Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeeer tevreden over dit bedrijf. Na lang zoeken naar een natuurlijk uitziende tulp hier terecht gekomen. Mooie bloemen en planten en prijzen naar kwaliteit Q0 besteld eb de verzender heeft t k... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het liefst zou ik nul sterren willen geven. Ik koop een buitenplant :Kunst Pluimgraseind in mei na nog geen 4 maanden later zit er geen kleur meer op ziet er niet uit. Voor dat geld had ik gew... Se mer

3,3

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,3

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Slechte zaak!!!

In juni 2025 een prijzige kunstpalm voor buiten aangeschaft, op de website wordt aangegeven UV bestendig en ongeveer 3 jaar dat deze buiten mooi blijft. Nu q jaar en 3 maanden later is deze verkleurd, roesten de stelen en vind ik dagelijks stukjes groen plastic op de grond. De blaadjes brokkelen dus gestaag af! Uiteraard contact opgenomen met de klantenservice en daar wordt heel eenvoudig aangegeven dat na een jaar en 3 maanden de klacht niet in behandeling wordt genomen en er ook geen garantie gegeven kan worden. Hierop heb ik nog een mail terug gestuurd en hen gewezen op de garantievoorwaarden die op de site vermeld staan en op de (dus onjuiste) beschrijving die er bij het betreffende product staat. Op deze mail wordt niet eens meer gereageerd! Wat een slechte zaak met slechte producten. 1 ster is nog teveel.

18 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het liefst zou ik nul sterren willen…

Het liefst zou ik nul sterren willen geven.
Voor dat geld had ik gewoon een echte plant kunnen kopen die gaat ook wel 4 maanden mee en die had dan 4 maanden lang zijn kleur behouden.
Klacht ingediend maar hier heb je geen garantie op.
Waarom zou je dan een kunstplant kopen voor zo'n korte tijd.
Ik zou zeggen:Niet Kopen

14 augusti 2026

Super producten en service

Hele goeie kwaliteit en super service. Ze helpen je snel en denken met je mee in oplossingen. Erg vriendelijke mensen ook. Kortom, enorm tevreden over de producten en de service!

9 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede service, hele mooie kwaliteit kunstplanten

Ik had online een mooi boompje van 120cm hoog gekocht, zelf ophalen in de winkel.
In de winkel aangekomen stond mijn bestelling al netjes klaar, ingepakt in een doos om gemakkelijk te vervoeren. In de winkel staan veel andere planten en bomen en ik werd vriendelijk rondgeleid door de showroom.
Daar zag ik eenzelfde boompje staan als die uk had gekocht maar dan 180cm hoog. Die past eigenlijk beter in de ruimte thuis, dus ik mocht mijn boom ter plekke meteen omruilen. Mijn aankoopbedrag voor mijn boompje meteen teruggestort gekregen en ik heb die van 189cm meteen betaald.
De medewerker was zelfs zo vriendelijk om de boom in mijn auto te leggen. Goede uitleg gekregen hie de boom te vormen etc.
Super service en mooie kwaliteit kunstplanten. Je ziet bijna niet dat het kunst is.
Aanrader en 5 sterren meer dan waard!

10 september 2025

Retournering 2 palmen

De 2 mooie kunstpalmen zijn netjes en snel bij ons thuis bezorgd. Helaas pasten de kunstpalmen niet in ons interieur. Na contact met het bedrijf, hebben we de palmen terug kunnen sturen tegen een kleine vergoeding. De rest van het bedrag hebben we heel snel teruggestort gekregen.

30 juni 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service.
Ik heb een kunstplant gekocht en kreeg er een bon bij voor 10% korting op de volgende bestelling.
Mijn vrouw geprobeerd een bestelling te doen en de kortingsbon in te leveren. Maar dat ging niet.
Waarop mijn vrouw naar de klantenservice belde maar die hadden geen interesse om haar te helpen. En ze konden zogezegd niets doen.
Waarop mijn vrouw zei van, nou dat is pas service bij jullie.
Waarop meteen de verbinding werd verbroken. Dus de volgende bestelling gaat er van ons uit niet komen.

25 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

C'est tout simplement une société…

C'est tout simplement une société scandaleuse
J'ai commandé chez eux une plante artificielle de 120 euros
Le service de livraison GLS me signale colis livré aujourd'hui, ce qui est totalement faux
J'ai téléphoné à GLS ça m'as coûte 15 euros de ma poche
Et le service client de cette société 5 fois sans réponses de leur parts
Demain c'est dépôt de plainte à la gendarmerie
Ils ne feront pas perdre mon argent
BANDES DE GRANDS VOLEURS

13 juni 2025

Uitermate content

2 mooie kunstplanten besteld, snelle bevestiging van bestelling en levering binnen 2 dagen. Zeer mooie planten en uitermate goede kwaliteit!

15 januari 2025

Zeer tevreden

In het weekend een kunstplant besteld en al de dinsdag erna bezorgd, zeer snelle levering. Goede kwaliteit ,precies zoals de foto op de webshop dus wat mij betreft zeker een aanrader

14 februari 2023

Erg tevreden

Vandaag mijn 2 kunst palmboompjes mogen ontvangen binnen 2 dagen. Ben er super blij mee , bijna niet van echt te onderscheiden.😍🌴
•Snelle verzending
•Netjes verpakt
•Mooie kwaliteit

11 januari 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.