God rådgivning i butik ang. væghængt brændeovn og efterfølgende god dialog på mail. Montering godt udført af venlig montør.
Det här tycker kunderna
Fik installeret en væghængt Morsø brændeovn i fredags. Konen ville ikke have skorstenen op igennem loftet, så vi havde valgt en løsning, med en stålskorsten på gavlen og op gennem udhænget. Stor... Se mer
Företaget har svarat
Vores skorstensfejer i Vanløse anbefalede Ildstedet. Vi bor i et gammelt hus, hvor tidligere ejer havde smidt den gamle skorsten ned i den tilbageværende skorsten. De to mænd knoklede fra de kom til d... Se mer
Har netop fået installeret en Heta Scanline 7B brændeovn, og en Thermatake stålskorsten på 6 m på et stråtækt hus oppe i Rørvig. Exceptionel professionel service og vejledning af Lene i butikken,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi hjælper både privat og erhverv med alt indenfor pejse, skorsten og brændeovne. Vi kan med vores store ekspertise og lange erfaring med garanti finde sen rigtige pejse løsning for jer.
Kontaktuppgifter
Industrikrogen 1, 2635, Ishøj, Danmark
- Info@kbhpejs.dk
- koebenhavnspejsecenter.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget tilfreds med brændeovn og montering
Vi fik d. 12. Januar 2024 monteret ny brændeovn fra Københavns Pejsecenter.
Vi har valgt model Heta 800 M med sideglas.
Levering på aftalt tidspunkt.
Vi vil gerne takke for en meget fin handel og behageligt besøg af montør, der tog den gamle brændeovn ned og installerede den nye.
Det er et meget godt valg for hold da op hvor brænder den flot. Skulle det ske at der lige kommer lidt sod på glasruderne brænder det hurtigt væk.
Meget nem at tænde op i.
Skorstensfejer skal godkende opsættelsen, han kom og tilså den og spurgte hvor den var købt, vi sagde den er fra Københavns Pejsecenter, så sagde han, så er der bestemt ingen problemer. Må sige det er en dejlig sikkerhed.
Vi kan på det varmeste anbefale Københavns Pejsecenter

En ægte specialforretning
Virkelig god service i forbindelse med reparation af en Hwam IHS brændeovn. Masser af råd og vejledning fra Alex der gjorde at jeg kunne reparere brændeovnen selv.

Svar från koebenhavnspejsecenter.dk
Super service / godt tilbud / kom som…
Super service / godt tilbud / kom som aftalt på trods af en våd vejrudsigt. Kan "varmt" anbefales ;-) Tak Alex!!!
God og hurtig service
Vi har været i forretningen i Ishøj
Vi har været i forretningen i Ishøj. Man kan roligt handle der. Lækker butik, søde ansatte med meget fin vejledning. De prøver ikke at sælge noget man ikke har behov for. Nærmere det modsatte.
Rimelige tilbud, kommer som aftalt, leverer en fin installation og ingen bump på vejen. Kan (varmt) ;) anbefales!

Godt arbejde
Vi fik skiftet en pejseindsats. Virkelig flot og effektivt arbejde. Fliserne omkring pejsen blev efterladt pænere end de blev modtaget. Wauw. Kun tilfredshed herfra 👍🏼👍🏼

Fuld tilfredshed og installation
Tak til Tobias for effektivt koordination. Pris acceptabelt og fuld tilfredshed omkring installation (nyt skorstensrør). Passer perfekt - hvis jeg får brug for tilsvarende senere, ved jeg hvor jeg skal gå hen.

Above expectation
Unbelievable, above expectations, the wood stove ordered from the Netherlands. Visited the website, also available in English. Politely by telephone and email, 8 days later the delivery person delivered the heater. Super service, top top top!!! These people understand how it works, my compliments.

Ualmindelig ringe kundeservice
Ualmindelig ringe kundeservice! Kunne jeg, gav jeg 0 stjerner. Ringer i åbningstiden og får af vide af en telefonsvare, at "Vi har travlt, vent venligst eller send en mail til ...." og så lægges røret på. Hvad betyder det mon, intet andet end en mistet kunde og omsætning.

Meget højt fagligt niveau
Vi har netop fået sat en ny Contura brændeovn op og talte i den forbindelse med flere medarbejdere i Københavns pejsecenter Ishøj, der alle var enormt behjælplige samt fagligt virkelig kompetente.
En fornøjelse fra første henvendelse og til montøren kørte efter opsætning.
Tusind tak for en god oplevelse.
Mvh Jannick

væghængt Morsø brændeovn
Fik installeret en væghængt Morsø brændeovn i fredags.
Konen ville ikke have skorstenen op igennem loftet, så vi havde valgt en løsning, med en stålskorsten på gavlen og op gennem udhænget. Stort ros til de 2 dygtige og effektive montører. Der blev udført et flot stykke arbejde, og der blev virkelig taget hensyn til vores forholdsvis nye parketgulv Støv og brokker fra murhullet blev opsamlet undervejs i processen. Vi er endt op med en flot løsning, og ovnen virker bare perfekt. Alle aftaler overholdt til fulde.
Københavns Pejsecenter kan absolut anbefales.
Poul Erik Andreassen
Karlslunde

Det er ikke nok med 5 stjerner👍
Det er ikke nok med 5 stjerner👍
Fra besøg i butikken og til levering og montering har alt været perfekt.
Flot showroom med god vejledning og ekspedition af Tobias. Levering og montering som aftalt uden anmærkninger. Tydeligt at se at det er gode fagfolk hele vejen.
Vores mavefornemelse var rigtig da vi valgte Københavns Pejsecenter
Kan klart anbefales 👍👍👍👍👍
Margarita & Kenneth

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Aftaler overholdt, professionel og "ren" installation af ny brændeovn samt foring af skorsten.
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE
Vi har købt en ny brændeovn i Københavns pejsecenter
og fået den monteret efterfølgende af Torben og Alex
Vi må sige at ALT fungerede med SUPERSERVICE og
Vi må sige at den aftale vi havde med firmaet holdt 100% ,godt håndværk og de rydder pænt op efter sig .
KAN KUN ANBEFALE DETTE FIRMA
Vi har lige været forbi idag lørdag i…
Vi har lige været forbi idag lørdag i uge 27 fordi de holder ferielukket i uge 28-29-30, men åbenbart også lørdag i uge 27☹️
Så er kørt forgæves fra Hornbæk.
God ferie

Svar från koebenhavnspejsecenter.dk
Det er lang tid siden jeg har været så…
Det er lang tid siden jeg har været så målløs og skuffet over en virksomhed. Jeg kan på ingen måder anbefale, at du benytter kbh pejsecenter.
Baggrund:
Umiddelbart søde folk. De var gode til, at komme ud og se “projekter” og hvor vi gerne ville have vores gennemgående pejs. De var også hurtige med et tilbud. De var dog ikke specielt billige. De skulle ca have 36.000kr for at lave et hul i væggen og installere pejsen til eksisterende skorsten (pris uden pejs).
Under deres sidste besøg var mureren med (en lørdag), de spørger om de må rykke den aftalte tid til om 2 dage, mandag. Det siger jeg ok til, men jeg så måtte flytte alt væk fra stuen om søndagen (mors dag).
Under deres besøg følte jeg lidt mureren havde svært ved, at sætte sig ind i mine ønsker og det jeg forsøgte at forklare i forhold til placeringen af pejsen. Det gjorde mig en del utryg. Mureren mente bl.a. at det ikke ville blive pænt der hvor skorsten kom ud af væggen og han ville derfor lave en vandret hylde som skorstenen kunne gå ned i, så man ikke så indgangshullet på væggen. Jeg fik lidt fornemmelsen af, at denne løsning mere var fordi det var nemmest for ham, og ikke fordi det var bedst for mig.
Dagen før de skulle komme(om søndagen) skriver jeg til chefen (Alex) i forhold til ovenstående og om han er sikker på denne murer er den rigtige til opgaven. Jeg spørger også hvorfor de ikke bruger en rosette omkring skorstenshullet i væggen i stedet for at lave en hylde.
I stedet for at gøre mig tryg i forhold til mine bekymringer og forklare mig “hvorfor”, bliver Alex nu fornærmet over at jeg ikke stoler på dem, hvorefter han oplyser mig, at han “trækker” sig fra opgaven (jeg har læst min kommunikation med Alex igennem op til flere gange, og der er på ingen måder noget ubehageligt i det jeg skriver til ham).
Jeg tror aldrig jeg har været så skuffet over en virksomhed og den måde de behandler deres kunder. Jeg er nok også ekstra irriteret over, at jeg har knoklet for at gøre klar hele dagen, i stedet for at holde mors dag med familien.
Det må være dejligt at have så meget at lave som virksomhed, at man kan være så ligeglad med sine kunder.
Fantastiske service
Fantastiske service.
Det er når tingene ikke altid går som de skal, at et firma virkelig viser om de har et godt serviceniveau. Og det kan de her. Stor anbefaling. God kundeservice.
Jeg kan kun anbefale Københavns…
Jeg kan kun anbefale Københavns Pejsecenter, som i forbindelse med ilægning af Isodor i en eksisterende skorsten ydede en fantastisk service. Tak for det.....
Vi har købt en smuk contura brændeovn…
Vi har købt en smuk contura brændeovn hos Københavns pejsecenter og vi er så glade for den! Yderst professionel personale, der var gode til at vejlede i hvilken brændeovn, vi skulle vælge.
Stor flot butik, som bestemt er et besøg værd inden man vælger en brændeovn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.