaa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij geloven dat snoepen en snacken erbij hoort. Food2Smile helpt je dat guilt-free te doen. Bij ons komt lekker en verantwoord samen. Zo dragen we bij aan een gezondere en happy lifestyle. We laten zien dat je met suikervrij snoep, verantwoorde vegan chips, verantwoorde tussendoortjes en chocolade zonder toegevoegde suikers niet hoeft in te leveren op een heerlijke smaak. Alle Food2Smile producten zijn zonder toegevoegde suikers, maar dat is niet alles. Meer dan 90% van ons suikervrije assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. Onze vegan chips zijn een bron van proteïne en bevatten minder vet. Ook gebruiken we natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Een appel of een wortel is het gezondst, maar de meeste kinderen zullen dit niet beschouwen als een verwen-momentje. Als voedingsdeskundige heeft oprichtster Miriam Bouwens vele kinderen met overgewicht en obesitas mogen helpen. Jarenlang heeft ze gezinnen een gezondere leefstijl bijgebracht. Naast meer beweging en gezonder eten en drinken, is het namelijk geen enkel probleem om af en toe te snoepen. Maar kies dan wel voor verantwoorde tussendoortjes en traktaties; suikervrij snoep, chocolade en energierepen zonder toegevoegde suiker of popped chips met 60% minder vet dan het gefrituurde alternatief. Food2Smile is het lekkere en verantwoorde alternatief voor snoepen en snacken.
Kontaktuppgifter
Uraniumweg 17, 3812 RJ, Amersfoort, Nederländerna
- 033-4799658
- info@foodsmile.nl
- food2smile.nl
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snoepjes waren lekker ondanks dat er…
Snoepjes waren lekker ondanks dat er geen suiker in zat. Levering was snel. Alleen de prijs is wat hoog t.o.v. snoep met suiker.
Wij houden van het merk
Wij houden van het merk. Er was iets fout gegaan maar dat was snel hersteld
snelle levering
snelle levering. Snoepjes zijn veel te lekker. Heb na 1 dag de doos voorlopig dicht geplakt.
Top snoepjes zonder de nadelen van snoep
Lekker!!
Enige nadeel is dat AH het niet meer in de schappen heeft liggen. Moet nu verder rijden of online bestellen.
Maar zeker een aanrader
Goede kwaliteit en snelle levering
Smaakvolle gezonde schooltraktatie
De snoepjes smaken goed, uitdeelbaar voor redelijke gezonde school traktatie, goed bezig
Top producten en service
Goede en snelle levering! En top producten. Al erg vaak besteld en zou het nog vaker doen in de toekomst
Echt lekker en veel keus
Groot aanbod , mis in supermarkten het aanbod in suikervrije snoepgoed, hier veel verschillende soorten en elk snoepje, dropje , chocolade zijn echt lekker. Snelle levering.
Super schnelle und unkomplizierte…
Super schnelle und unkomplizierte Lieferung …. Alles top top
Diaree na snoep
Ik heb na het eten van een zakje snoep van food2smile die vegan en sugar free was, erg last gehad van diaree. Ook hebben de verschillende gummies geen eigen smaak. Zoals het cola flesje en de kersjes, smaken allemaal het zelfde. De smaak is niet fantastisch, echt geen aanrader!

Svar från Food2Smile
Fijn bedrijf met goede producten
Dit keer was er iets mis gegaan met de bestelling en dat is netjes hersteld. Al mijn andere bestellingen verliepen zonder problemen.

Svar från Food2Smile
Discount promotion (2+1) from the…
Discount promotion (2+1) from the website was not redeemed, I had to write several emails about it.
Fantastisch dat ze bestaan
Fantastisch dat ze bestaan, zo kan je toch zorgeloos van een snoepje genieten. Het was de eerste keer dat ik besteld hebt, ik heb een beetje van alles gekocht om te proberen, en voor zo ver alles is top 👍🏼, de zuren, vind ik wel iets te zuur persoonlijk 🤭. Dank jullie wel. Jullie hebben een nieuwe klant erbij (met 5 aanhangers die dol zijn op snoep)

Sommige snoepjes zijn lekker
Sommige snoepjes zijn lekker, Sommige zijn wat bitter (door de stevia). Een aantal soorten vinden wij echt niet lekker daardoor helaas.

Svar från Food2Smile
Fijne producten weer geleverd gekregen!
Redelijk snelle levering, producten zijn weer top.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.