De bestelde schoenen waren de volgende dag al binnen. Prima verpakt en precies hetgeen ik had besteld. Voor de zekerheid had ik twee verschillende maten besteld en één ervan paste perfect. Het reto... Se mer
Det här tycker kunderna
Prima instructies voor de juiste maat. Snelle levering. Het boekje van Katy Bowman dat ik erbij besteld had, was abusievelijk niet meegezonden. Dat hoorde ik al voordat ik de schoenen hier afgeleverd... Se mer
* Goede service * Heldere communicatie en advies * Snelle levering * Kwalitatief goed en fijn product * Betrouwbare en duidelijke website Na heldere communicatie via de mail werd een ver... Se mer
Binnen een dag antwoord vd helpdesk en ook het omruilen naar een andere maat ging vlekkeloos. Enige minpuntje is dat ik zelf mijn retour pakketkosten moest betalen; zou fijn zijn als dit onder het kop... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Herontdek de natuurlijke manier van lopen Wandelen of hardlopen is de meest natuurlijke zaak van de wereld. Het houdt het gehele bewegingsapparaat in goede conditie. Maar alleen als we natuurlijk bewegen, met andere woorden: blootvoets! Leguano, hét...
Kontaktuppgifter
Eendrachtstraat 9, 8012VV, Zwolle, Nederländerna
- 0633772662
- info@leguanoschoenen.nl
- leguanoschoenen.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles ging goed
Alles ging goed, weinig aan toe te voegen, behalve dat ik één schoen zou willen kunnen ruilen voorn een half maatje groter.
snelle en correcte levering
Weer blij met mijn nieuwe Leguano's 😊
Ik ben elke keer blij met een paar nieuwe Leguano's. Deze keer de witte Go's gekocht ( ik heb ook de zwarte en de gouden 😊). De service van Dick van Leguano Nederland is goed en prettig.
Ik kreeg geen bevestiging van mijn…
Ik ben zeer tevreden met de service van Leguano .nl. mijn pakje werd onderschept, gehackt, maar zij hebben mij goed geholpen en ik heb mijn Leguano’s dan de tweede keer goed ontvangen en ik ben er supperblij mee.
Mocht iemand ook geen track and trace ontvangen, best gewoon contact opnemen met hen. Ze zijn tengoedertrouw.

Svar från Leguano Schoenen Ned
Topoplossing voor foutje bij verzenden. 💚
Er ging iets fout met verzenden en ontvangen. De snelheid waarmee dit is opgelost verdient een dikke pluim. Dankjewel Dick!
Goed product zoals ik gewend ben
Goed product zoals ik gewend ben. En duidelijke, persoonlijke communicatie.
Tip: gebruik GLS niet meer! Mijn zoveelste ervaring van gedoe, smoezen en onnodige vertragingen. Moest de schoenen, ondanks andere beloftes en afspraken, ophalen op drie kwartier loopafstand.
Mooie en fijne schoenen!
De schoenen zijn heel goed van leguano en zitten heerlijk. Verbetering kan nog in de retourzendingen. Er is verder geen communicatie, waardoor je niet weet of alles goed gaat qua retourneren en of je het geld idd kan terug verwachten. Uiteindelijk was het gelukkig allemaal goed gegaan.

Svar från Leguano Schoenen Ned
Ruim aanbod aan Leguano barefoot schoenen
Heel ruim aanbod. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Leguano is een van mijn favoriete merken.
Zeer betrouwbaar!Correct en snelle levering met goede…
Correcte en snelle levering met goede opvolging
Goed overleg nadat ik al schoenen had…
Goed overleg nadat ik al schoenen had besteld en onzeker was over de maat, kon veranderd worden.
Snelle service.
Fijne schoenen vlotte levering
Er was iets mis met de levering omdat het afleverpunt niet klopte. Werd netjes gebeld door eigenaar en daarna super vlotte levering.
Blijven fijne schoenen ik wandel er uren op. De maten zijn hetzelfde als je eigen schoenmaat.
Dit is de derde keer dat ik hier…
Dit is de derde keer dat ik hier schoenen bestel.Fijne service en prachtige kwaliteit!! Aanrader :)
Great store with responsive customer…
Great store with responsive customer support. Ordered shoes here but they were running small so I requested an exchange, which was processed fast and without any issues. Shoes themselves are comfy and unusual :)
de snelheid en correcte levering maakte…
de snelheid en correcte levering maakte het erg prettig.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.