Normaal de geweldige service van KAV Forepark gewend maar hier in Nieuwegein kunnen ze er ook wat van. Op extreem korte termijn een passende bus voor me klaarzetten (nagenoeg hagel nieuw en brandschoo... Se mer
Det här tycker kunderna
Busje gehuurd voor 4 uurtjes, mooie nieuwe bus. Het huren ging vlekkeloos top service, Borg word wel lang vast gehouden max 5 dagen heb je je geld weer op rekening, dit kan ook anders puur rente vange... Se mer
Eerst kleine verhuurder gevraagd dicht bij locatie, hadden geen auto beschikbaar en ik woonde te ver weg? Bij KAV direct geregeld met medewerker, de juiste auto beschikbaar, woonplaats geen probleem.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!
Kontaktuppgifter
Ringwade 6, 3439 LM, Nieuwegein, Utrecht, Nederländerna
- 030-244 1144
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geen factuur of borg terug...
17 april een bakwagen gehuurd voor een verhuizing.
Mooie nieuwe wagen, ophalen en €650 borg pinnen ging vlot en vriendelijk.
'S avonds netjes teruggezet zonder problemen, de factuur en restitutie borg zouden in 5 dagen teruggestort worden.
Helaas nooit meer iets gehoord....
Na 2 weken maar eens gaan mailen en bellen, 2 weken lang zonder resultaat.
Krijg ik na een maand een mail van Wittebrug B.V.??? (i.p.v. KAV waar ik zaken mee gedaan heb) met een aanmaning dat de factuur nog steeds openstaat????
Wittebrug B.V. teruggemaild dat ik nooit een factuur gekregen heb, maar nog steeds wacht op terugbetaling van de borg van €650 minus factuurbedrag van €237,50.
En dat het niet zo netjes gegaan is allemaal, en ik een volgende keer wel twee keer nadenk voordat ik bij KAV nog iets huur.
Een dag later (inmiddels totaal een maand later) krijg ik plots een factuur, en €412,50 teruggestort.
Echter zonder verder bericht of excuses...
Heel bijzonder allemaal...
Auto was netjes en oké
Auto was netjes en oké. ze rekenen de huur van de auto van 08:00 in de ochtend tot 08:00 de ochtend erna. Aangezien ik de auto nodig had ivb nachtdienst was dit absoluut niet prettig, na de dienst terugbrengen en nog naar huis, of een paar uur slaap. Ook kan je hem maar tot een bepaalde tijd ophalen in de ochtend. voor mij was het allemaal erg onpraktisch.
Super service
Super service!
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel!
Ik ben 100% tevreden.
Kans Als Verbetering
Ik heb gebruikt gemaakt van de wintersport aanbieding (personenbus met winterbanden en onbeperkt kilometers/aantal bestuurders). Dit is een goed aanbod, het was een moderne bus met voldoende voorzieningen maar het vergt bij aflevering wel iets meer aandacht:
- kachel functioneerde niet voldoende en ruitenwisservloeistof was niet voldoende bijgevuld. Beiden zijn niet prettig bij een lange reis.
- ik was op de hoogte dat er geen sneeuwkettingen bij waren maar meld vooraf dat er ook geen milieusticker (in Duitsland in bepaalde gebieden verplicht) op zit en dat de auto op 125km/h is begrensd. Niet onoverkomelijk maar in Duitsland moet je soms wel met het verkeer mee kunnen rijden.
Wellicht voor een volgende keer een Kans Als Verbetering.
Altijd goede service
Altijd goede service, een keer een verkeerde auto meegekregen Maar wel goed hersteld
Zelf verhuizen
Mooie complete verhuiswagen.
Door zoveel mogelijk pallets van te voren voor te bereiden, konden we onze bedrijfs verhuizing met een wagen met laadklep in één dag realiseren. De kosten? Zo goedkoop heb ik het nog nooit gedaan. Je moet wel goed plannen, maar dan staat alles wel gelijk op de goede plek
Goed geholpen maar wel lang wachten…
Goed geholpen maar wel lang wachten terwijl jullie natuurlijk weten hoeveel klanten om 0800 aankloppen, jammer kan anders. Ook slecht dat mijn gereserveerde hondje kapot was. Ik mag toch veronderstellen dat jullie meer hondjes hebben dan 1? Verder prima geholpen.
Excellent understanding of customers needs
Excellent understanding of customer needs.
They came to the rescue with immediate rsponse and action which is very rare in this industry
Ja gewoon goed
Da afmeting 2,5 x 1,2 x 1,2 m van het…
Da afmeting 2,5 x 1,2 x 1,2 m van het laadgedeelte van elektrische Peugeot express geldt alleen voor het onderste deel op de laadvloer, daarboven haalt het de 2,5m niet.
De laadunit zat scheef, de afdekklep ontbrak, dat geeft een onveilig gevoel.
Mensen vriendelijk maar kunnen aanvraag alleen op nummer vinden, maar niet op naam.
Auto reed verder prima.
Bovenverwachting goede service
Bovenverwachting goede service. Zondagavond gebeld, maandag ochtend gehuurd. Leuke gasten, gewoon top. Goede bussen en eerlijke afspraken.
Snelle en goede service
Goede en snelle betrouwbare service
Goede en snelle betrouwbare service
Borg binnen 5 werkdagen teruggestort op mijn bankrekening
Fijne verhuurbedrijf
Een vlotte dienstverlening met vriendelijke personeel. Je krijgt duidelijke instructies over de auto. De afwikkeling van betaling is uitstekend
Hele goede totaal service
Hele goede service. Duidelijke afspraken wanneer ik de bus kon afhalen.
Bij het afhalen een duidelijke uitleg over het rijden en het terugbrengen. Bij het terugbrengen (zondag, terwijl de vestiging gesloten was) geen problemen gehad om de bus op het terrein neer te zetten en daarna te kunnen vertrekken.
er is meegedacht en direct van alles…
er is meegedacht en direct van alles geregeld, ook met betaling
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.