koebenhavnspejsecenter.dk Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God rådgivning i butik ang. væghængt brændeovn og efterfølgende god dialog på mail. Montering godt udført af venlig montør.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik installeret en væghængt Morsø brændeovn i fredags. Konen ville ikke have skorstenen op igennem loftet, så vi havde valgt en løsning, med en stålskorsten på gavlen og op gennem udhænget. Stor... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores skorstensfejer i Vanløse anbefalede Ildstedet. Vi bor i et gammelt hus, hvor tidligere ejer havde smidt den gamle skorsten ned i den tilbageværende skorsten. De to mænd knoklede fra de kom til d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har netop fået installeret en Heta Scanline 7B brændeovn, og en Thermatake stålskorsten på 6 m på et stråtækt hus oppe i Rørvig. Exceptionel professionel service og vejledning af Lene i butikken,... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av eldstäder

Skrivet av företaget

Vi hjælper både privat og erhverv med alt indenfor pejse, skorsten og brændeovne. Vi kan med vores store ekspertise og lange erfaring med garanti finde sen rigtige pejse løsning for jer.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og håndværk!

Fantastisk service og håndværk!

Vi har erstattet en gammel pejseindsats med en ny biopejs fra Københavns Pejsecenter. Vi har fået en helt fantastisk service helt fra vi overvejede en udskiftning til i dag hvor der lægges sidste hånd på værket. Københavns Pejsecenter kan varmt anbefales!

De får 6 ud af 5 stjerner!

2 juli 2020

Super forhandler af brændeovne

Har netop købt en contura-brændeovn - købt torsdag og opsat om mandagen. Ingen problemer, hurtig ekspedition og super service. Fik også klaret ansøgningen til Miljøstyrelsen om "brændeovns-skrotpenge" i butikken. 5 stjerner

25 februari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde fået et tilbud fra en…

Jeg havde fået et tilbud fra en skorstensfejer der var ca. 2.000,- kr. dyrere end Ildstedet. Ringede til Anita - Ildstedets front-desk - fik en fantastisk behandling - Alex kom ud et par dage efter og så stedet hvor jeg ville have min brændeovn.
Kom med forslag til meget bedre og pænere installation end tidligere tilbud. Helt genialt!.

Anita informerede om forsinkelse men samtidig hvornår det istedet ville komme. Anita oplyste at ovnen ville blive installeret fredag mellem 8.00 og 8.30. Alex og venlig assistent kom kl. 8.10. Informerede om alt. Gik igang og et par timer efter var skorstensfejeren tilkaldt. Skorstensfejeren godkendte installationen. Alex og den unge mand havde ryddet PERFEKT op - der var INTET at se efter installationen.

Jeg kan KUN anbefale dette firma og deres medarbejdere - simpelthen fremragende arbejde uden noget at sætte en finger på. Søde, venlige og overholder det de lover!!! Tak for en god oplevelse!!

Mvh NIels Juul

13 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en stor fornøjelse at have…

Det var en stor fornøjelse at have besøg af Ildstedet for udskifning af vores gamle brændeovn.
En meget flot service lige fra start til slut. Det var dejligt at se at der ikke blev gået på krompromis med kvaliteten.
Og vi fik en følelse af, at der blev værnet om at lave et godt stykke arbejde.
Vi er super glade for vores nye brændeovn og en flot skorsten  Vi kan på det varmeste anbefale Ildstedet.

12 mars 2019

Svar från koebenhavnspejsecenter.dk

VI takker for de fine ord og håber i får glæde af jeres nye brændeovn

Behagelig og kompetent vejledning

Behagelig og kompetent vejledning. Hurtige svar på email og telefon. Købte i februar 2019 en Morsø brændeovn inkl. montering (fjernelse af den gamle, tilmuring af eksisterende røgrørshul i muren samt skæring af nyt hul til skjult røgrør). Alt godt og flot udført af Alex. Absolut intet at klage over!

5 mars 2019

Svar från koebenhavnspejsecenter.dk

Dejlig at høre at du er tilfreds, god fornøjelse med din nye brændeovn!

Den nemmeste brændeovn

Den nemmeste brændeovn, passer sig selv, beder selv om mere brænde! Der findes ikke brændeovnne der er nemmere at tænde op i. Kan anbefales.🤗

26 oktober 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God betjening men elendig pejseindsats.

Vi har kun positivt at sige om personalet i Ildstedet i Vallensbæk. Vi har oplevet en god, hurtig og venlig betjening lige fra den første telefoniske henvendelse og til en meget omhyggelig og behagelig montør i efteråret udskiftede vores gamle pejseindsats med en "Jupiter 550 XL" fra Meteor. En oplevelse, som fortjener fem stjerner.

Til gengæld fortjener pejseindsatsen "Jupiter 550 XL" fra Meteor højst en stjerne. Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at optænding og fyring ikke skal foregå på samme måde, som da vi havde den gamle pejseindsats og at lågen ikke må åbnes, når der er flammer (og i øvrigt kun må åbnes langsomt og forsigtigt). Selv når alle anbefalinger følges, er det næsten umuligt at undgå røg og aske i stuen - et problem vi aldrig før har haft. Forbrændingen er utilstrækkelig og efterlader tit trækul i stedet for den fine lysegrå aske som vi tidligere har været vandt til. Pejseindsatsen er udstyret med en askeskuffe, men hvordan asken skulle kunne finde derned, er stadig en gåde for os. En del af problemerne er nu blevet reduceret ved at fjerne røgledepladen af stål, men det er vel næppe en tilfredsstillende løsning. Vores gamle pejseindsats har i de foregående 25 år altid kunnet opvarme stuen. Det kan den nye ikke, selv om denne vinter ikke har været særlig kold. Kort sagt: I hele fyringssæsonen har vi dagligt savnet vores gode gamle Hornstrup-pejseindsats, som bare altid fungerede uden problemer. Jeg tror også, at vores naboer savner den gamle pejseindsats. Efter vi har fået den nye, har de flere gange spurgt meget interesseret om, hvad det er vi fyrer med, for den sædvanlige tynde lysegrå røg fra skorstenen er nu erstattet af en tyk, sort røg. At forbrændingen ikke er tilfredsstillende blev bekræftet ved seneste skorstensfejning, som viste sod i så rigelige mængder, som vi aldrig før har oplevet. En del af soden havnede desværre som et tykt sort lag på loftet, på taget og på fliserne omkring huset. Et svineri som vi heller aldrig har oplevet før.

13 maj 2018

Svar från koebenhavnspejsecenter.dk

Hej Benny, tak for de fine ord. Det med pejseindsatsen har vi nu fået talt om og lavet aftale om løsning!

Vores bedste anbefaling af Ildstedet på Rørvigvej

Vi kontaktede Ildstedet på Rørvigvej, da vi overvejede en ny brændeovn. Tak til Lene i butikken for fornem rådgivning. Hun var tålmodig, særdeles kompetent og med sikker fornemmelse for vores behov og krav. Tak til Jan for fin service og stor grundighed i forbindelse med monteringen af vores nye Heta, som vi er meget glade for.
Lone Andersen

7 april 2018

Ny brændeovn og skorsten

Fik monteret ny brændeovn og skorsten fra Ildstedet (Isodor vallensbæk) og har været meget tilfreds med forløbet og det endelige resultat

23 januari 2018

Ildstedet i Vallensbæk

Ildstedet i Vallensbæk: Meget fin service. Jeg har fået ny brændeovn og oplevede at der ikke længere var sug nok i skorstenen og ville derfor købe en røgsuger. Damen i butikken spurgte først hvordan jeg tændte op og fortalte at det sandsynligvis ikke var nødvendigt at købe en røgsuger, men at det kunne løses ved at tænde op på en anden måde. Hun havde ret! Med den nye ovn virkede det at tænde op ovenfra i stedet for nedenfra som jeg havde gjort (med success i den gamle ovn...) i 10 år. Dejligt at der er nogen, der ikke kun forsøger at sælge så meget som muligt, men fokuserer på hvad der er bedst for kunden.

Jeg har også brugt dem til at tilpasse et røgrør hvilket involverede afskæring og svejsning med perfekt resultat.

Jeg købte i øvrigt røgsugeren BlueChimney alligevel. Selvom det virker med den nye optændingsmetode, er det rart at have ekstra sikkerhed mod at få røg i stue eller nabolag, hvis optændningen alligevel ikke bliver helt perfekt. Jeg har haft røgsugeren i to uger og er meget glad for den. Den var overraskende nem at sætte op og fungerer upåklageligt.

24 november 2017

Anbefales

Rigtig god service i butikken og hurtig perfekt montering på adressen.

19 januari 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte Morsø gulvplade til brændeovn. Hurtig levering og varen godt pakket ind. Kan anbefales. Flot service og hurtig respons.

13 december 2016

Framragende montering og service

Super montering af ny brændeovn i et gammelt sommerhus på Vestsjælland. Arbejdet blev udført af montøren fra Rørvig, som var meget omhyggelig med at det hele. Den står "snorlige", lige som vi ville have den stående. Tak for en super service!

8 februari 2016

Fremragende rådgivning og levering af Hwam brændeovn med IHS autopilot

Jeg har købt en Hwam 3120 brændeovn med IHS autopilot.
Ovnen fungerer super godt, og regulerer luftindtaget præcist og automatisk Ruderne er altid rene og den akustiske alarm er rigtigt god til at give besked når der skal lægges mere brænde på.
Ildstedet giver en rigtig god service og bakker 100% op omkring de produkter de leverer.
Ole Skelbæk
Værløse

18 december 2015

Utæthed omkring skorsten

For ca 2 år siden købte vi en brændeoven inkl. skorsten og opsætning af Ildsted Rørvig. Vi opdagede fornyligt tegn på utætheder omkring skorstenen (sod/vand) og kontaktede så Rørvig afd. De sendte så en mand den førstkommende mandag, som gennemgik alle samlinger etc. og fugede/efterspændte skorstenen. Selv efter 2 år forventer man selvfølgelig at ens skorsten er tæt, men da Ildstedet i mellemtiden har skiftet ejer var det ikke givet at dette var en reklamations sag, men dette var ikke et problem. Ildstedet tog dette på deres "kappe" som en reklamation hvilket nok er rimeligt, men ikke en selvfølge når et firma får ny ejer.
5 stjerne for god service samt for at tage ansvar for eget arbejde også efter 2 år og ny ejer.
Tak !!
VH Tonny

30 november 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Faglig stolthed og professionalisme til overflod

Exceptionel professionel service og vejledning af Lene i butikken, og en ren nydelse at se den faglige stolthed og professionalisme samt gode humør montøren Jan udviste, da skorsten og ovn skulle monteres.

Kan kun anbefale Ildstedet Rørvig til andre.
J.D. Schmidt

17 oktober 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel service og dejlig oplevelse

Efter at have kigget længe på nettet og i byggemarkederne fandt vi frem til Ildstedet og de mange gode ovne til fornuftige priser de havde som udstillingsmodeller. Vi valgte en og besøgte centeret i Vallensbæk for at kigge på den. Vi fik en varm modtagelse og Alex var meget hjælpsom med at foreslå os den rigtige ovn til vores hus. Den, vi kiggede på, mente han var muligvis en anelse for stor til vores stue, og tilbød at køre forbi for at vurdere det selv. Kom præcis på den aftalte tidspunkt og var meget lyttende og forstående. Vi blev enige om at den ovn vi valgte kunne godt lade sig gøre, men var rigtignok en tand for stor. Vi aflagde så et besøg mere i Vallensbæk og forelskede os i en anden ovn. Ca. 4 uger efter (de har travlt på denne tid af året) kom Jan fra Rørvig afdelingen, igen lige på det aftalte minut (!) og fik den installeret - tog ca. 3 timer, arbejdet var gjort meget renligt, det gamle hul muret meget pænt op og det nye lavet så det lige akkurat passer, hverken større eller mindre. Hvis ikke for det gamle hul, ville der ikke engang have været behov for at male (hvide vægge vel at mærke). Ovnen er fantastisk, kanon forbrænding, god varme. Tusind tak til Ildstedet.

30 september 2015

Verdensklasse - kan anbefales varmt

Vi besøgte butikken i Vallensbæk, og fik en super professionel rådgivning af Anita og Alex.De var yderst imødekommende, lyttende og ud fra vores ønsker og behov kom de med meget uddybende forklaringer, og alternativer til én for os rigtig løsning - det blev en Hvam 3630 c med IHS -
vi aftalte med Alex, at vi skulle besøge andre og få et lignende tilbud, så vi havde noget at sammenligne med, og tro det eller ej - der er verdener til forskel på service, forståelse og kemi, så for at gøre det kort - vi besluttede os for at ville lægge ordren hos Ildstedet i Vallensbæk. Efter en kort snak med Alex fandt vi en absolut acceptabel pris, og takkede ja tak, og ville få den indenfor ca. 14 dage - og som lovet - levering onsdag mlm. 08.00 og 08.30 - Præcis kl. 08.00 ringede det på døren og Jørn - montøren stod klar. Han lavede et formidabelt arbejde, så vi kun kan rose ham til skyerne - han sørgede også for at tilkalde skorstensfejeren, som kom med det samme og godkendte det hele til ug med kryds og slange -
så den er klar. Jørn gav en professionel introduktion og forlod os 4 1/2 time senere og alt var klinet, emballage etc. var taget med - en super oplevelse.
Vi kan varmt anbefale Ildstedet i Vallensbæk - der går man ikke forkert!
Lise & Max

19 juni 2015

Professionel service og vejledning

Vi fik en professionel og god service i Vallensbæk butikken. Fik en snak om vores behov og kom frem til en væghængt Hwam. Vi havde også brug for en speciel lavet skorsten, da vi skulle have den til at følge et loft til kip.
Fra bestilling til levering gik der ikke mere end 1 uge. Til skorstenen kan vi kun sige 'Hold da op et flot stykke arbejde den smed fik lavet'.
Vi er glade for at vi valgte Ildstedet.

28 november 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.