Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Värdelös kundtjänst som inte kan erkänna när de gjort fel
Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, efter att först ha försökt reda ut missödet med restaurangen, visar det sig ha varit ett fel med Hungrig.se:s onlinetjänst som gjorde att beställningen blev fel. Jag vet detta eftersom jag aldrig valde en vegetarisk variant av sushin, vilket hade krävt att jag aktivt öppnade en tillvalsmeny och markerade "veg". Kundtjänsten vek sig inte och jag blev tvungen att betala 160kr för ett gäng california rolls med gurka och avokado istället för fisk. Skittjänst
Går ej betala med kort som kräver säker verifiering
Har beställ från hungrig.se till våra möten ett flertal gånger utan problem. Nu när jag skulle betala med kreditkort fick jag felmeddelande. Provade även Paypal som inte heller den fungerade. Och då fick jag samma felmeddelande trots foodora inte ens gjort en re-direct till paypal. Chattade med supporten som först sa att det inte gick med företagskort för de hade internationella servers!!!! Berättade då att jag även testat med två privata kort. Då blev svaret att jag fick kontakta kortutgivaren. De kan inte erkänna att felet ligger hos dom. Beviset ligger ju på att man inte kommer till paypals hemsida. Däremot funkar klarna och swish där du kommer till respektive sida för att ange ytterliggare info. Så de vill helt enkelt inte ha kortbetalningar då de säkert tjänar mer på Swish och Klarna.
Dåligt blev sämre blev sämst
Har under åren till och från ströbeställt från bla Onlinepizza/Hungrig.se men över tid uppmärksammat en allt sämre kvalitet på Foodoras del av dealen - leveransen - vilket gått ut över matens kvalitet. Har även förstått att deras avtal med lokala restauranger blivit sämre och sämre på detta, och därför funderat på att hoppa över mellanhanden. Sista spiken i kistan kom i dagarna när någon lyckades handla för nån tusenlapp i mitt konto. Efter några vändor via en helt tafatt support löstes ärendet (pengarna tillbaka) men massa merarbete med spärrande av kort, polisanmälan etc etc från min sida - enbatrt för att Foodora är en medioker skittjänst som inte klarar av att hålla minsta tätt för intrång, tydligen.
Allt sammantaget gör att jag fortsättningsvis kommer sky Foodora som pesten, berätta om detta för alla som orkar lyssna (eller läsa, som här) och köpa min mat direkt av restaurangen.
Ringde till restaurangen
Ringde till restaurangen, min mat var klar för längesen men dem hade inte hört av sig från hungrig.se så jag fick aldrig min mat, efter två timmars väntetid får man reda på det
Maten kommer på 45 blatte minuter.
Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chikana på mig o gav inte ens tillbaka alla mina para bre. Nu är jag nt ens stekt längre o känner inte för att damma.
Kall mat,kommer inte när det är bestämt.
När vi började använda tjänsten…
När vi började använda tjänsten fungerade det bra men senaste gångerna har det inte fungerar alls. Kall och blöt mat. Dålig kundtjänst. Nu har jag tröttnat
Sämsta servicen i hela Sverige
Sämsta servicen i hela Sverige. Om det hade hänt en eller två gånger så hade jag inte brytt mig men tyvärr så är det samma visa varje gång. Tyvärr verkar jag inte lära av mina misstag heller utan äter kraftigt försenad och kall mat levererad av otrevliga bud minst en gång i veckan. Men jag tackar hungrig.se för att jag nu kommer gå ner i vikt eftersom jag tröttnat på kundservice vansinnigt dåliga ursäkter och aldrig mer kommer att använda denna tjänst.
Kommer ALDRIG beställa genom dom igen!
Kommer ALDRIG beställa genom dom igen!! Kall mat med läsk över maten! Utkörare som inte kan förstå svenska Otrevlig personal i kundtjänst och ingen kompensation för 5 öre då de skyller i från sig på restaurangen!!!
Bob i Jönköping vilken fantastisk kille…
Bob i Jönköping vilken fantastisk kille och bra service! Fick maten på 20 minuter. Rekordtid :)
Matombud av att välja på men servicen &…
Matombud av att välja på men servicen & supporten från Hungrig.se suger! Dålig information när man inte kan leverera mat i tid & det tar 2 dagar att få tillbaka pengar som man betalat via swish när man inte kan leverera maten 👎
Om du tänker dig ngt speciellt
Om du tänker dig ngt speciellt, en mysig kväll utan stress o matlagning, eller om du helt enkelt är hungrig o tänker äta... Ja då är detta inte tjänsten du ska använda.
Kontaktade kundsupporten (chatt) 61 min efter det att maten, enligt bekräftelse, skulle ha levererats. Fick svaret att maten tyvärr inte kunde levereras då budet fått med sig fel mat. Inget meddelande om att det hänt, eller att det skulle bli försenat, utan detta besked fick vi när VI kontaktade hungrig.se. Frågade när maten förväntades komma och fick svaret att det tyvärr inte kunde levereras alls. Men vi skulle såklart få tillbaka de pengar vi betalat, inom 7 bankdagar...
Beställ ngn annanstans. Eller gå ut och odla din egen sallad o grönsaker, fånga fisken, skörda riset, gå en sushi kurs och tillaga därefter din mat. Du lär bli mätt fortare på det viset än att använda dig av hungrig.se. Lycka till!
VARNING!!!!
ANVÄND ALDRIG HUNGRIG.SE
Vi skulle ha en mysig kväll på jobbet och beställa lite indisk mat, betalade beställningen för över 1000kr och väntade sedan i ca 45 min som det stod att det skulle ta. Efter ca en timme ringer vi restaurangen som berättar att maten har stått redo i ca 20 min men hungrig,se har inte hämtat den. Det finns inget nummer till hungrig men vi lyckas få tag i någon i chatten som säger att maten inte är klar vilket är LÖGN. Vi får en ny tid om 45 min, maten står och kallnar hos restaurangen... Maten kommer inte.... Vi chattar ÅTERIGEN och får en ny tid.... om 50 min..... ska meddela att vi är väldigt hungriga vid det här laget och slutar snart jobbpasset.. Det hela slutar med att vi blir utan mat :)))) fick äta en macka för att inte DÖ
TLDR: Vi fick aldrig maten, finns ingen kundservice, använd ALDRIG detta sk*tföretag
en värdelös tjänst
en värdelös tjänst, frakten koster ju mer än själva maten.
Om det var möjligt hade jag inte ens…
Beställ inte härifrån!!!
Om det var möjligt hade jag inte ens gett en stjärna.
Jag beställde mat för över 1000 kronor till mig och mina kollegor med en beräknad tid på leverans. Mer än en halvtimme senare har maten fortfarande inte levererats och restaurangen vi beställt från säger att maten kommer bli kall. Kundtjänst via chatt menar att ordern mottagits av restaurangen senare än vad de uppgav (vilket inte stämmer enligt restaurangen, jag ringde dem).
BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN.
Kraftiga förseningar
Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utanför istället. Provat nu 2 gånger och totalt värdelös tjänst, avråder starkt andra!
Bara positiv erfarenhet av hungrig.se
Bara positiv erfarenhet av hungrig.se. Beställt flera gånger utan problem och varm mat kommer.
Usel leverans
Usel leverans. Maten kall resp. ljummen efter att ha levererats i en papperspåse. Någon värmebox syntes inte till.
Restaurangen hänvisade till hungrig.se där ”kundsupporten” svarade att de inte ser att hungrig.se gjort något fel och hänvisade tillbaka till restaurangen. De hoppades att jag har förståelse för detta, vilket jag naturligtvis inte har.
Först efter att ha hotat med ARN fick jag en bråkdel av måltidskostnaden i värdebevis. För att använda dem måste jag beställa igen från hungrig.se, vilket jag helst vill undvika för all framtid.
Rekommenderas ej!
VARNING
VARNING! Använd inte kontokort när du handlar på hungrig.se någon hackade mitt konto handlade mat för 10000 på två dagar. Ringde hungrig.se dom var inte ett dugg intresserade utan hänvisade till polisen...