Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid behjælpelige og virkelig rar og i orden kundeservice. Meget kompetente ansatte, som har styr på stoffet. Kan klart anbefale IDA forsikring samt deres medlemskab.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forsikring er desværre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG. Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

0/5, Komplet umulig kommunikation. Har snakket med IDA forsikring ca. 10 gange, og hver gang er jeg blevet oplyst modstridende om deres produkter. Forskellige priser. Modstridende svar på, hvorn... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsagent

Skrivet av företaget

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter over en times telefon kø kommer…

Efter over en times telefon kø kommer jeg igennem, men kvinden skynder det hele igennem og sikre sig ikke at jeg kan bruge det link hun har sendt, det kan jeg ikke fordi når jeg trykker på det kommer jeg bare indtil FDM forsikring som bruger samme platform fra tryg forsikring som Ida forsikring bruger. Ok jeg venter så over en time mere på at komme igennem men er gået over i vaskeriet. Endelige kommer jeg igennem, så smækker han fanme bare på inden jeg når at løbe ud af vaskeriet fordi han siger det larmer. Jeg er ved at have fået nok af IDA. Kan ikke anbefale deres fagforening eller forsikring til nogen.

IDA hader åbenbart deres kunder.

31 oktober 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Det er nu to timer efter vores aftalte…

Det er nu to timer efter vores aftalte forsikringsmøde, og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Dette er på trods af at de skrev de ville ringe indenfor de første 15 min af den aftalte tid. Jeg har kontaktet kundeservice for at høre hvad der er sket, men da de endelig vendte tilbage, lagde de bare på efter der blev sagt goddag, og har ikke hørt mere siden.
Hvis dette er "ny kunde" servicen, hvordan ser det så ud hvis man har en reel forsikrings henvendelse?

Edit: efter at have kontaktet dem på ny og fået fat i en ny medarbejder og aftale med anden forsikringsagent, kom der styr på sagerne. Scoren er skubbet 1 op

26 oktober 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig hjemmeside/kundeservice spilder min tid

Jeg er Guld-kunde. En god forsikring der har dækket de to gange vi har haft bruge for det (sammenfaldet kloak & flybillet SAS corona).
MEN den personlige service er ikke eksisterende og portalen/hjemmesiden fungerer meget dårligt.
Jeg brugte tre timer på at anmelde en defekt vaskemaskine og det viste sig at jeg havde indtastet på den forkerte forsikring (hvor skulle jeg vide det fra?).
Det tog to måneder, før jeg selv opdagede at sagen var blevet afvist - uden forklaring. Efter endnu en måned fik jeg et beskedsvar fra et menneske, at sagen var blevet lukket fordi vaskemaskine ikke er indbo.
Med en bedre hjemmesideløsning/portal/menneskeservice burde man efter 5 minutters indtastning, have fortalt at en vaskemaskine hører under hus-forsikringen og ikke indbo-forsikringen.
Konklusion: Jeg kan ikke anbefale nye kunder dette selskab (vent til der er kommet styr på kundeservice og at der kommer en ordentlig hjemmeside). Selskabet er ikke godt for mit blodtryk - de spilder min tid.

15 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Billige forsikringer der ikke dækker noget

Det er måske billige forsikringer, men de dækker stort set intet. Deres advokater kan finde små huller der lige kan forklare hvorfor de ting man skal have erstattet eller hjælp med, ikke lige dækkes af deres forsikring. D

15 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God dækning og hurtig response

23 juli 2023

Hej Nick

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds, og nyder den gode dækning og hurtige respons.

God pris!

Virkeligt god for studerende!

28 augusti 2023

Hej Anna :)

Vi er super glade for, at du som studerende kan drage fordel af de gode priser vi har!

Udmærkede priser, dårlig service

Udmærkede priser, elendig online portal.
Da næsten al kontakt med IDA foregår igennem deres online portal, må jeg konkludere at service niveauet er helt i bund.
Primære problemer med online platformen er:
- siden virker ikke med adblocker, selv når logget ind med MitID.
- alle cookies skal accepteres ellers opstår der problemer med funktionaliteten
- det tager i gennemsnit 30 sekunder at åbne et pdf brev ved klik.
- al kommunikation forgår via pdf breve i en online platform som altid skal logges ind i med MitID, bekræfte cpr numre samt lede rundt i en ufattelig langsom web platform.
- på trods af betalingsaftale, kan IDA ikke trække penge på fx skader.

0 stjerner på service.
4 stjerner på prisen

Og tak for rykkergebyr, kamufleret under en maile påmindelse (uden indhold)

16 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det handler om at være (u)tryg

Ida forsikring som vi er kunde hos kører deres sager igennem Tryg. Derfor dette review her.

Efter kun 1 år i vores hus fra 2009, opdager vi råd i et vindue. Vi kontakter Tryg og får to tømrervurderinger, der begge anbefaler udskiftning. Men Tryg modarbejder vurderingerne og starter en 12 måneder lang proces fuld af uklarheder og frustrationer.

Selv efter taksator har set skaden, insisterer Tryg på reparation, selvom rådets omfang er usikkert. Uden vores samtykke foretager Færch og Co. arbejde på vores ejendom, skader rammen og fjerner dele af vores facade. Tryg undlader at informere os om udviklingen og priser. Vores anmodning om dokumentation resulterer i ubehagelige telefonsamtaler med taksatoren.

Ruderne fjernes og opbevares ukorrekt i vores have, hvilket resulterer i yderligere skader. I mellemtiden påvirker skaden og kulden vores hjem, hvilket øger varmeregningerne. På trods af gentagne klager til Tryg, fører samtalerne ingen vegne.

Vi involverer Henrik Thorn fra InsureHelp. Han giver Tryg hård kritik for deres håndtering, hvilket fører til en ny vurdering fra en overtaksator. Men hans holdning er også skæv til forsikringsselskabets favør, og han insisterer på reparation og selvrisiko.

Tryg tillader til sidst udskiftning baseret på et tredje tilbud, men nægter at kompensere for ødelagte ruder, have og varmetab. Situationen er stadig uafsluttet, og vi overvejer at klage til Ankenævnet, selvom Tryg forsøger at afskrække os fra det.

Alt i alt har denne sag med Tryg været en stressende og utilfredsstillende oplevelse fuld af konflikter og uklar kommunikation.

27 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ville gerne købe en…

Jeg ville gerne købe en rejseforsikring, men deres hjemmeside fungerer ikke. Har prøvet både via PC og mobil og spildt timer på det nu. Man kommer ikke videre fra den latterlige pop-up 'Velkommen til forsikringsberegneren'. Latterligt!

22 juli 2023

Hej Simon.

Vi er rigtig ærgerlige over, at du ikke kan få lov at bruge vores tilbudsberegner som mange hundrede dagligt bruger. Send gerne dine oplevelser til ida@ida.dk, så vi kan kigge nærmere på det.

Du er velkommen til at ringe på 70 21 01 91 og så kan vi lave et tilbud over telefonen, eller hjælpe dig med tilbudsberegneren.

Vi håber det lykkedes.

De får 2 stjerne

Jeg har haft Dansk Tand Forsikring igennem IDA og IDA har aldrig svaret på mine henvendelser, derudover DT dækker slet ikke under samme vilkår som IDA har reklameret på sin hjemmeside.

3 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

IDA forsikring Billig men dækker ikke

Billig men dækker kun basale/lovpligtige.
Jeg har oplevet flere gange at tryg/ida forsikring kommer med røver historie hvorfor de ikke dækker anmeldte skader. Der er en grund til at de er billige. IDA skal skille sig af med Tryg.

12 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I have been really impressed by…

I have been really impressed by ida/tryg.

I have been through an unlucky period where multiple of my insurances were activated.

Only reason im not giving 5 stars is because the biggest insurance claim for the roof of a house we purchased was handled incorrectly.

We had a roof with a house martin (mår).
My carpenter said a new roof would be cheapest. Tryg insisted on repairing the damage rather than the new roof, suggested by my carpenter. The price Tryg paid, ended up exceeding the price of a new roof.

Long waiting time on phone but resolved by call back service.

I have felt that Tryg had my back…

11 maj 2023

Rigtig gode

Må bare sige, at de altid er der til en snak om hvad der er bedst og altid er hurtige til at hjælpe hvis der er sket noget. Absolut ingen klager herfra.

21 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opsagde mine forsikringer uden at informere mig

Har haft billige forsikringer gennem IDA undervejs i min uddannelse, hvilket giver plus, men der er desværre så meget bøvl at jeg må give en samlet meget dårlig karakter.

1. sep 2022 opsagde IDA forsikring samtlige af mine forsikringer, uden at informere mig. Dette lader til at skyldes en misforståelse, hvor en ansat har fundet en gammel ubesvaret tråd inde i deres systemer og igangsat en nedlukning, uden at følge op med mig hverken på skrift eller telefonisk. Denne tråd var fra et halvt år forinden, hvor jeg telefonisk var blevet overtalt til at beholde mit medlemskab og mine forsikringer. Pludselig var de så væk, uden at jeg havde bedt om det.

Skulle uheldet have været ude, kunne jeg have været fuldstændig ruineret og uden sikkerhed.

Uheldigvis har de lige trukket for et nyt kontingent og den eneste grund til at har et medlemskab af fagforeningen er pga. forsikringerne.

Derudover har de af én eller anden grund heller ikke haft styr på hverken min bopæl, alder, eller mit navn? Hvilket potentielt ville have gjort mine forsikringer ugyldige.

I januar modtog jeg en mail hvor jeg blev mødt med:

"Hello Fellow

Tak, fordi du har bedt om et tilbud på studieforsikring

Ud fra dine oplysninger og ønsker, kan vi tilbyde dig følgende priser:"

Fellow er ikke mit navn? Jeg har ikke studeret i årevis og det burde I vide, så hvorfor en studieforsikring? Hvordan hænger jeres tilbud i januar sammen med forklaringen om at I ikke har haft mig forsikret siden september året forinden?

Opdatering 01/03/2023: Ringer mig op med forsikringstilbud. Grænsende til chikane.

15 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tv reklamen fortæller at man kan føle…

Tv reklamen fortæller at man kan føle sig tryg hos dem og man blot kan gå på deres hjemmeside og lave en beregning. Sparer man ikke minimum 2000 om året så får man et gavekort på 500kr.
Men hov. Hvad er nu det. Det kan man jo ikke. Dvs jo men du skal lige melde dig ind i vores forbund først.
Hmmmm hvordan skal jeg finde tilliden og trygheden når reklamen siger et og hjemmesiden siger noget andet.

12 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Strengt over for de studerende

Ida forsikring er slet ikke til for at hjælpe de studerende, trods dette er, hvad de påstår. De er blot som et hvert andet forsikringsselskab bortset fra, at Ida ikke bare tager fusen på almindelige lønmodtagere, men i stedet tager fusen på fattige studerende, som er helt nye på markedet og derfor let kan falde i fælden.

Jeg har bl.a. oplevet dette med min indboforsikring, og da jeg ringer for at lave en ny aftale, da bliver jeg mødt af en mand, der får mig til at lyde som den dummeste kunde, fordi jeg vil skifte min gratis indboforsikring til en betalende, hvilket jeg var nødsaget til for at undgå at blive snydt yderligere.

Råd til andre, der bruger Ida eller overvejer at gøre det:
I skal stille spørgsmål og være kritiske, og så skal I aldrig nogensinde tro på, at de vil jer det bedste.

10 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektiv service og gode priser!

Jeg takker og bukker for Mohammed i kundeservice, som tog telefonen efter kun 5 minutter i telefonkøen. Opkaldet foregik hurtigt og effektivt.
Oveni hatten tilbyder Ida Forsikring favorable priser.

- Tak

5 februari 2023

Super gode forsikringer

Har været medlem i nok snart 10 år, lige siden jeg var studerende. Mine forsikringer har skiftet en del med tiden, men det har altid været fornuftige priser, og de har altid været gode at snakke med. Når uheldet har været ude, har de altid dækket, selv i et tilfælde med skade på baggage, hvor jeg ikke var klar over, at min indboforsikring dækkede. :)

31 december 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.