John Jensen VVS A/S Omdömen 83

TrustScore 3 av 5

3,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service, manden der kom ud som jeg har glemt navnet på, var mere sympatisk end de pædagoger jeg arbejder med til hverdag. Var super kompetent, og delte viden om gas og gav råd med når jeg... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fik vandskade kort efter John Jensen VVS have været på besøg og skulle skifte 2 målere og kontraventil. Firmaet ville ikke påtage sig ansvar, men i stedet lade min egen forsikring betale udgifterne.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede John Jensen VVS i januar 2026, da mit varmeanlæg afgav en bip-lyd. Der var ingen problemer med varmen, og besøget handlede udelukkende om en vurdering. Medarbejderen v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde problemer med vores luft til vand varmepumpe og fik efter indledende snakke besøg af Jack Marschall som var ekstremt dygtig og utroligt serviceminded. Han nærmest “ombyggede” hele rørstruk... Se mer

Företaget har svarat

4. Leverantör av varmvattensystem
  5. Plåtentreprenör
  6. Vattenskadesanering

Skrivet av företaget

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Vi har eksisteret i mere end 60 år, og vi går op i at gøre det, vi er bedst til - og gøre det godt. Sådan har det været, siden virksomheden blev grundlagt i 1962. Og sådan bliver det ved. Blandt de mange opgaver, vi løfter, er faste serviceaftaler med boligselskaber og ejerforeninger, omfattende renoveringssager i bygninger i brug, nyetablering af varmecentraler med vedvarende energikilder, optimering af produktionsanlæg i medicial- og fødevareindustrien, kompetent døgnvagt, indregulering af anlæg – og ganske almindelig service og vedligehold af vand, varme og sanitet. Vi har desuden vores egen blikafdeling, der udfører alt inden for tag- og facadearbejde i forbindelse med renovering og nybyg samt udførelse af pladearbejder i zink, kobber, aluminium og skifer. Vi har de faglige kompetencer til at imødegå alle blikopgaver - små som store – og bistår vores kunder samt rådgivere med løsning af vigtige detaljer. Vores mangeårige erfaring og gode håndværk sikrer, at det udførte arbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.0

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fremragende udført arbejde

Fremragende udført arbejde, samt super service!

24 juni 2021

Kære Nada
Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på! Samtidig er vi glade for, at vores service har været tilfredsstillende. Tag endelig fat på os, hvis du oplever problemer eller har brug for vores hjælp en anden gang.
Kia fra John Jensen VVS

Fremragende arbejde af John Jensen vvs

Endnu en gang har jeg haft en super god oplevelse med John Jensen VVS. Siden vi for ti år siden overtog vores hus har vi haft særdeles god hjælp og service fra firmaet. Ikke mindst i forbindelse med nogle større vandskader. Nu har vi så haft hjælp til at få nedtaget gammelt badeværelse (skabe, vask m.m.) og opsat nye skabe, vask, ameratur, spejle m.m. Det var effektiv og grundigt arbejde fra montørens side. Det er sat snor lige op og har ikke fået så meget som en lille bitte skramme. Tak for flot arbejde!!! Vi ringer til jer også næste gang vi skal bruge vvs hjælp.

18 juni 2021

Kære Karsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for, at vi endnu engang kan være behjælpelig og yde dig en god service. Vi håber, at I bliver glade for jeres nye badeværelse - og ring endelig igen en anden gang.
Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Uprofessionelt

De er gået to måneder over tiden nu på et projekt der var sat til at vare én måned, og er endnu ikke færdige med at udbedre deres fejl på trods af gentagne henvendelser. De havde åbenbart også glemt at brandsikre deres arbejde i første omgang.

15 oktober 2020

Nej tak til JJ-VVS & Damgaard

Nej tak til JJ-VVS & Damgaard
Et uprofessionelt, inkompetente og helt igennem forfærdeligt selskab i samarbejde med Damgaard Rådgivende Ingeniører.

Rørarbejde i Rosagården 2020 har været en rædselsfuld oplevelse, hvor håndværkerne har ødelagt mere end de reparerede. Jeg kan stadig ikke få kontakt til hverken JJ-vvs eller Damgaard Rådgivende Ingeniører, som skulle udbedre mangler og skader i lejlighederne efter endt rørarbejde. Mit hjem er mere hærget nu end før jeg lukkede min dør op for JJ-vvs og Damgaard Rådgivende Ingeniører.

11 oktober 2020

Et mareridt

Beklager så inderligt den dag JJ-VVS og Damgaard Rådgivende Ingeniører kom ind i vores liv og vores hjem.

Et himmelråbende eksempel på håndværkersjusk og/eller manglende evner og en total inkompetent projektleder, der stort set har været håbløs at råbe op. Og når det så endelig er lykkedes, er aftalerne ikke blevet overholdt alligevel.

Der har igennem hele projektet været udvist en gennemgribende disrespekt for folks hjem og en meget ubehagelig og arrogant attitude af, at "her er det kunderne, der er til for os". Desuden både mangelfuld og i flere tilfælde direkte misvisende information.

Et rør-projekt, der skulle give JJ-VVS adgang til vores hjem i 4 uger kørte helt af sporet og efter 8 ugers ugers hærgen i vores hjem, meddelte vi projektleder, at vi ikke magtede flere ødelæggelser og svineri og at der derfor ikke ville blive lukket flere af de såkaldte håndværkere fra JJ-VVS ind. Vi har så valgt selv at reparere og bekoste skaderne - og at hyre PROFESSIONEL håndværker til det vi ikke selv kan klare. Skæve lodrette vandrør opsat på både badeværelse og i værelse, kommer vi desværre til at leve med ligesom vi kommer til at leve med en forringelse af vores bolig.

4 oktober 2020

Forfærdelig oplevelse...

Ved ikke, hvor jeg skal starte andet end frygtelig oplevelse.

Vvs’erne var egentlig som sådan okay. Men den ene stjerne kommer udelukkende for den dybt dybt uprofessionelle og inkompetente projektleder der var på sagen...

Vi har prøvet flere gange, at komme videre med vores store fejl og mangler efter færdig arbejde, men ingen hos John Jensen har vendt retur. Igen dybt uprofessionelle ...

Ny er jeg selv inde for byggefaget og kan derfor med ro i maven sige, at jeg aldrig nogensinde vil anbefale John Jensen til nogen som helst...

28 september 2020

Kære Kasper
Vi er rigtig meget kede af, at du har haft denne her oplevelse med vores firma og vi skal dybt beklage forløbet. Vi har ikke mulighed for at finde dit navn i vores kundekartotek og vi vil meget gerne have en dialog med dig omkring de faktiske forhold, så vi kan få igangsat de tiltag der er nødvendige.
Du bedes venligst kontakte områdeleder Carsten Brysting på telefon 27104274 eller mail: cby@jj-vvs.dk
På forhånd tak
Venlig hilsen John Jensen VVS

Frygteligt!

Magen til firma skal man lede længe efter. Uprofessionelt fra start til slut, med absolut ingen til at tage ansvar for fejl og mangler, ubehageligt personale mm. Hold jer langt væk!!!!!!!!!!

28 september 2020

Kære Maja
Vi er rigtig kede af, at du har haft denne her oplevelse med vores firma og vi skal dybt beklage forløbet. Vi vil meget gerne anmode om, at du kontakter os, så vi kan få en dialog, hvor vi kan få afdækket hændelsen og igangsat de tiltag der er nødvendige.
På forhånd tak
Venlig hilsen John Jensen VVS

Fik lavet 4 kobberhætter

Fik lavet 4 kobberhætter, og svejsning af 8 samlinger på kobber kant, Samlet pris 12.000,00

Første regning havde de "fejlagtigt" kommet 8 timer for meget på måtte diskutere med dem i mange uger indtil de accepterede at det var en fejl.

1. Besøg havde de for travlt, den ene vvs mand var for tyk til at komme op på stilladset derfor sendte han elev, de var der i 30. min. da der var en haste opgave i Kbh. Samlet time forbrug faktureret 4 timer? - De siger der var kørsel.

2. Andet besøg påstår de at der har været 2 men de brugte 1 stige, Arbejdstilsynet bliver informeret i denne sag idet, de siger det var 2 personer på en stige i 2 meters højde - 2 hætter kobber 5 timer

3. Svejs af præfabrikeret falkeblik, brugt 3 timer

Total pris for 4 hætter og kørsel i et væk : 12000 kr

SVINDEL FIRMA,

Dette bliver endvidere anmeldt til Scalepoint og der er sendt advarsel ud om dette firma til alle forsikrings firmaer, AKB mm. der nu er gået i gang med at vurdere dette firma. – Denne sag er ikke slut endnu!

10 februari 2020

Hej Claus,
Det er ærgerligt at vi på trods af kreditnota og dokumentation for vores arbejde stadig er uenige og derfor må fortsætte via rettens gang.

Det bedste ville selvfølgelig have været, at vi via dialog var kommet til enighed, men vi afventer rettens afgørelse og lægger resultatet op på trustpilot efterfølgende.

Områdeleder Service og Forsikring hos John Jensen VVS A/S

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Advarsel - brug ikke dette firma

Kæmpe vandskade efter JJ vvs fejl i arbejde!

Opdatering den 21. Februar 2020.
Arbejdet var færdigt ultimo november 2019 - i primo januar 2020 kunne vi konstatere, at JJ vvs, i udførelsen af nedenstående arbejde, ikke havde spændt et rør ordentligt til ved installereringen af blandingsbatteri (bad) og dermed har vi fået en kæmpe vandskade! Selv etageadskillelse er fjernet for at affugte. Kan kun advare på det strækeste mod at bruge dette firma!!!

Opdatering den 19. december 2019.
Dårlig kundeservice, fejl i arbejde og overpris.

Vi har fået udført to opgaver af JJ VVS vedrørende:
1. udskiftning af blandingsbatteri i væg til bruser (+ophug af væg) og montering af ny udenfor væggen, og
2. tilslutning af afløb på håndvask i badeværelse, udskiftning af afløb ved køkkenvask samt ophæng af toilet på væg+tilslutning af knapper.

Pris:
opgave 1: 17.270 kr - angivet tidsforbrug 18 timer
opgave 2: 10.487 kr - angivet tidsforbrug 10 timer (det bemærkes at de allerede var på adressen for at udføre opgave 1, så der burde ikke blive tillagt kørsel).
Yderligere bemærkes det, at vi selv leverede blandingsbatteri, afløb på badeværelse og toilet (som iøvrigt blot skulle monteres på væg, idet vandbeholder inde i væggen og alt andet installation allerede var lavet).

Fejl i arbejdet:
opgave 1: arbejdet blev udført i forbindelse med en vandskade. En ansat byttede rundt på rørene til koldt og varmt vand i væggen, og oplyste først herom en måned efter, at han havde tilsluttet det og væggen igen var muret op. Dernæst skulle det nye blandingsbatteri installeres, hvilket dog lækkede vand efterfølgende.
Toilettet blev sat på væggen, men trykknapperne fungerede ikke. Da jeg orienterede Vvs’eren herom oplyste han, at de godt nok tænkte, at de ikke virkede?! Vores murer endte med at løse opgaven med installering af trykknapper, således vores toilet kunne skylle ud.

Dårlig kundeservice:
Jeg kontaktede Vvs’eren, som tog telefonen kl. 16.37 en hverdag. Først var han venlig, men da jeg oplyste, at jeg ville høre, hvordan opgave 2 kunne tage 10 arbejdstimer, oplyste han, at jeg ikke bare kunne ringe udenfor lukketid, idet han fik fri fire timer tidligere. Jeg sagde at det var i orden, men at han blot kunne lade være med at besvare sin telefon, hvis han ikke ville tale. Jeg blev henvist til at ringe den følgende dag, hvilket jeg gjorde.
Næste dag blev jeg i telefonen mødt af en sur VVS’er, som sagde at jeg dagen forinden var uforskammet, fræk og uden manerer. Jeg gentog gårsdagen telefonsamtale for ham, hvortil han sagde, at jeg skulle forholde mig til sandheden. Videre sagde han, at han havde først tænkt at være sød, og måske tage en time af regningen, men det så han ingen grund til, når jeg opførte mig frækt og uforskammet. Da jeg bad om en redegørelse for, hvordan tidsforbruget på opgave 2 var 10 timer fik jeg at vide, at de var kørt forgæves en gang, men at jeg kunne kontakte muren herom. Det var ikke anden forklaring hertil.

Vvs’eren endte med at nedsætte beløbet på faktura vedrørende opgave 2 til 8.986 kr. Jeg fik dog aldrig en reel forklaring på, hvordan timeforbruget blev så højt.
Desværre indhentede jeg ikke forudgående tilbud på arbejdet, idet opgave 1 var af hastende karakter pga vandskade og opgave 2 anså jeg som en mindre omkostningsfuld opgave.

Jeg var og er fortsat mundlam over hele forløbet.Vil ikke råde nogen til at anvende dette firma

19 december 2019

Hej Natascha,

Det tydeligt at vi ikke har formået at indfri de forventninger du har haft til os, og det er selvfølgelig rigtig beklageligt for alle parter.

I forhold til de oprindelige opgaver der skulle udføres, har jeg naturligvis talt med vedkommende, med hvem du havde en meningsudveksling den pågældende eftermiddag. Konklusionen på det forløb må være at kommunikationen, på et eller andet plan, er bristet i løbet af samtalen, hvilket grundlæggende er ret uhensigtsmæssigt. Helt overordnet set skal vi ikke ud i diskussioner med vores kunder, uanset hvad årsagen måtte være.

I forhold til afklaring af tidsforbruget på sagen, har vi gennemgået kørselshistorikken, idet bilerne er forsynet med GPS, som bl.a. har til formål at afklare eventuelle tvivlsspørgsmål i forhold til tidsregistrering på sagen. Historikken stemmer helt overens med det fakturerede. Dog er der givet et fradrag på baggrund af at der var byttet rundt på koldt og varmt vand, hvilket efterfølgende bliver rettet – som en reklamation.

Jf. din opdatering d. 21. februar.
Desværre sker der ganske rigtigt en monteringsfejl, idet en samling ikke er tilstrækkeligt spændt, hvilket betyder at der sker en ny vandskade grundet udsivningen, som står på hen over et par måneder.
Da det står klart at det er vores arbejder der ligger til grund for skaden, tilkendegives det øjeblikkeligt herfra, at det er et forhold vi til fulde påtager os ansvaret for, med den økonomiske konsekvens det indebærer for os som virksomhed.
Med tanke på det uhensigtsmæssige forløb der tidligere har været, aftales det med taksator at han, for vores vedkommende er velkommen til at sætte de håndværkere på, som du måtte ønske.
En ansvarsskade er aldrig et ønskværdigt scenarie - primært for dig som vil blive berørt af det i det daglige og skal gennemgå den efterfølgende udbedring - Og sekundært for skadevolder som skal forestå den økonomiske konsekvens.

Jeg vil på vegne af John Jensen VVS udtrykke min beklagelse af forløbet, og de gener det har medført for dig og din familie.

Ronnie Jacobsen
Afdelingsleder

ELENDIG service!

ELENDIG service!! Dobbelt fakturering, over fakturering og ukompet opgave udførsel

2 januari 2019

Kære Alexander,

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever at vi yder en god rådgivning. Derfor har vi kontaktet dig og drøftet sagen, hvor vi blev enige om en god løsning.

Vi er kede af at du stadig er af den opfattelse, at du har fået en dårlig service og du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du har yderligere spørgsmål til din sag.

Områdeleder

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renovering af rør i hele ejerforeningen…

Renovering af rør i hele ejerforeningen Rosagården. Alt har klappet og alle er meget proffesionelle, pertentlige, venlige og forstående for den enkelte beboers problemer, i vores opgang. Fine badevogne også, med alt hvad man har brug for.
Super godt hele vejen.

11 december 2018

Hej Ingrid,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Vi ved af erfaring hvor meget en renovering griber ind i beboernes hverdag og derfor er vi rigtig glade for din anmeldelse - fordi den fortæller os, at vi lever op til vores ansvar og intention om altid at tage så mange menneskelige hensyn som overhovedet muligt.

Rigtig god jul til jer alle i ejerforeningen Rosagården

Bedste hilsner
Heidi fra John Jensen VVS A/S

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En meget grundig håndværker har været i…

En meget grundig håndværker fra JJ VVS har været i gang med at reparere en rørskade der er opstået efter et andet VVS firma har stået for renovering af stigstrenge.
Løsningsorienteret og forstående over vores kedelige oplevelse.

22 november 2018

Hej Poul,

Rørskader er aldrig rare - godt at vi har kunne hjælpe.

God dag
Hilsen Heidi

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Glimrende

Efter en lidt uheldig start med en bortkommen nøgle fik vi løst problemet. Deres medarbejder var meget behagelig og effektiv.

1 juli 2018

Hej Ulrik
Det er vigtigt for os at vores kunder oplever at blive taget seriøst, og at vi retter op på de fejl vi begår.
Derfor er vi glade for at du har fået den oplevelse, at vi har rettet fejlen på en effektiv og tilfredsstillende måde.

Rigtig god dag
Områdeleder
John Jensen VVS A/S

Rigtig god service.

Ringede til John Jensen kl.10.00 angående et stoppet køkkenafløbi en lejlighed i 8tallet. Kl.13.30 kom en yderst venlig og dygtig mand,som ordnede det på under 1/2 time. Vil absolut bruge dem igen.

12 mars 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og venlig service.

Hurtig og venlig service.
jeg ringer i dag fredag kl 8:30 for at få en VVS mand ud til samme dag kl 11-12 da jeg står og skal bruge en.
Jeg får svar om at de har en mand som kan komme og hjælpe mig og jeg er så taknemlig for den gode service og glæder mig til mit bad bliver fikset.

Havde ringet til 20 andre firmaer som ingen ledige tider havde.

3 november 2017

Meget effektive

Jeg kontaktede John Jensen VVS da vores toilet på vores kontor konstant løb. Jeg blev anmodet om at tage et par billeder af toilettet, således VVS'eren kunne være sikker på at have de korrekte reservedele med. Godt tænkt :-) Og så kom de ud samme dag jeg ringede efter dem. VVS'eren de sendte var høflig og effektiv og fik lynhurtigt afhjulpet os vores problem. Jeg ringer helt klart efter John Jensen VVS en anden gang vi står med VVS problemer :-) Kan helt sikkert anbefales.

2 december 2016

Hej Louise,
Dejligt at du har haft en god oplevelse. Du ringer bare, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.
Rigtig god jul til dig og dine nærmeste.
De bedste hilsner
Heidi

Fremragende service

Har i dag haft besøg af en venlig ung mand der har foretaget rep. af utæt vandrør og udskiftet blandingsbatteri i sommerhuset. Kom til den aftalte tid og udførte arbejdet til kryds og slange

10 maj 2016

Hej Peter,
Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.
Vi går meget op i at overholde vores aftaler, og er rigtig glade for at du har haft en god kundeoplevelse.
Go´ dag
De bedste hilsner
Heidi Hamann

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis man kunne give minus havde vi givet 20 minus !

Vi har haft et langt forløb med forsikrings sag!
Det tog flere flere måneder, før det meste af arbejdet var udført!
Der var dårlig korrespondence med firmaet, og somme tider slet Ingen ! Vi siger slet slet ingen, vi havde meget svært ved at få kontakt til de ansatte i firmaet som havde med vores sag at gøre !
Det arbejde der blev udført , er efterfølgende blevet takseret som direkte sjusk, bla pga manglende for indstillinger i radiatorerne .

Det her er helt sikkert et firma men aldrig vil benytte igen !!!

21 november 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.