Hungrig.se Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, eft... Se mer

Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chika... Se mer

Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utan... Se mer

Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Värdelöst bemötande i chatten om du får…

Värdelöst bemötande i chatten om du får kall mat, eller hela måltider saknar dryck. Obs! De kör endast mat och bryr sig ej i om din mat är kall eller om du inte äns får dryck till en måltid, då får du som bäst ersättning och får äta din mat utan dricka, de löser det ej på annat sätt! Så var noga när du väljer mat app, vilka som löser problem och vilka som ej gör det. Sa att jag print screenat konversationen då sa chatten att det behövs inte för de skickas på mailen som svar, ingen kompensation för kall matt eller dylikt bara ett "smart svar" från tjejen i appen. Gett de många chanser men det är samma om igen och samma dåliga svar från support. Obs! De tar inga ansvar för om du ej får din fulla måltid eller maten är kall, välj app väl!

22 juni 2019

Hej Emelie!

Vi beklagar verkligen om du inte fått den service vi avser att leverera.
Jag kan tyvärr inte se några specifika order detaljer eller annan information kring ditt ärende här.
Skulle du vilja mejla till oss på info@hungrig.se så kommer vi se över vad som gått fel här, och hitta en lösning som du ska känna dig nöjd med.
Du kan hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot

Värdelöst!

Värdelöst!! Riktiga tjuvar
Skulle få pengarna tillbaka för utebliven matbeställning, otrevligt bemötande från kundtjänst och fick aldrig pengarna tillbaka

17 juni 2019

Hej Kicki!

Jag kan tyvärr inte se några specifika detaljer kring ditt ärende här.
Är det så att du inte fått din mat så ska du självklart få en återbetalning.
Skulle du vilja mejla in till oss på info@hungrig.se och hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot.
Vi kommer följa upp detta noggrant och se vad som har gått fel här med ditt ärende.
Så återkoppla till oss på mejlen så kommer vi återkoppla till dig där.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag

Trevligt bud!

Maten kom 10 minuter innan utsatt tid. Trevligt bud :)

17 juni 2019

Hejsan!

Tack för ditt fina omdömde.
Kul att höra att du är nöjd med våran tjänst :)

Hungrig.se

Vafan är det som händer!? INGENTING TYDLIGEN?!?!

Alltså, vad f*n är det som händer!? Hur kan man ta halva käket och sticka med det, och lämna resten? Tydligen pallade dom ta någon annans order dock... riktigt härligt. Leveranser i världsklass. Efter 90 minuter så tröttnade vi och hämtade maten själva. Vad dessa människor än får betalt, är det för mycket.

Tack och hej.

Nu har vi hämtat maten och ätit. Min kompis som va jordnötsallergiker fick inga jordnötter så det är bra. Däremot va maten kall som självaste rövhålet på en ilsk isbjörn. När vi påpekar detta för restaurangen så sa det att vi skulle anlita eran största konkurrent, Hotmat.se. Kanske man ska göra istället?! Vill jag ha mat hemlevererat till min dörr för att min hälsporre trilskas så ska jag kunna få detta utan att maten är kall, tycker ni inte det? Min flickvän hade hällt upp ett gott glas vin som hon skulle avnjuta medans vi väntade på vår mat, men eftersom det sket sig så fick jag jaga efter henne för att hon skulle förbränna alkoholen så hon kunde köra och hämta vår mat. Dock va min kompis (jordnötsallergiken) nöjd iallafall så det är ju bra. Trevlig helg

Mvh

John med vänner och ovänner

15 juni 2019

Hej John!

Vi beklagar verkligen att du varit missnöjd med våran tjänst. Detta är inte alls vad vi avser att leverera och vi ser väldigt allvarligt på detta.
Jag kan tyvärr inte se några detaljer kring ditt ärende just här, jag skulle verkligen vilja be dig mejla in till oss på info@hungrig.se och hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot.
Vi vill gärna kompensera dig för det inträffade och komma fram till en lösning som du känner dig väl tillfredställd med.

Uruselt..

På riktigt!! Gud så dåligt!! tog 2 timmar! och iskall hamburgare.

12 juni 2019

Svar från Hungrig.se

Vi beklagar verkligen om du varit missnöjd med våran service.
Såhär lång tid ska det verkligen inte ta att få mat och jag förstår om du varit frustrerad över det inträffade.
Skulle du vilja mejla in till oss på info@hungrig.se så ska vi se över vad som gått fel här och kompensera dig för det inträffade.
Du kan hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot i mejlet till oss.

Beklagar verkligen igen det inträffade.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag

med vänliga hälsningar

Dåligt kundbemötande.

Istället för att ersätta sina kunder för pengarna denne har betalat för utebliven mat så erbjuder dem snåla rabattkoder som copy + paste i supporten där man själv sedan måste stå för utkörningen ytterligare än gång i nästa beställning för att ens få dem produkter man betalat för.

Iskall mat som levereras 20 minuter sent, uteblivna produkter man betalat för, föraren leverar inte till dörren utan ringer så man själv måste springa ner i trapphuset och en support som bara erbjuder oönskade rabattkoder istället för ersättning av uteblivna produkter gör mig väldigt besviken av Hungrig.se

11 juni 2019

Hejsan!

Vi beklagar om du varit missnöjd med din order här.
Jag kan tyvärr inte se några specifika detaljer kring din beställning här men skulle du vilja återkoppla till oss på info@hungrig.se så kommer vi direkt se över vad som hänt här.
Är det så att du inte fått din mat så skall vi givetvis återbetala dig hela beloppet.
Så beklagar om det varit något missförstånd här och ser fram emot att höra ifrån dig.

Hungrig.se

Helt värdelös support har kontaktat…

Helt värdelös support har kontaktat dom 4 gånger om mitt postnummer och dom ska fixa det har dom sagt senaste supporten tyckte att jag ska använda en annan postnummer som inte är mitt postnummer för den funkar för det inte blir något fel då , varför ska jag använda en felaktigt postnummer i stället för att dom fixar problemet.

Håll er undan helt värdelös support om ett fel skulle uppstå.

10 juni 2019

Hej Fredrik!

Detta låter jättekonstigt.
Jag kan tyvärr inte se några specifika detaljer kring detta här, skulle du vilja återkoppla till oss på info@hungrig.se och hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot angående detta.
Så ska vi se över vad som hänt här, och få detta åtgärdat direkt.

Tack på förhand

Hungrig.se

Beställde mat från dom efter jag och…

Beställde mat från dom efter jag och min tjej hade kommit hem från en låång resa, tjejen vart sjuk på planet så vi beställde i bilen påväg hem från Arlanda maten kom i tid men var äcklig och helt felplacerad, saker saknades och smaken av på pommesen var gamla. Kastade skiten och va tvungen och sätta mig i bilen och åka och köpa ny mat efter ett 8h timmars flyg med tjejen i total panik hungrig och sjuk.. Usch vilken dålig service. 200 kr på gammal och kall mat...

9 juni 2019

Hejsan!

Vi beklagar verkligen om du varit missnöjd med våran tjänst och maten.
Jag kan tyvärr inte se några specifika detaljer kring din order här, vi önskar att du återkopplar till oss på info@hungrig.se så kommer vi se över vad som kan ha skett här och hitta en lösning som du ska kunna känna dig tillfreds med. Du kan hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot när du mejlar oss.

Återigen beklagar vi detta.
Ser fram emot ett mejl ifrån dig.

Med vänliga hälsningar

Maten kom 3 minuter tidigare än utsatt…

Maten kom 3 minuter tidigare än utsatt tid, chauffören var trevlig.

Maten var varm och beställningen nästan korrekt då man missat lägga ner en utav dipparna vi beställde.

I överlag är vi nöjda då allt gick mycket smidigt.

9 juni 2019

Hej Tyr!

Tack för din feedback och vi är glada att höra att du varit nöjd med din beställning :)

Önskar dig en fortsatt fin dag

Aldrig lyckats beställa.

Aldrig lyckats beställa.
Står alltid att dom inte kör till min adress, vilken adress jag än skriver in.
Spelar ingen roll ifall det är centralt i Umeå, eller längre utanför centrum, det är alltid en adress dom tydligen inte laverar till.

6 juni 2019

Hejsan Robin!

Vi beklagar om du upplevt problem med att beställa via oss.
Det låter jättekonstigt att du inte kan beställa, skulle du kunna skriva in till oss på info@hungrig.se så kommer vi undersöka detta vidare och se vad problemet här kan bero på.

Tack på förhand

Hungrig.se

Dom gånger det gått att beställa har…

Dom gånger det gått att beställa har det i regel skett utan problem.
Men 90% av tiden när man försöker beställa så möts man av ett meddelande som säger: "Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda utkörning till er adress idag på grund av ökat tryck centralt.".

Om det konstant är ett sånt högt tryck så kanske man borde investera i mer bilar och/eller förare. På det här sättet förlorar man kunder.

2 juni 2019

Hej Roger!

Vill tacka för din feedback som vi tar till oss.
Vi försöker hela tiden utöka våra områden och ha så många tillgängliga bud som möjligt.
Ibland kan det som du säger, uppstå att vi behöver begränsa våra områden, vilket vi beklagar.
Detta gör vi för att kunna leverera mat i god kvalite, om det är så att vi har lite få bud i staden vid tidpunkten eller att det kommer in väldigt mycket beställningar.

Vi hoppas att du i framtiden inte ska behöva mötas av dessa meddelande. Skulle det ändå ske, så kan du skicka in i våran chatt så ska vi göra vårt bästa för att ändå försöka lösa detta.

Återigen tack för din feedback.

Hungrig.se

Påstår att det står fel adress men…

Påstår att det står fel adress men ringde till restaurangen 1 min tidigare och då var maten kvar på restaurangen. Om ni vill ha kall mat beställ härifrån med en utkörningskostnad på 170 kr

2 juni 2019

Hej Johan!

Jag beklagar om du är missnöjd, och förstår din frustration om du inte mottagit din mat i den tid du skulle. Jag kan inte se några specifika detaljer i ditt ärende här, skulle du vilja återkoppla till oss på info@hungrig.se där du även anger order-id för din beställning, så ska jag kika över ditt ärende där.
Du kan hänvisa i ditt mejl att du pratat med Linus på Trustpilot.

Inväntar ett mejl ifrån dig nu.

Hungrig.se

Förarna kan inte köra enligt…

Förarna kan inte köra enligt trafikregler. Stötte nyss på en som körde mot enkelriktat, frågade varför han gjorde det. Svaret var att enkelriktat inte finns i Irak. Bra jobbat, de som ni anställer, kollar ni dom eller är det öppna dörrar? Alla välkomna. Förstår ni inte att de som kör för er också företräder ert varumärke.

31 maj 2019

Tjena Mikael!

Detta låter inte alls bra, våra chaufförer ska följa de svenska lagarna och trafikreglerna. Har du möjlighet att skicka in ett mejl till oss på info@hungrig.se och där ange vilken stad detta hände i, samt vilket datum, har du även ett reg nummer så får du jättegärna även bifoga detta så vi lättare kan lokalisera vem det varit som framfört detta fordon.

Hungrig.se

Dåligt kundbemötande och mat som saknades

Delar av beställningen saknades och personen som levererade hade ett mycket dåligt kundbemötande. Han kunde inte svara på vad jag skulle göra för att få det som saknades, som vi hade betalat för, utan tackade för sig och avslutade samtalet. Sjukt dåligt.

26 maj 2019

Hej Daniel!

Detta låter inte alls bra, våra bud ska ha ett professionellt bemötande , och jag skulle uppskatta om du skulle vilja ta dig tid att skicka in ett mejl till oss på info@hungrig.se där du även bifogar order-id för denna beställningen så ska jag se över detta ärendet direkt.
Om du saknat produkter från din beställning så ska du även ha betalt för de uteblivna produkterna, så jag skulle uppskatta om du återkommer till oss på mejl så ska jag se över detta.
Du kan hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot.

Beklagar återigen om du inte alls fått den service du förväntat dig
Ser fram emot ett mejl ifrån dig :)

Sämsta servicen någonsin

Sämsta servicen någonsin. För andra gången fick inte vår lilla son sin mat. Kontaktar Annika på kundtjänst som är ignorant och oförstående. Att köra ut hans mat är inte på tal om, utan vi kan få en rabattkod till nästa beställning. Förklarar att vi ej är intresserad av det, och får tillbaka samma svar. Varför de ej kan köra ut maten som de ej levererat och som vi betalt för, kan hon ej svara på, det går bara inte. Har aldrig varit med om sämre. Rekommenderas verkligen inte.

25 maj 2019

Hej Linnea!

Vi beklagar verkligen om du inte fått all mat som du beställt. Givetvis ska du få all den mat du beställer och om inte detta är möjligt på grund av högt tryck eller annan anledning så ska du få en återbetalning på uteblivna produkter.
Jag kan inte se något specifikt angående ditt ärende här, men önskar att du skickar in till oss på info@hungrig.se så kommer jag se över detta ärende och försöka hitta en lösning som du känner dig nöjd med.
Du kan hänvisa att du pratat med Linus på Trustpilot.

Ser fram emot ett mejl ifrån dig

Grymt utbud

Jättebra utbud av restauranger. Beställt många gånger på avhämtning :)

24 maj 2019

Hej Emelie!

Tack för ditt omdömde och kul att du är nöjd med våran tjänst :)

Första och sista gången

Sämsta leverantören!!
Kommer aldrig mer beställa mat från Hungrig.se igen. Aldrig!
Fick vänta länge på leverans. När den väl kom var det helt fel mat som kom.
Ringde genast chauffören ifall han hade blandat ihop beställningen. Men det var inte han. Kontaktade kundtjänst som erbjöd rabatt på nästa beställning. Vilket skämt! Jag skulle alltså betala två utkörningsavgifter fast felet var deras. De avslutade dessutom chatten innan jag var klar. Sämsta servicen.
Om de haft minsta känsla för service så skulle de genast lagt en ny beställning åt mig helt utan kostnad.

24 maj 2019

Hej Maria!

Vi beklagar om du fått helt fel produkt än den du beställde. Givetvis ska du få den mat du beställer och om inte så är fallet, skall du givetvis få korrekt mat eller en ersättning tillbaka.
Vill du skicka in ett mejl till oss på info@hungrig.se så ska jag se över detta och vad som kan ha gått fel i detta fallet.

Vi beklagar även om du inte känner att du fått ett bra bemötande av våran support, återkoppla gärna på mejl till oss och hänvisa till att du pratat med Linus på Trustpilot så ska vi se över detta ärende

Linus

Ett riktigt skämt företag. Pinsamt.

Alla gånger jag har beställt via Hungrig har det fattas mat. Samma sak idag, fick svar från kundtjänst på chatten att jag skulle få maten. Efter 1 timme kontaktar jag kundtjänst igen som säger att det kommer ingen mat men jag kan få en rabattkod. Ett riktigt skämt företag. Pinsamt.

23 maj 2019

Hej Madeleine!

Vi beklagar verkligen om du inte fått alla produkter du beställt dom gånger du beställt av oss.
Skulle du vilja skicka in ett mejl till oss på info@hungrig.se så ska jag kika över ditt ärende igen.
Vi hoppas såklart att du vill ge oss fler chanser framöver , och hoppas att du inte ska behöva uppleva dessa problem fler gånger framöver.

Du kan hänvisa till att du pratat med Linus på Trustpilot när du skickar in mejlet till oss.

INGET MAT!

Beställde mat som skulle komma efter 45 minuter. 2 timmar efter beställning fortfarande ingenting och ingen har hört av sig. Skrev till kundtjänst som ringer budet och han budet säger att han står nedanför. INGEN HAR RINGT och står inte nedanför säger till kundtjänst att alla nummer stämmer och då kan dom inte lösa ärendet mer utan ska höra av sig på mejl! Hungrig och trött lägger man sig utan mat då HUNGRIG INTE KAN LEVERERA!!

22 maj 2019

Hej Malin!

Vi beklagar verkligen om du inte fått din mat, jag kan inte se något angående ditt ärende här över.
Skulle du vilja mejla in till oss på info@hungrig.se så ska vi se över detta ärende och hitta en lösning som du ska kunna känna dig väl tillfreds med.
Du kan hänvisa till att du pratat med Linus på Trustpilot.

Beklagar återigen om vi inte levt upp till dina förväntningar.

Ser fram emot ett mejl ifrån dig.

Linus

min Upplevelse av Hungrig.

Har beställt ungefär 10 gånger och har fått mat i tid kanske 1-2 av gångerna.

Förra gången jag beställde fick jag ingen information hur länge maten var försenad. Fick ringa till max och dom berättade att hungrig inte hade varit där än. 2 timmar tog det, innan jag fick maten från en restaurang 3-4km bort.

Supporten är extremt dålig, ifall man inte har uppe sidan så stängs den automatiskt av och man blir väldigt sällan faktiskt hjälpt. Priserna är ofta dyrare än i restaurangen och finns ingen telefonsupport.

0/5, synd att det inte finns några konkurrenter i min stad, de skulle bli mer populära på en vecka.

18 maj 2019

Hej Jocke!

Vi vill beklaga om vi inte levt upp till dina förväntningar på oss.
Skulle du vilja skicka in ett mejl till oss på info@hungrig.se och även där ange order-id för din senaste beställning så ska jag se över detta ärendet , och hoppas du ska kunna bli nöjd därefter.
Du kan hänvisa i ditt mejl att du pratat med Linus på Trustpilot.

Tack på förhand, och ser fram emot ett mejl ifrån dig.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka