Hungrig.se Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, eft... Se mer

Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chika... Se mer

Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utan... Se mer

Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Otroligt långsamma leveranser

Otroligt långsamma leveranser, upprepade gånger har budet ringt (sent) och kan inte ens hitta adressen (innerstadsadress på en av de största gatorna). Två olika bud har menat att de varit tvungna att använda deras egen GPS som fungerar bristfälligt - vet ej sanningshalt.

Senaste gången kom budet inte alls, och detta efter att vi redan meddelats att leveransen blev sen och skulle ta 1,5h (!) istället för 40min. Efter detta dröjde det en timme, och då hade vi varit i kontakt med support via chat 2 ggr. Först fick vi veta att budet vara på väg, sedan att han redan skulle ha lämnat maten (!), vilket ju var en uppenbar lögn (från budets sida - supporten verkade faktiskt göra sitt bästa). Till slut kunde supporten heller ej få tag i budet, så vi fick ge upp och fick pengarna tillbaka - vid det laget var vi trötta, arga och hungriga och hade slösat bort större delen av kvällen.

UNDVIK.

15 februari 2019

Svar från Hungrig.se

Låt mig inledningsvis beklaga att du inte fått den upplevelse av vår tjänst som vi alltid avser leverera.

Jag förstår den frustration du känner- och den köpupplevelse du beskriver är inte i närheten av hur det ska vara att handla via Hungrig.se. Det ska alltid vara snabbt, smidigt och, framförallt, gott att beställa via oss.

Vi kan inte se några detaljer om ditt ärende här, men om du skulle vilja ge oss en ny chans att vända din upplevelse från negativ till positiv skulle vi verkligen uppskatta om du kontaktade oss på nytt.

Otroligt dåligt

Otroligt dåligt. Först ska det ta en timme att leverera lättlagad mat 500 meter (hemma sjuk), sen plingar det till och ska ta ytterligare en halvtimme. På chatten dröjer det läääänge innan man fick svar. Avbokade och raderade appen. Men betalt tog de, och har inte återbetalt än.

13 februari 2019

Hej Erik,

Jag förstår den frustration du känner- och den köpupplevelse du beskriver är inte i närheten av hur det ska vara att handla på Hungrig.se. Det ska alltid vara snabbt, smidigt och, framförallt, gott att beställa via oss.

Vi kan inte se några detaljer om ditt ärende här, men om du vill ge oss en ny chans att vända din upplevelse från negativ till positiv skulle vi verkligen uppskatta om du kontaktade oss på nytt. Givetvis ska du inte debiteras för mat du inte fått levererad. Vänligen kontakta oss så ska vi åtgärda det.

Sämsta servicen någonsin

Sämsta servicen någonsin. Det går bara att beställa 1 av tio gånger på grund av "högt tryck", det sjuka är att det har varit såhär i flera månader nu. Hur kan ni erbjuda utkörning när den endast funkar en gång i veckan? Gör om och gör rätt. Det blir nog Onlinepizza i framtiden.

10 februari 2019

Hej John,

Vi har nu uppgraderat våra servrar med förhoppning om att du och övriga kunder ska slippa se det tråkiga "högt tryck"-meddelandet. Vi älskar arbeta under högt tryck men det gjorde inte våra gamla servrar.

Hungrig.se

Maten var sen 1 timme och var inte varm…

Maten var sen 1 timme och var inte varm när den kom. Dessutom är enda sättet att kontakta hungrig.se är via chat. Kommer aldrig mer använda hungrig.se.

9 februari 2019

Hej Sofia,

Vi kan inte se några detaljer om ditt ärende här, men om du vill ge oss en ny chans att vända din upplevelse från negativ till positiv skulle vi verkligen uppskatta om du kontaktade oss på nytt. Om du inte vill chatta med oss kan du även kontakta oss via mail. Vi ringer gärna upp dig om du hellre föredrar det.

Vilket skämt

Vilket skämt! Vi beställde maten kl 18:35, 2,5 timmar(!!) senare kommer budet men halva beställningen saknas. Vi kollar med hungrig.se vad som händer nu, och tydligen har restaurangen stängt så det blir tyvärr ingen middag. Haha! Nu blir det en sväng till pizzerian runt hörnet. Kommer aldrig beställa från hungrig.se igen!

8 februari 2019

Hej Emma,

Värdelöst

Värdelöst. Maten var en timme sen. Fick den iskall och fick inte allt jag beställt. Första och sista gången jag använder hungrig.se

6 februari 2019

Hej Malin,

Herregud

Herregud, totalt oduglig site. Vilket stolpskott!!
Korgen visar antal men inte vad det är för nåt. Kassan visar vad du beställt men inte antal.
Ingen info om uppskattad tid i förväg. Man får en chock att ens beställning ska ta över en timme! Ge mig en anledning att inte ringa i fortsättningen.

1 februari 2019

Hej Daniel,

Tack för din feedback!

Vi kommer ta detta vidare med våra IT-ansvariga för vidare utveckling.

Trött på denna app!

Trött på denna app!
Skrivit in -fläsk två gånger min beställning ändå framgår det inte! Så fick kasta skiten ingen service från deras kundtjänst heller

25 januari 2019

Riktig bluff företag!

Riktig bluff företag!
De tar betalt utan att levererar maten!
När du kontaktar dem så gömmer dem sig bakom garantin!
Med vänlig hälsning
Jassin Javanmiri
Norrköping

20 januari 2019

Älskar detta *-*

Utbudet är stort angående restauranger osv. Maten är nylagad och snabbt levereras, mycket bättre än Foofora!! Plus i kanten för trevliga bud!

17 januari 2019

Kunde ha dött

Är äggallergiker och fick trots rätt anpassningar på hemsidan fel mat, ringde resturangen som sedan ringde hungrig.se och sedan ringde restursangen tillbaka. Allt är enligt dem mitt fel och får varken ny mat eller pengarna tillbaka! Både jag och sambon vet att vi skrev i medelandet att jag var allergiker, den första personen jag pratade med från resturangen sa till och med att han såg medelandet (fick sedan prata med chefen). Men när de ringde tillbaka fanns helt plötsligt inte medelandet någonstans, och jag får skylla mig själv. De enda jag fick var 10% rabatt om jag ville beställa ny mat. Äckligt beteende av kundtjänst, hade ju "bara" kunnat dö om jag åt burgaren. Maten var dessutom en halvtimme försenad. Tur att man som allergiker har vanan att kolla på maten innan man äter. Föressten, om du väljer "utan [valfri ingrediens]" blir de på kvittot "+ [valfri ingrediens]", riktigt bra hemsida!!

13 januari 2019

Beställ EJ härifrån, gör det isåfall på egen risk!

Beställde mat vid 16:45, fick ett sms om att min order skulle levereras 17:30. 12 min efter att jag hade beställt fick ännu ett sms om att budet var försenat 10 min extra och skulle istället dyka upp 17:51 (matematiken? hur är det 10 minuter från 17:30 till 17:51?). 17:12 ringer telefonen 2 signaler och dom lägger på, dröjer maximalt en halv minut innan jag får ett sms om att ordern är avbeställd för att jag inte svarade i telefon. Kan vara det sämsta jag varit med om. Återstår att se om jag ens får tillbaks mina pengar som supporten sa att jag skulle få. Aldrig igen!

7 januari 2019

Man får skylla sig själv..

Man får skylla sig själv att använda denna service. Smidigt va! Inte behöva laga mat utan bara bekvämt få maten man vill ha körd till dörren! Haha ja det funkar ju naturligtvis inte Maten håller sig inte fräsch länge efter att den blivit tillagad. En stressig tonåring placerar all mat plus kall dryck tillsammans i en värmebehållare i leveransbilen. Givetvis kör han fel vara till fel kund. Efter att bytt tillbaka sakerna får man ta emot något som inte är värt att äta. Restaurangen hade också glömt lägga i såserna. Vi kontaktade specifik restaurang och de skulle sända presentkort vilket var bra men hjälper ju inte för stunden. Hungrig.se går inte att ringa! Bara mail! Kom igen nu gott folk! Det här är för orealistiskt för att det skall funka med all logistik. Första kunden för kvällen kan ha tur. Tur är det de handlar om. Beställ inte ifrån denna sida. Det är flum allting! Hungrig.se är inte seriösa mot oss konsumenter.
Richard

6 januari 2019

Gör det själv istället

Långsam service och bara service över nätet. Finns inget nummer att kontakta dem på och deras hemsida är otydlig och systemet är dåligt. I regel är maten kall när man får den och de kan inte lösa problem. Man kan heller inte ändra sin order. Om något gått fel säger de att de inte kan ge pengarna tillbaka. De ger en kod istället som man måste använda hela beloppet på på en gång och ger ingen information om det. Hungrig.se är ett dåligt företag med dålig service, efter 3 försök att köpa mat där igenom har jag nu sagt att aldrig igen.

1 januari 2019

Jag fick fel mat trots att jag gjorde…

Jag fick fel mat trots att jag gjorde exakt rätt i menyn och både hungrig.se + restaurangen håller med om att jag inte gjorde någonting fel för att få helt oätlig mat men fick ändå betala för det trots att jag mailat deras kundtjänst etc. Bluffsite!

1 januari 2019

Katastrof!

Katastrof!
Beställde mat på eftermiddagen för leverans vid 18.00.
Fick en orderbekräftelse som stämde med mina önskemål.
Då maten inte kommit i tid ringde jag restaurangen 18.30 som sade att maten hade blivit upphämtad av Hungrig.se.
Kl 20.45, 3 timmar försenad ringer budet på dörren, säger att nåt blivit fel samt att jag ska kontakta hungrig.se för att få pengarna tillbaka. När jag går igenom beställningen saknas två rätter helt och hållet.
Helt bedrövligt!!

30 december 2018

Vet inte vart jag ska börja riktigt

Vet inte vart jag ska börja riktigt. Beställde ifrån max och han som körde ut leverera bara i papperspåsen och inte ifrån någon värmeväska. Så maten var ju så klart iskall. Pommes fritesen var skumt sega precis som de var gamla och hamburgarna var kalla och barnburgarna hade sallad och dressing i sig fast vi beställde den med bara ketchup. Våra läsk var inte fyllda ända upp och barnen fick inga leksaker till deras maxmål. Finns inget nummer att klaga till eller sätt att kontakta restaurangen. Vi betala nästan 400 kr och fick bara skräp. Kommer aldrig mer beställa ifrån Hungrig ..

27 december 2018