Leguano Schoenen Ned Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bestelde schoenen waren de volgende dag al binnen. Prima verpakt en precies hetgeen ik had besteld. Voor de zekerheid had ik twee verschillende maten besteld en één ervan paste perfect. Het reto... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima instructies voor de juiste maat. Snelle levering. Het boekje van Katy Bowman dat ik erbij besteld had, was abusievelijk niet meegezonden. Dat hoorde ik al voordat ik de schoenen hier afgeleverd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

* Goede service * Heldere communicatie en advies * Snelle levering * Kwalitatief goed en fijn product * Betrouwbare en duidelijke website Na heldere communicatie via de mail werd een ver... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Binnen een dag antwoord vd helpdesk en ook het omruilen naar een andere maat ging vlekkeloos. Enige minpuntje is dat ik zelf mijn retour pakketkosten moest betalen; zou fijn zijn als dit onder het kop... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik

Skrivet av företaget

Herontdek de natuurlijke manier van lopen Wandelen of hardlopen is de meest natuurlijke zaak van de wereld. Het houdt het gehele bewegingsapparaat in goede conditie. Maar alleen als we natuurlijk bewegen, met andere woorden: blootvoets! Leguano, hét...

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

83 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Geweldig, kapotte werd vervangen

Geweldige schoenen. Zo comfortabel want sluit perfect aan bij hak maar lekker ruim voor. Eerste paar ging in 2 weken kapot maar kreeg gratis een nieuw paar van leguano en die doen het goed 💯

16 oktober 2024
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leguano's gaan als een speer

Dick Tulen heeft mij heel duidelijk en goed geadviseerd over welke Leguano’s voor mij geschikt zouden kunnen zijn en dan in het bijzonder die voor de winter i.v.m. dat ik een koukleum ben. Op zijn aanbevelen heb ik de “Activ Alasco” met wol gekocht en dan één maat groter dan de “Kosmo” die ik al heb. Zelfs twee paar “Kosmo’s”, omdat Leguano’s dankzij de zool en het soepele bovenwerk als geen andere barefoot schoenen heerlijk lopen en je een gevoel van vrijheid geven.

De “Kosmo’s” gebruik ik voor binnenshuis (veel trappen lopen) en voor het sporten (fitness, krachttraining, CrossFit).

De “Activ Alasco” is een schot in de roos voor mijn kouwelijke voeten die graag buiten aan de wandel gaan.

Wat me verder opvalt aan de Leguano zool en ik wel héél bijzonder vind, is dat ze tot op heden geen vuiligheid van straat mee naar binnen nemen, alsof de zolen troep afstoten.

8 oktober 2024

Snelle service

Snelle service. Schoenmaat was niet goed, zonder tegengeluid andere schoen met goede maat ontvangen.

20 september 2024

Ontbrekend hangertje

Er ontbrak een hangertje aan de schoen. Toen ik contact opnam, werd er gelijk toegezegd het hangertje na te sturen. Ik heb het ook binnen een paar dagen nagestuurd gekregen. Erg fijn!

9 september 2024

Mooie schoenen

Mooie schoenen, netjes bezorgd. Een maat groter geleverd dan besteld, 2 paar, maar dat pakte goed uit. Blijkbaar werd er al rekeninggehouden met eigenschappen vd schoen.

2 september 2024

Prima service

Prima instructies voor de juiste maat.
Snelle levering. Het boekje van Katy Bowman dat ik erbij besteld had, was abusievelijk niet meegezonden. Dat hoorde ik al voordat ik de schoenen hier afgeleverd werden met de aankondiging dat het een dag later verzonden zou worden. Dat boekje bleek een waardevolle aanschaf. Ik heb het meteen helemaal uitgelezen. Heel nuttige info!

20 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Verkeerd adres op My GLS

Alhoewel mijn adres, huisnummer + bus (Schuurveldlaan 21-bus 202) duidelijk was tijdens de bestelling, was deze toch verkeerdelijk tijden de aanmelding voor levering (Schuurveldlaan 202). Indien ik dit niet zou gemerkt hebben en dit niet had kunnen aanpassen, dan zou deze bestelling (die ik al betaald had) nooit zijn aangekomen! Wat betreft de schoenen zelf, deze zijn exact wat ik verwachte, is reeds mijn 3de paar, maar 1ste keer online besteld.

15 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.