Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

This car rental company is efficient…

This car rental company is efficient and understanding to all your needs I rented SUV Chevy and it was a pleasure doing business I would recommend them to anyone and would use them again once given the opportunity.....

27 april 2026

Dankzij Toet toet,

Dankzij Toet toet,
Een maand een auto gehuurd goede service, mooie prijs en hele aardige verhuurders!! De auto werdt op locatie geleverd en weer opgehaald.
Zeker een aanrader
Cor nogmaals bedankt

1 maj 2026

Super service

Super service, lieve mensen , goede auto en snel geregeld ! Goede prijs gewoon top bedrijf aanrader voor een zorgeloze vakantie goede auto !

27 april 2026

Svar från Toettoet

Geweldig, leuk on te lezen. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service. Afspraken worden nagekomen en goed bereikbaar. Prijs is prima. Vriendelijke mensen. Goede auto!

17 april 2026

Svar från Toettoet

Hartelijk bedankt, graag tot een volgende keer

Toettoet auto

Eerst en vooral heel erg bedankt voor de fijn samenwerking, zeer fijne mensen om met de werken, afspraken waren correct altijd goede communicatie en uitleg. Ook wat tips gekregen waar opletten op het eiland enz, volgende keer als we terug komen huren we zeker hier weer een auto.
Bedankt Brechtje en Cor jullie zijn aangename mensen leuk om jullie leren te kennen

1 april 2026

Svar från Toettoet

Wauw, daar doen we het voor, super bedankt! Jullie zijn super fijne mensen. Graag tot een volgende keer!

Vertrouwd en goed geregeld

Prima bedrijf om tijdens het verblijf een auto te huren .
Contract duidelijk
Eigenaar geeft goede uitleg over hoe het gaat qua rijden en eventuele aanrijding/schade wij hadden daardoor een goed gevoel bij toettoet .
We hebben heerlijk 3 weken over het eiland gereden met 1 van zijn auto's
Volgende keer huren we weer een auto bij toettoet

7 april 2026

Toettoet

De verhuurder was zeer vriendelijk en duidelijk. Heeft ons uitgelegd hoe het werkt op het eiland en waar op te letten. Als er iets was konden we altijd bellen. Wat een fijne ervaring. Volgende keer weer hier een auto huren.

25 mars 2026

Svar från Toettoet

Bedankt voor de mooie woorden, leuk om te lezen! Graag tot een volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben Toettoet als een zeer…

Wij hebben Toettoet als een zeer prettige en attente verhuurder ervaren. Een prima auto. Gemaakte afspraken werden perfect nagekomen. Wij hebben voor volgend jaar vast een optie genomen voor wederom een maand.
Een grote pluim voor Brechtje en Cor.

3 april 2026

Svar från Toettoet

Bedankt voor deze fijne recentie. We hebben de auto al gereserveerd staan voor jullie voor volgend jaar. Groeten Cor en Brechtje

Eigenaren zijn supervriendelijk!

Eigenaren zijn supervriendelijk! Bij vragen altijd een snelle reactie via de app. De eerste dag hadden we geen huurauto (we waren te laat met boeken), maar we werden wel opgehaald zodat we boodschappen konden doen. Als dat geen extra service is! TIP! Boek je auto tijdig! Auto was prima, we hebben het hele eiland kunnen verkennen. ToetToet is een aanrader, zeker de gezien de verhouding prijs/kwaliteit!

4 april 2026

Svar från Toettoet

Hartelijk dank voor deze vriendelijke woorden. Graag tot een volgende keer. Lieve groet Cor en Brechtje www.toettoet.com

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer positieve ervaring met Toettoet…

Zeer positieve ervaring met Toettoet Auto’s op Curaçao. De service was vriendelijk en professioneel, en de communicatie verliep vlot en duidelijk. De auto was in goede staat en ideaal om het eiland op een ontspannen manier te verkennen.

Een betrouwbare en originele manier om Curaçao te ontdekken. Zeker een aanrader.

9 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede auto's voor een mooie prijs

Wij zijn zeer tevreden over toettoet auto's. De eigenaren zijn transparant en helpen waar nodig. Hier huur je een goede auto voor één van de laagste prijzen van het eiland! Wij zullen vrienden en kennissen aanraden om bij toettoet auto's een auto te huren!

19 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische service, goed onderhoude auto

Ik heb onlangs een Honda Civic gehuurd bij Toettoet.com op Curaçao en mijn ervaring was echt fantastisch. De service was uitstekend: vriendelijk, professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd. De auto zelf was perfect onderhouden, schoon en reed heerlijk.

Je merkt dat dit bedrijf veel aandacht besteedt aan kwaliteit en klanttevredenheid. Alles verliep soepel van begin tot eind, zonder gedoe.

Absoluut een aanrader als je een auto wilt huren op Curaçao. Voor mij zeker 5 sterren!

14 januari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.