Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, eft... Se mer
Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chika... Se mer
Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utan... Se mer
Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Hej alla!
Hej alla!
Jag känner att jag måste lätta på hjärtat och berätta lite om "Hungrig.se".
Jag var anställd som bilbud på hungrig under ca 2veckor's tid och blev behandlad som sk*t!
Aktivt jobbsökande och dålig ekonomi gjorde mig illa tvungen att hitta ett jobb illa kvickt...
Då dök hungrig.se fram med en annons om att dem söker bilbud. Jag sökte lika fort jobbet som jag läst annonsen!.
Efter en tid får jag ett samtal från en viss "Bennie" som ska vara nåt slag av chef?!, vi pratar i telefon i nästan 1,5 timmar, där han då berättar hur starkt företaget växt/växer och att försäljning mm har ökat med drygt 2000% det senaste året mm...
Jag berättar om mig själv vad jag jobbat med tidigare, han tycker att jag låter som en riktig säljare och att han tycker att jag skulle passa som verksamhetschef istället för jag har säljtalang (aldrig träffat människan i hela mitt liv), och att han vill träffa mig för att prata vidare och diskutera eventuell verksamhetchefsposition.
Vi träffas och allt snack om att bli chef fortsatte, men i väntan på svar från chefen Samir så tyckte han att jag skulle börja köra mat under tiden.
Det går 1vevka, det går 2 veckor och jag kör ännu budbil. Det ringer även en annan kille på telefonen som säger Hej, jag är den nya verksamhetschefen, det är mig du ringer ifall du undrar över nåt!.
Där började jag känna en massa mixade känslor så som, vilseledning, lögner,oseriösitet mm...
Nästa dag träffar jag en annan kille som kör matbil, vi hälsar på varandra och börjar prata om hur man trivs på jobbet hos hungrig.
Efter en liten pratstund får jag reda på att den så kallade chefen låvat denna unga killen exakt samma saker som han låvat mig. Att han har mycket potential och att han skulle passa mer som en chefsroll än att köra matbil!.
Det jag vill komma fram till är att dem manipulerar dem "anställda", Låvar dem massa saker för att motivera en till att kämpa arslet av sig för att få ut så mycket vinst som möjligt av varje "anställd"!!.
Allt ska gå perfekt till!!
Du får inte komma en minut försent till kund eller matstället! Och det är fullt acceptabelt tycker jag med!.
Men så går tiden och jag gör faktiskt VÄLDIGT bra ifrån mig! Men idag så händer det som inte får hända, alltså leverera för sent.
Jag var 15min tidig till ett ställe och skulle hämta upp ett 6pack mcnuggets. Detta tog 35min att tillaga och som resulterade i att jag blev sen till mina andra 2 hämtställen!.
Pizzan blev kall på nästa ställe och bagaren fick tydligen göra om pizzan 4 gånger??!!!.
Jag vart på plats men bagaren ville ej skicka iväg en kall pizza (vilket är förståeligt!).
Sen ringer chefen säger sk*t i pizzan och kör och lämna mcnuggets så dem ej blir kalla.
Jag gör det!
Sen får jag ett sms där jag ska träffa chefen" kl 16.30.
Kommer dit 16.15 då jag får reda på att jag blivit av med jobbet på grund utav förseningen som första restaurangen skapat!
Och dem här ingen förståelse och sliter fullständigt i situationen!
Jag har än idag ej fått min lön eller hört nåt utav dem på hungrig.
Man måste även jobba dagligen 10.30 - 22.00
Utan en enda minut i rast eller betalt för nån rast i huvudtaget!.
Gick ner 7kg under tiden jag jobbade där, gick runt med Alvedon i fickan under hela arbetspassen och jag gick även runt exakt som företagets namn hela dagarna HUNGRIG! pga att man ej hann med att ens äta!!!!.
Nu känner jag att jag mår lite bättre av att delat med mig lite utav hur det ser ut på hungrig!
(OBS!) Hungrig.se tycker även om att skryta med att dem ej har nåt kollektivavtal = du kan jobba mon shop och tjäna så mkt pengar du vill!!!......
Jag varnar er och råder er till att aldrig ha nånting att göra med hungrig.se
Mötte en chaufför för hungrig.se som…
Mötte en chaufför för hungrig.se som höll på att köra över både mig och hunden när han körde mot enkelriktat och långt över hastighetsbegränsningen, blänger och blir sur när han får tvärnita och står kvar och blänger även när man gått över och sen slirar iväg. Tur de anställer obehagliga människor👎👎👎👎👎👎

Svar från Hungrig.se
HAHAHAH förstår varför detta…
HAHAHAH förstår varför detta satirföretag har 1 stjärna, avbryter ordrar någon minut innan leverans, gå i konkurs istället. Pinsamt
Ge oss ytterligare ett copy-paste svar @Anders!

Svar från Hungrig.se
Så dåligt har jag aldrig varit med om
Så dålig! Jag beställer mat från två olika ställen. Får sms från båda orderna att de komme bli försenade. När maten redan ska finnas på plats så ringer de och avbokar ena beställningen!!! Nu ska andra orden redan varit här för länge sen men ingen mat syns... Och inget samtal om att den är avbokad. Aldrig mer att jag handlar här!!! 👎👎👎👎

Det moderna ungdoms-slaveriet
En utförlig review. Två sjärnor då servicen faktiskt fungerar till viss del.
Efterfrågan att få dyr mat levererad hem finns. Hungrig.se erbjuder detta alternativ till den som har råd eller vill lyxa till det. Smart koncept. Företaget växer fort och fasaden hålls clean.
Kunder som ofta inte förstår vilket slit, vilka villkor buden jobbar under och vad som kan gå fel i leveranskedjan från beställning till leverans.
Det är mycket som ska klicka för att allt ska gå som smort:
1. Budet ska hinna i tid till resturang
2. Resturang ska göra maten i tid
3. Budet ska hitta till kund och dessutom snabbt framme
4. Budet ska hinna vidare till nästa kund eller till nästa resturang för att upprepa processen och tjäna ihop en lön som kanske betalar räkningar och mat nästa månad.
Brister något av dessa punkter så misslyckas leveransen och maten blir försenad, bud kan bli straffat och kunden får ny mat eller pengarna tillbaka. Straffavgiften ska vara runt 500kr, uppgift från flashback.org Kanske är gammal uppgift.
Kort och gott utnyttjas fattiga människor som knappt får ihop det och rika människor gnäller över bristande kompetens. Detta genererar givetvis ingen bra feedback någonstans.
Dom som gör hårdjobbet saknar kollektivavtal, sjuklön, garanterad inkomst, rejäl utrustning för att klara jobbet. Finns gott om artiklar kring liknande företag som hamnat i blåsväder kring detta elände. Dock aldrig hungrig.se trotts liknande villkor.
Hungrig.se besvarar artigt och proffsigt all kritik och erbjuder dom som inte kan få något annat jobb en möjlighet att tjäna pengar.
Detta är Sverige 2019, Hungrig.se är långt ifrån ensamma att utnyttja möjligheterna och luckorna i vårt berömda välfärdssystem.
Kritik på Hungrig.se's Facebook sida angående trafiksäkerhet bemöter företaget med att lägga skulden på buden själva och hänvisar till arbetsmiljö-policy.
Efter att ha testat tjänsten under affärsresor i städer som: Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Lund, Malmö, Örebro, Luleå m.m. Upplevelsen varierar och städer som sticker ut som bäst i test är Malmö och Lund. Örebro var ingen höjdare alls. Företaget är beläget i just Lund - något som kan förklara kvallité i dess närområde.
Källa: Bud i framförallt i stockholmsområdet. Journalistik som belyser problemet, Transportarbetarförbundet. Finns mängder med data att hämta om företaget, inklusive flertal stories och missnöjdhet bland dom som gör eller gjort jobbet.
Att dagens generation 20 åringar ska behöva ställa upp på usla villkor under sin första anställning är lågt och rent oacceptabelt! Mitt råd är att utbilda sig och skaffa en rejäl levnads-standard.
Klas
Beställde sushi och beräknad leverans…
Beställde sushi och beräknad leverans var om 1 h 30 min!!! Då kan jag lika gärna hämta det själv. Efter ett tag ringer en kille på engelska och säger come and get your food. Jag förväntar mig att han kan åtminstone ringa på dörren istället för att ge maten från bilfönstret. Maten var geggig och full av sås. Var tvungen att slänga. Undvik detta företag!

Svar från Hungrig.se
Gör en beställning och får…
Gör en beställning och får orderbekräftelse. En kort stund senare får jag sms om att budet är försenat. Väntar då tiden ut och får då ett samtal av hungrig.se personal där dom beklagar att dom inte har något bud som kan leverera min mat. Va är är det för ursäkt .. inget bud ledigt? Ta inte emot beställningar om ni inte har bud tillgängliga..
Alltid problem med beställningar från dom...

Riktig usel kundservice!!!!
Väntade på min mat som skulle bli levererat för sent. Tiden går och ingen mat. Får ett mail från kundservice om att budet vart på min adress och försökt leverera, men det har inte ringt på dörren? Trots att jag lämnat portkod. Skall även tillägga att jag beställt två ggr tidigare och det har aldrig vart problem med att leverera.
Nu till varför jag ens tar mig tid att skriva detta omdöme.. Deras kundservice är det värsta jag vart med om!
Blev uppringd av en ung tjej (som var jättetrevlig o snäll) och hon förklarade läget och frågade om jag fortfarande ville ha min mat. Då det redan gått 40 min över tiden hade jag redan lagt en ny beställning hos restaurangen direkt och var på väg att hämta maten själv, tackade jag nej och bad om mina pengar tillbaka. Jag nämnde också att jag ser fram emot en lämplig kompensation för det inträffade. Tjejen noterade det och skickade min information vidare.
Jag fick sedan ett mail från kundservice där de meddelar mig att pengarna kommer att återbetalas till mitt konto, varpå jag frågar hur de kommer att kompensera mig. Jag får då till svar att jag får tillbaka pengarna på mitt konto..!? Som att det skulle vara någon slags kompensation?! Det ser jag mer som en självklarhet!
När jag då igen frågar om hur de kommer att kompensera mig får jag inget svar.
Riktig usel kundservice och jag rekommenderar alla att HÅLLA SIG LÅNGT BORTA FRÅN DETTA FÖRETAG!

Mycket dålig service
Mycket dålig service. Alltid sena utan någon förklaring och inte ens vid över 30-60 min försening får man någon form av kompensation trots att maten levererats kall. Leverantörerna är dåliga på att ringa upp en när leveransen är sena. Dessutom anställer företaget även personer som kan varken svenska eller engelska.

Sjukt oseriösa
Sjukt oseriösa, raderade dessutom ett helt inlägg där det fanns klagomål från ett flertal kunder härom dagen. Varning för detta företag!!

Svar från Hungrig.se
"DIN BESTÄLLNING ÄR GODKÄND!
"DIN BESTÄLLNING ÄR GODKÄND!
Beräknad leverans:
2019-03-02 19:21"
Jasså? Men ingen mat är här klockan är ju nu 20:34 och restaurangen är stängd.
Vart tar maten vägen? Ska kontakta imorgon och få mina pengar tillbaka
Uppdatering: pga tekniska problem så kunde leveransen inte utföras, mina pengar får jag tillbaka inom 7 dagar.
Snabb kundservice.

Svar från Hungrig.se
Jag visste att det skulle vara något dåligt...
Jag visste att det skulle vara något slags problem med Hungrig. Vi beställde pizza och det stod 55 min väntetid och det är första gången jag har varit med att vänta så länge på mat. Och det stod att den var 0 min kvar på matleveransen så väntade vi utterligare 30 min till. Jag kunde inte vänta längre för jag hade bråttom till ett tåg men min kille väntar fortfaramde på sin mat. Vi försökte även kontakta kundtjänsten men de hjälpte till inte ett dugg. De svarade bara ”hej!” och försvann.
ALDRIG MER

Svar från Hungrig.se
Välj annan utkörningstjänst, hungrig.se suger
Jag gav 1 stjärna men önskar att det fanns ett lägre alternativ. Har under upprepade tillfällen beställt mat och fått se "35-40 min" varpå när man lagt beställningen en nedräkning påbörjas om 40 minuter. Därefter får jag flera meddelanden om att budet blir sent, och detta resulterar i att jag ofta fått vänta minst 1,5-2h, ibland längre, på min mat. Det som är komiskt är att jag bor inom 3 km från restaurangen vilket motsvarar ungefär 7-8 minuter körtid med bil. Dålig service då de inte anger orsaken till förseningen, utan bara att det blir sent, om och om igen. Man får be och böna om kompensation, de bryr sig inte. Detta var sista gången jag använder tjänsten. Jag rekommenderar utkörningstjänsten WOLT där man kan chatta live med kundtjänsten och få hjälp direkt om man är osäker på något, och där de håller utlovad leveranstid. Har för övrigt skrivit ungefär 5 mejl angående min nuvarande sena (2 h) beställning och väntar fortfarande på svar.. Snart svarar väl "Anders" med ett genererat meddelande om att "Skriv till oss så fixar vi detta!". Allt är skitsnack, VÄLJ WOLT ELLER ANNAN UTKÖRNINGSTJÄNST DÅ NI KOMMER FÅ VÄNTA OTROLIGT LÄNGE PÅ ER MAT, SOM DESSUTOM KOMMER KOMMA ISKALL! Som grädde på moset får man skitdålig kundservice.
Aldrig igen!

Svar från Hungrig.se
Vill man vänta på maten i 1,5 till 2,5…
Vill man vänta på maten i 1,5 till 2,5 timmar och dessutom inte få någon som helst ursäkt eller kompensation från företaget ska man absolut beställa via hungrig.se.
Som tur är finns det ju andra bolag att använda sig av som är bättre på alla vis.

Svar från Hungrig.se
Igen ett dåligt leverans från er
Igen ett dåligt leverans från er! Skrev klart och tydligt i meddelande om leveransen, och er leverantör skrek åt min man! Vilka idioter ni anställer!

Svar från Hungrig.se
Har beställt många ggr och det har…
Har beställt många ggr och det har flera gånger hänt att saker i beställningen saknas, har då fått höra att jag kan få hämta det som saknas själv, tack, men varför då ens använda tjänsten? De senaste gångerna har det stått 40 min, sedan efter man betalat står det 1,30. Budet var dessutom försenat, ingen som helst kompensation utan arrogant kundtjänst skrev att ”det är ungefärlig tid som står på hemsidan”. Det står ingenstans att det är ungefärlig tid!
EDIT: Visst kan man tycka att svaret nedan från hungrig låter väldigt behjälpligt? Som att det jag fick höra första gången inte är ok. Det enda jag fick höra från Anders var exakt det som jag skrev ovan. Ingen kompensation och han var inte lika behjälplig eller trevlig som utåt. Trist.

Aldrig mer
Jag och min sambo skulle beställa från McDonalds i fredags. Först blev budet försenat, sen ingenting. Efter ett par timmar så visade det sig att de inte ens hade hämtat vår mat. Efter en massa samtal blev vi lovade kompensation och pengarna tillbaks inom 7 dagar. Det tror jag så inte ett skvatt på. Note to self: Läs ALLTID vad folk skriver innan man prövar en ny tjänst som hungrig.se. 300 spänn borta och ingen mat blev det. Tack så mycket Hungrig.se . ALDRIG IGEN 👎
Hungrig.se har idag betalat tillbaks pengarna. 👍

Funkade asbra för mej
Funkade asbra för mej!
Beställde chips och godis från en kiosk 🤘 kom i tid och till dörren dessutom. Super smidigt! Always hungrig.se - favoritappen när latheten slår in😂🔥

Svar från Hungrig.se
Vill varna för detta företag
Vill varna för detta företag. Har nu försökt få hem mat från restauranger som ligger inom 1 km radie från min bostad. Har gjort beställningar mot flera restauranger under eftermiddagar och veckans alla dagar men möts hela tiden av info att utkörning temporärt inte görs. Ringer företaget som säger att man jobbar på det. bor i Örebro relativt centralt. Alltså stoppklossen är inte restaurangerna utan företaget som skall transportera dvs HUNGRIG.SE, .tummen NER FÖR DETTA FÖRETAG

Svar från Hungrig.se
Snabb leverans och en väldigt bra kundsupport.
Oftast snabba leveranser och en väldigt bra kundsupport som återkopplar väldigt snabbt jämfört med andra företag, det är många företag som alltid lägger skulden på någon annan medans Hungrig.se står för sina misstag. Dem är väldigt seriösa och det är många kunder som har beställt mat från exempelvis Burger King, och inte har fått med allt så kommer hungrig.se få skulden för det när det egentligen är Burger King som har gjort ett misstag.