Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet, niet, niet bestellen! Op 3 januari twee pakken besteld. Nadat deze is besteld een mail ontvangen zonder tracking gegevens. Probeer al sinds 8 januari contact op te nemen. Geen gehoor via t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben absoluut tevreden met de pakken en kun kwaliteit. Super leuke prints! Echter de service is echt absurd slecht. Ik had een pak retour gestuurd, nadat ik uitgebreide omschrijving moest geven waarom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lees hier veel slechte reviews, maar zelf 3x besteld en prima ervaring. De pakjes zijn sowieso goede kwaliteit. Heb niets geretourneerd dus kan daar niks van zeggen. Bij de eerste bestellingen was de... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hier een buitenspeel pak besteld op zondag, had gekozen voor 3-5 werkdagen levertijd. (Je kon namelijk kiezen welke verzending je wilt) Achteraf heeft het meer dan een week geduurd. Heb hun een mai... Se mer

Företagsinformation

1. Barnkläder
  2. också i
  3. Babyklädesbutik
  4. Klädbutik
  5. Kläder med tryck

Informationen kommer från olika externa källor

iELM beklæder børn i unikke klæder til den rette pris, vi er en familievirksomhed, der designer og fremstiller tøj. Vi tilbyder også et stort udvalg af børnetøj med tilpassede navneprints.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,3

Alla omdömen

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Størrelserne passer slet ikke

Størrelserne passer slet ikke. Har skrevet med dem frem og tilbage og de forstår ingenting.! Har sendt billeder som de sagde så de selv kunne se den var alt for lille og de skriver at den ser større ud end hvad den skal være!! Og så høre jeg ikke mere fra dem! Og den er ikke vandtæt! Øv spild af penge.. og ja så der det med man kun kan ringe til romænien.. ikke iorden!

30 september 2019

Månedens værste køb!

Månedens værste køb!

Det er åbenbart umuligt at reklamere over dragterne. Jeg har skrevet til dem og klaget over størrelserne - de passer på ingen måde ift det de skriver på hjemmesiden. Min søn passer i så godt som alt andet tøj en str 110, for at være på den sikre side købte jeg 116 - og han kan kun lige akkurat passe den i længden. Ærmerne og længden på dragten er for korte ift det oplyste.
Så er der det med at de er vandtætte... det er noget fis. Men det tror de ikke på når man skriver det til dem...

Handlen kan ikke gå tilbage og jeg kan ikke få en ny dragt til min søn - dog er jeg velkommen til at købe en og få 70%... Det er ualmindelig dårlig stil...

13 september 2019

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi bestilte 3 dragter med navne print. Den ene var så en meget markant sy fejl. Jeg skriver til dem på Facebook og de svarer dagen efter.
Først tilbyder de mig 15%.
Jeg skriver at jeg bare gerne vil have en ny, og gerne sender den gamle retur.
Det vil de ikke, så tilbyder de mig 35%.
Jeg skriver at det ikke er godt nok og at jeg vil have en ny dragt. Nu er der gået en uge.
Så tilbyder de mig 50% på dragten og at de ikke kan tilbyde mere. Jeg accepterer, selvom jeg ikke er tilfreds. men vil gerne vide hvorfor de ikke returnere defekte varer?
Det kan jeg ikke få svar på, men de skriver at pengene er overført. (Det får vi så at se)
Bortset fra det, er det nogle fine dragter.

3 september 2019

Super lækre produkter

Super lækre produkter, som jeg har benyttet mig af i mange år. Elsker deres dragter til ungerne. Deres leveringstid er lidt lang (2 uger) men deres produkter er super skønne.

29 augusti 2019

Bliver I tvivl...

Bliver I tvivl om de gode anmeldelser herinde er ‘fake’ da jeg nu selv fornemmer at jeg måske ender med en ‘snydt’ oplevelse... har også fået mailom at vare er på vej... og så er der ligesom sket ingenting på to dage...🤔

Efter jeg kontaktede dem på mail med min bekymring vedr dårlige anmeldelser og manglende aktivitet på tracking af ordre, kom der pludselig aktivitet og min ordre ankom nogle dage efter.
Str vs alder er misvisende. Jeg købte ud fra str som jeg plejer og ignorerede deres alders givelse.

6 mars 2019

Yderst tilfredsstillende.

Yderst tilfredsstillende.
Jeg bestilte tre dragter på tilbud, fik med det samme ordre bekræftelse og modtog varen før end lovet.
Dragterne ser lækre ud, men er endnu ikke afprøvet.
Da jeg frygtede de var fup firma grundet deres anmeldelser herinde, svarede de pænt og med det samme på mine mails.

1 november 2018

Svensk Rumænien?

Svensk Rumænien?
De skriver på deres hjemmeside at det er en virksomhed med svensk oprindelse, men hovedkontoret ligger i Rumænien... Man kan kun ringe til dem på et udenlandsk nummer og hvordan er reglerne for købsfortrydelse i Rumænien? Er sigøjnerne rykket på nettet?

29 oktober 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misvisende information! Føler mig snydt!

Waterproof betyder VANDTÆT. Water resistant betyder VANDAFVISENDE. Der er stor forskel på disse betydninger og jeg ser det som misvisende at I skriver begge dele! Jeg føler mig faktisk snydt.. at jeg køber en dragt hvor der står WATERPROOF så regner jeg også med at den er det!
Køb IKKE softshell dragterne og tro at de kan bruges på de våde dage!

9 september 2018

super

Bestilte 2 dragter til min dreng søndag og fik det onsdag - leveret til døren :-)
Der virker til at være skøn kvalitet og det er super pænt.

15 augusti 2018

Bestilte onsdag aften

Bestilte onsdag aften. Fik mail om natten at den var afsendt.... Havde den fredag morgen. Super hurtig service. Dragten med tryk ser rigtig fin ud. Ikke taget i brug endnu.

5 augusti 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og præcis som billedet

Hurtig levering og præcis som billedet. Jeg fik min varer 2 dage efter bestilling selv her midt i sommerperioden. Kvaliteten virker fint, den er dog ikke blevet taget i brug endnu så svært at sige om den lever op til forventningen.

28 juli 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Blev sendt med det samme og var som…

Blev sendt med det samme og var som beskrevet. Eneste minus var et lille hul i den ene dragt, de er lang tid om at svare (det er midt i sommerferien, mon ikke det er derfor) og forstod ikke hvad jeg spurgte om, men ellers bestiller vi gerne igen.

22 juli 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.