Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, eft... Se mer
Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chika... Se mer
Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utan... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Efter en katastrofal måltid som vi…
Efter en katastrofal måltid som vi beställde fick vi besked om att vi skulle bli kompenserade med värdebevis som vi kunde använda vid nästa köp. När vi nu ska använda värdebevisen är dom inte giltiga hos hungrig.se utan direkt mot restaurangen visar det sig och när man tar kontakt med supporten stänger medarbetaren bara ner chatten gång på gång. Varför får detta företag fortsätta och bedriva sin verksamhet?? Svindleri och bedrägeri!!
om det gick att ge 0 stjärnor så skulle…
om det gick att ge 0 stjärnor så skulle jag.
Budet var sen, budet fatta inte en portelefon. Kundsupporten VÄGRADE hjälpa mig. Kommer aldrig mer beställa från hungrig.
Beställde från hungrig
Beställde från hungrig, maten 20 min sen, levererades av en person som inte kunde svenska, maten var iskall och när den väl levererades så trillade mat ut på mitt golv i trapphuset, som han tog med händerna och satte tillbaka in i påsen.
Hungrig skyller på restaurangen även om personen jobbade för hungrig.
Blev erbjuden 10% av leveransavgiften i kompensation.
Äckligaste jag varit med om. Rekommenderas inte
Extremt lång leveranstid och maten är…
Extremt lång leveranstid och maten är iskall när den kommer fram!
Använd er aldrig av denna värdelösa service!
BESTÄLL INTE FRÅN HUNGRIG.SE
Fick aldrig min mat. En indisk kille med urusel engelska hävdade att han var på rätt adress men ändå stod inte en själ utanför porten?! Killen la på 24 gånger när jag var mitt i en mening. Hade en konversation med honom av och på i 40 minuter. Aldrig mer.
Skulle de vara möjligt att ge noll…
Skulle de vara möjligt att ge noll stjärnor så skulle jag göra det. Hungrig.se utför bedrägerier! Eftersom jag i långa perioder är rullstolsbunden och just nu också nyopererad gör det att jag inte alltid kan laga mat själv, beställde lunch till mej och barnen, väntar.. väntar..väntar.. när 1.5 timme gått får jag ett samtal att vi får ingen mat, de strular sej med deras utkörning. Då tror man ju hungrig och irriterad att man ska få tillbaka sina pengar och kanske plåster på såren för de som hänt, eftersom jag förklarade att dom pengarna dom STAL var mina ENDA pengar den dagen. Men nej, har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka. Vet ni vad deras svar i chatten var på det? "Swish kan ta ett par dagar". Lögnare och bedragare hela bunten, jag kommer att polisanmäla imorgon måndag eftersom detta går under bedrägeri!
Varning!! Använd inte hungrig.se
Fick aldrig min mat och fick betala för allt. Usel hantering och bemötande av kundtäjnst. De hävdar fel adress jag har inget att sätta emot och fick aldrig en chans att varken hämta maten själv eller komma i kontakt med dem. Chatten fungerade inte!
Ville testa när jag inte var helt…
Ville testa när jag inte var helt superhungrig för se om maten faktiskt kom. Maten var lite sen men fortfarande varm och allt var rätt! Kommer testa fler gånger.
KÖP INTE FRÅN HUNGRIG
Katastrof, fick inte ens maten. Horribel kundtjänst också.
Helt värdelösa
Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte. När maten väl kom var den kall och stämde inte med beställningen som vi gjorde.
Kommer aldrig mer använda Hungrig.se
Väntar på min mat som nu är 1 timme och…
Väntar på min mat som nu är 1 timme och 20 minuter försenad!
Fyfan
Fyfan! Fick en beräknad tid och ändå kom dem 60 min FÖRSENT utan att höra av sig. Jag förstår att man kan vara sen men då ringer man! Istället fick vi ringa efter vår mat och sedan skriva till hungrig! MYCKET DÅLIGT! Kommer inte använda mig av dessa igen då onlinepizza.se har av alla 50 gånger som jag beställt av dem varit i tid plus ringt om dem varit sena
Göteborg.
Göteborg.
Har försökt att använda deras app i omgångar, gillar att de har många restauranger och olika rätter.
Men..... vad håller de på med???
Jag kan ta att de kommer lite sent, jag kan betala lite extra när jag inte orkar åka iväg själv, men de är alltid för mycket upptagna i city för att köra ut till mig säger de( jag bor 14min från stan med SPÅRVAGN) går ännu snabbare med bil) så vad gör de i stan????
Jag har gjort som de ber en att beställa närmre sig själv, och då har bilen inte alls kommit och de har fått betala tillbaka mina pengar men efter 2timmar är man rätt hungrig, och då säger hon, du kan inte beställa från oss idag för vi har inga bilar som kan köra ut till dig 😳🤯. Då skall det väll inte stå att de ”önskar ” man beställer från en restaurang nära sin adress.
Jag har massor av fler besvikelser, men vad som gör mig mest ledsen är att restaurangerna själva inte vet om att de inte får försäljning pga hungrig.ses tjänster inte funkar. Sååå kast
Sämst över 1 timme sen och fortfarande…
Sämst över 1 timme sen och fortfarande inte ens hört nått ifrån dem. Lär ju vara kallt som Antarktis innan dem är framme, om dem ens kommer...
Beställde
Beställde, budet kom en halvtimma sent, fel beställning, fick ingen mat, hörde av mig om ersättning och fick inte ens hela beloppet tillbaka eller någon extra värdekod. Helt värdelöst. Inte första gången jag använder hungrig.se (de är alltid sena), men detta var absolut sista, inte ens säkert man får mat för pengarna
Usel kundservice
Får inte kvitto till mejlen. Förra gången var maten 30 min sen, och de ursäktar sig på support och menar att så ska det inte vara. Denna gång - Får besked att maten ska komma om 40min, efter 30min får jag meddelande att ordern nekats. När jag frågar i chattsupporten varför den nekats kan de inte se anledningen, men vanliga anledningar säger de, är att antingen har restaurangen mycket att göra och därför nekat, eller så har hungrig nekat pga hårt tryck i staden. Att infon kommit först efter 30min dessutom när leverensen redan var accepterad beklagar dem. Mycket snack, usel kundservice. De slutar med att säga att jag kommer få pengarna tillbaka och att jag nu kan lägga en ny order om jag vill, skulle inte tro att det nånsin blir en ny order hos hungrig, väljer konkurrenterna.
Först o främst var maten försenad.
Först o främst var maten försenad.
När budet väl är utanför ringer han o säger att han är utanför porten?
Jaha men du ska väl leverera till dörren all info står ju i beställningen tänker jag vilket jag påtalar. Han kmr upp med maten.
Där han spillt ut colan, all pommes var oätbar o burgaren kall.
Allt förstört och oätbart helt enkelt.
Det kallar jag valuta för pengarna!
Varning! Funkar inte i Helsingborg iaf
Varning för detta företag!
Beställde från en pizzeria i Helsingborg. Efter 60 min ringer jag till pizzerian och frågar hur det går, då säger de att Hungrig-budet varit där men att han "inte orkade leverera" till oss? Därför lämnade han helt enkelt kvar våra pizzor där. Ingen info från hungrig.se alls.
Helt omöjligt att få tag i ngn från hungrig.se, jag har inte fått tillbaka pengarna för pizzan (de har dragits såklart). Har redan lagt mer tid på att jaga någon där än vad pizzorna kostade så nu skiter jag i det och varnar alla för att använda deras tjänster.
Alltid sent utan någon förvarning
Tar alltid minst dubbelt så lång tid…
Tar alltid minst dubbelt så lång tid som hos konkurrenterna att få maten. Dessutom tar budet fel hus 9 av 10 gånger, även fast jag har börjat skriva ett tydligt meddelande på både svenska och engelska som förklarar vilket hus de ska till. Slutar alltid med att de ringer och ber mig komma ut och hämta maten från gatan.