Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Poor quality of product and terrible service. Bought an iCharger Ultra Slim 1.5 year ago, and product stopped working (watch charging part gives high pitch annoying tone and don't charge my Apple... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

The backlight does not turn off, constant flashing in standby mode. Very annoying in the dark. It is not possible to charge headphones and watches until you put your phone on charge, it is extremel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I bought an icharger hybrid pro. First time I got a foutive charger, but the contact person at the customer service arrange for me a new one plus an extra case for free. The whole process was fast, sw... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bij binnenkomst en uit de verpakking halen was het een leuk design laadstation, de bouwkwaliteit is redelijk maar had robuster gemogen (steviger). Het laden van de telefoon (Note S20) + Horloge (Watch... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikföretag
  2. Elektroniktillbehör
  3. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Discover iCharger—your ultimate source for revolutionary charging solutions. At the heart of our brand is a commitment to cutting-edge technology and quality, enhancing the lives of our community. Specializing in MagSafe and Qi Wireless Technology, we provide state-of-the-art chargers designed to seamlessly integrate into your daily routine. Based in the US, NL, and HU, iCharger guarantees effective, fast, and free delivery. Each purchase comes with a 3-year warranty, ensuring confidence and satisfaction in every transaction. Elevate your charging experience with iCharger, where technology meets lifestyle.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Topproduct werkt perfect

Topproduct werkt perfect. Goede service

21 januari 2024

Beste Marc,

Dank u wel voor uw geweldige feedback! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Wij streven ernaar om producten van topkwaliteit te leveren die perfect aan uw behoeften voldoen. Bedankt voor het vertrouwen in iCharger. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u snel weer te mogen bedienen.

Het iCharger Team

Snelle levertijd.

Snelle levertijd.

19 januari 2024

Svar från iCharger®

Hartelijk dank, Buis, voor het nemen van de tijd om ons een positieve beoordeling te geven! We doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Fijn dat het u is opgevallen! Nogmaals bedankt, en we hopen dat u veel plezier zult hebben van uw iCharger!

Beste Pascal,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en snelle levering. Uw tevredenheid is onze top prioriteit!

Het iCharger Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolute aanrader en betrouwbaar.

2 oplaadstations besteld voor Apple. De producten zijn zeer goed, degelijk en mooi design.Snelle en betrouwbare levering binnen 1 dag. Klantenservice is vriendelijk en attent.
Kortom: een aanrader!

16 januari 2024

Beste Remko,

Hartelijk dank voor je fantastische recensie en vooral voor het kiezen van iCharger! Het is ontzettend bemoedigend en vreugdevol voor ons team om te horen dat onze inspanningen en producten zo gewaardeerd worden.
Jouw positieve feedback over onze oplaadstations, de snelle levering en onze klantenservice is een echte opsteker en geeft ons de inspiratie om door te gaan met ons werk en onze diensten te verbeteren.

We zijn er trots op dat je voor iCharger hebt gekozen en we willen je bedanken voor het vertrouwen en de steun.
Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Mocht je ooit nog iets nodig hebben of vragen hebben, weet dan dat we altijd hier zijn om je te helpen. Nogmaals dank voor je tijd om deze recensie te schrijven.

Een hele fijne dag nog!

Klantenservice Team iCharger

Goed product!!

12 januari 2024

Beste Jon,

Bedankt voor je positieve woorden over ons product!
We zijn blij dat het je bevalt.

Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkst.

Groetjes,
Team iCharger

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zwarte versie besteld, witte ontvangen?

Bestelde een zwarte versie, kreeg een witte... direct gemaild maar 3 dagen later nog geen reactie, nogmaals gemaild en wederom geen reactie...

8 januari 2024

Dear W. Zorn,

Thank you very much for taking the time to share your feedback on Trustpilot. We sincerely apologize for the inconvenience caused by the mix-up in your order.

We have reviewed our records and would like to provide some clarity on the communication timeline. You first contacted us on Friday, January 12th at 12:31 PM, and we responded to your email on the same day at 1:14 PM. Following your second email on Tuesday, January 16th at 6:14 PM, we again replied on Wednesday, January 17th at 10:08 AM. We assure you that both of your emails have been addressed.

Additionally, we would like to highlight our 24-hour live chat service, which is available for immediate assistance with any issues or concerns. Our team is always ready to provide prompt support and solutions.

We hope that you have received our email responses by now. Please check the email account you used to communicate with us for our detailed replies. If for any reason you have not received our responses, we encourage you to contact us via our live chat service so that we can resolve your issue as soon as possible.

We are committed to ensuring your satisfaction and look forward to assisting you in rectifying this situation. Thank you for your patience and understanding.

Best regards,
Customer Service Team, iCharger

Beste Peter,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring op Trustpilot. Onze excuses voor de verwarring met het hoesje, maar we zijn blij te horen dat het probleem snel is opgelost. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor u klaar.

Handige oplader.

Kreeg direct antwoord op mijn vraag over de levering. Alleen werkte Post.nl niet mee en kwam het 3 dagen later.
Is alleen jammer dat het mij nog niet lukt om mijn telefoon erop op te laden. Horloge en budds gaan prima, maar bij de telefoon blijft het lampje knipperen en laad hij niet op.

6 januari 2024

Svar från iCharger®

Hartelijk dank voor uw review! Uw feedback is voor ons erg waardevol.

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het opladen van uw telefoon op onze lader. Voor dit soort situaties hebben we een 24-uurs live chat service. Wij nodigen u van harte uit om direct contact op te nemen met onze klantenservice via de live chat, zodat we uw probleem onmiddellijk kunnen oplossen.

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen en te zorgen voor een optimale gebruikservaring. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring, en we kijken ernaar uit om u snel te kunnen helpen.

Prima service Icharger

Prima communicatie en meegedacht over niet goed functionerend product.

Beste Hesterman,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met iCharger. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en communicatie, en dat we u effectief hebben kunnen helpen met uw product problemen.

Bij iCharger streven we ernaar om in de behoeften van onze klanten te voorzien en oplossingen te bieden waar nodig. Uw waardering voor ons meedenken en handelen in uw situatie is voor ons erg waardevol.

We zijn er trots op dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, we staan altijd voor u klaar.

Bedankt voor het vertrouwen in iCharger.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Reageren niet op mails

Reageren niet op mails meerdere keren mail gestuurd maar geen antwoord gekregen

3 januari 2024

Beste Hennie B,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mails. Het is altijd onze intentie om zo snel mogelijk te reageren op onze klanten. Het is mogelijk dat uw e-mails per ongeluk als spam zijn gemarkeerd, waarvoor onze excuses.

We willen u graag wijzen op onze 24-uurs live chat service op onze website. Ons team is hier speciaal toegewijd aan snelle reacties en het oplossen van problemen. Mocht u nog steeds problemen ondervinden met uw bestelling of product, aarzel dan niet om via deze live chat contact met ons op te nemen. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen en u de hulp te bieden die u nodig heeft.

We stellen het zeer op prijs dat u voor iCharger heeft gekozen en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Dank u voor uw feedback; dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Klantenservice

Beoordeling

Goede service en levering, interessante producten.

15 november 2023

Beste Jean-Paul Vansina,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling op Trustpilot. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service, levering en het assortiment van onze producten.

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zetten ons voortdurend in om onze service te verbeteren en interessante producten aan te bieden.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen.

Nogmaals bedankt voor uw steun en het delen van uw ervaring.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Netjes geleverd ziet er goed uit alleen…

Netjes geleverd ziet er goed uit alleen geen bericht terug gehad op de vraag wanneer het zou komen

Beste Vermeulen,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is geleverd. Onze excuses dat u geen bericht heeft ontvangen over de bezorgtijd. Door de drukte rond de jaarwisseling kan het soms voorkomen dat onze reacties iets langer op zich laten wachten.

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. Wij wensen u een fantastisch nieuwjaar toe en bedanken u voor het kiezen van iCharger.

Nog niets aan gekregen

Nog niets aan gekregen
Moeizame communicatie

Beste Billy Feringa,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven!

Vanwege de drukte rondom de nieuwjaarsviering ervaren leveringsbedrijven zoals PostNL momenteel een zeer drukke periode.

Het spijt ons dat uw pakket naar België niet binnen 48 uur is geleverd. Wij geloven dat we uw bestelling zo goed mogelijk hebben verpakt en verzonden, en we hopen dat uw pakket zeer binnenkort wordt bezorgd.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben met betrekking tot uw bestelling, of als er een probleem is met uw bestelling waarover u vragen heeft, dan kunt u ons altijd bereiken via onze e-mailservice op info@ichargerstation.com.

Daarnaast bieden wij onze klanten graag onze 24-uurs live chat aan op onze winkel, waar we altijd klaarstaan om u te helpen of uw vragen in zeer korte tijd te beantwoorden.

Wij wensen u een voortreffelijk nieuwjaar toe!

We hopen dat u uw bestelling zeer binnenkort ontvangt en snel van uw iCharger kunt genieten!

Hartelijk dank voor het kiezen voor iCharger en de beste wensen.

iCharger Team

Superblij met mijn iCharger

Superblij met mijn iCharger Hybrid Pro aankoop! Razendsnelle levering in slechts 2 dagen. De oplader is zowel krachtig als stijlvol, perfect voor al mijn apparaten. Echt een topkeuze voor efficiëntie en design

14 december 2023

Beste Georg,

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw iCharger Hybrid Pro! We zijn blij dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de kracht en stijl van de oplader. Het is voor ons een prioriteit om producten te leveren die zowel efficiënt als esthetisch aantrekkelijk zijn. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor uw complimenten over zowel de efficiëntie als het design van onze oplader. Uw feedback is enorm waardevol voor ons en wij streven ernaar om deze standaard van kwaliteit en service voort te zetten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in iCharger en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

iCharger Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik koos voor de hybride versie

Ik ben absoluut dol op dit product; het heeft mijn leven echt eenvoudiger gemaakt. Altijd onderweg, heb ik opladers nodig voor al mijn apparaten, vooral mijn horloge en telefoon. Ik koos voor de hybride versie omdat mijn zakelijke telefoon een Samsung S23 is, terwijl mijn persoonlijke telefoon een Apple is (mijn favoriet). Dus de hybride oplader was de perfecte keuze voor mij.

1 december 2023

Svar från iCharger®

Subject: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Beste BEYHIVE BE,

We zijn verheugd te lezen dat u zo enthousiast bent over onze hybride iCharger. Het doet ons goed te horen dat het product uw leven gemakkelijker heeft gemaakt, zeker gezien uw behoefte aan betrouwbare opladers voor onderweg.

Uw keuze voor de hybride versie, gezien uw combinatie van Samsung en Apple apparaten, klinkt als de perfecte match. We zijn blij dat we aan uw behoeften konden voldoen en dat onze oplader voldoet aan de eisen van uw drukke levensstijl.

Uw feedback is voor ons erg waardevol en het is fantastisch om te horen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te bieden die het dagelijks leven van onze klanten vereenvoudigen.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen dat u nog lange tijd plezier zult hebben van uw hybride iCharger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Exceptional prodHighly satisfied and recommend without hesitation!uct quality and stellar…

Exceptional product quality and stellar customer service define the iCharger webstore. The Samsungs Edition charger arrived quickly and works perfectly. Any questions I had were answered immediately by the responsive support team. Highly satisfied and recommend without hesitation!

2 november 2023

Dear Alexander,

We are immensely grateful for your outstanding review. It's heartening to hear such high praise for both our product and customer service.

Acknowledging Your Highlights:

Product Quality: We're thrilled to know that the Samsungs Edition charger not only met but exceeded your expectations. Our team puts significant effort into ensuring each product we offer is of exceptional quality.

Efficient Delivery: Hearing that the charger arrived quickly and in perfect condition is a testament to our commitment to efficient and reliable service.

Responsive Customer Service: Your recognition of our responsive support team is greatly appreciated. We believe in providing timely and helpful answers to all customer inquiries, and it's gratifying to know we were able to assist you effectively.

Recommendation Appreciation:
Your recommendation is one of the highest compliments we can receive. It motivates us to continue our work and maintain the high standards we set for our products and services.

Our Commitment:
Your review reinforces our commitment to maintaining the highest level of customer satisfaction. We are constantly striving to improve and innovate, ensuring that experiences like yours are the norm, not the exception.

Looking Forward:
We look forward to the opportunity to serve you again in the future. If you have any more questions, need assistance, or are looking for new products, please don't hesitate to reach out.

Thank you once again for your support and for sharing your positive experience with others. We are honored to have customers like you.

Warm regards,
Customer Service Manager, iCharger

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.