Beställde sushi från ett dyrt ställe för att jag var sugen på just sushi men fick hem en vegetarisk variant utan att jag hade klickat i det. Efter att ha försökt nå hungrig.se via 3 olika kanaler, eft... Se mer
Beställde mat som skulle komma på 45 minuter. Det blev en riktig skiti, maten kom efter 45 blatte minuter. Yäni närmare 3 timmar för er som nt kopplar. Kontaktade deras kundtjänst, de la en skön chika... Se mer
Kraftiga förseningar, väntat på maten i över 1 timme efter utsatt tid (alltså tar det mer än dubbla tiden dom säger) och finns ju ingen kundtjänst. Kan inte komma till dörren utan ringer och står utan... Se mer
Helt värdelösa, bestälde lite pommes och ett happy meal från MCD tog 2tim för det att komma fram, kontaktade chatten efter 1,30tim dom lovade att det skulle komma min20min senare, det gjorde det inte... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Värdelöst bemötande i chatten om du får…
Värdelöst bemötande i chatten om du får kall mat, eller hela måltider saknar dryck. Obs! De kör endast mat och bryr sig ej i om din mat är kall eller om du inte äns får dryck till en måltid, då får du som bäst ersättning och får äta din mat utan dricka, de löser det ej på annat sätt! Så var noga när du väljer mat app, vilka som löser problem och vilka som ej gör det. Sa att jag print screenat konversationen då sa chatten att det behövs inte för de skickas på mailen som svar, ingen kompensation för kall matt eller dylikt bara ett "smart svar" från tjejen i appen. Gett de många chanser men det är samma om igen och samma dåliga svar från support. Obs! De tar inga ansvar för om du ej får din fulla måltid eller maten är kall, välj app väl!

Värdelöst!
Värdelöst!! Riktiga tjuvar
Skulle få pengarna tillbaka för utebliven matbeställning, otrevligt bemötande från kundtjänst och fick aldrig pengarna tillbaka

Svar från Hungrig.se
Vafan är det som händer!? INGENTING TYDLIGEN?!?!
Alltså, vad f*n är det som händer!? Hur kan man ta halva käket och sticka med det, och lämna resten? Tydligen pallade dom ta någon annans order dock... riktigt härligt. Leveranser i världsklass. Efter 90 minuter så tröttnade vi och hämtade maten själva. Vad dessa människor än får betalt, är det för mycket.
Tack och hej.
Nu har vi hämtat maten och ätit. Min kompis som va jordnötsallergiker fick inga jordnötter så det är bra. Däremot va maten kall som självaste rövhålet på en ilsk isbjörn. När vi påpekar detta för restaurangen så sa det att vi skulle anlita eran största konkurrent, Hotmat.se. Kanske man ska göra istället?! Vill jag ha mat hemlevererat till min dörr för att min hälsporre trilskas så ska jag kunna få detta utan att maten är kall, tycker ni inte det? Min flickvän hade hällt upp ett gott glas vin som hon skulle avnjuta medans vi väntade på vår mat, men eftersom det sket sig så fick jag jaga efter henne för att hon skulle förbränna alkoholen så hon kunde köra och hämta vår mat. Dock va min kompis (jordnötsallergiken) nöjd iallafall så det är ju bra. Trevlig helg
Mvh
John med vänner och ovänner

Uruselt..
På riktigt!! Gud så dåligt!! tog 2 timmar! och iskall hamburgare.

Dåligt kundbemötande.
Istället för att ersätta sina kunder för pengarna denne har betalat för utebliven mat så erbjuder dem snåla rabattkoder som copy + paste i supporten där man själv sedan måste stå för utkörningen ytterligare än gång i nästa beställning för att ens få dem produkter man betalat för.
Iskall mat som levereras 20 minuter sent, uteblivna produkter man betalat för, föraren leverar inte till dörren utan ringer så man själv måste springa ner i trapphuset och en support som bara erbjuder oönskade rabattkoder istället för ersättning av uteblivna produkter gör mig väldigt besviken av Hungrig.se

Svar från Hungrig.se
Helt värdelös support har kontaktat…
Helt värdelös support har kontaktat dom 4 gånger om mitt postnummer och dom ska fixa det har dom sagt senaste supporten tyckte att jag ska använda en annan postnummer som inte är mitt postnummer för den funkar för det inte blir något fel då , varför ska jag använda en felaktigt postnummer i stället för att dom fixar problemet.
Håll er undan helt värdelös support om ett fel skulle uppstå.

Svar från Hungrig.se
Beställde mat från dom efter jag och…
Beställde mat från dom efter jag och min tjej hade kommit hem från en låång resa, tjejen vart sjuk på planet så vi beställde i bilen påväg hem från Arlanda maten kom i tid men var äcklig och helt felplacerad, saker saknades och smaken av på pommesen var gamla. Kastade skiten och va tvungen och sätta mig i bilen och åka och köpa ny mat efter ett 8h timmars flyg med tjejen i total panik hungrig och sjuk.. Usch vilken dålig service. 200 kr på gammal och kall mat...

Svar från Hungrig.se
Maten kom 3 minuter tidigare än utsatt…
Maten kom 3 minuter tidigare än utsatt tid, chauffören var trevlig.
Maten var varm och beställningen nästan korrekt då man missat lägga ner en utav dipparna vi beställde.
I överlag är vi nöjda då allt gick mycket smidigt.

Aldrig lyckats beställa.
Aldrig lyckats beställa.
Står alltid att dom inte kör till min adress, vilken adress jag än skriver in.
Spelar ingen roll ifall det är centralt i Umeå, eller längre utanför centrum, det är alltid en adress dom tydligen inte laverar till.

Svar från Hungrig.se
Dom gånger det gått att beställa har…
Dom gånger det gått att beställa har det i regel skett utan problem.
Men 90% av tiden när man försöker beställa så möts man av ett meddelande som säger: "Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda utkörning till er adress idag på grund av ökat tryck centralt.".
Om det konstant är ett sånt högt tryck så kanske man borde investera i mer bilar och/eller förare. På det här sättet förlorar man kunder.

Svar från Hungrig.se
Påstår att det står fel adress men…
Påstår att det står fel adress men ringde till restaurangen 1 min tidigare och då var maten kvar på restaurangen. Om ni vill ha kall mat beställ härifrån med en utkörningskostnad på 170 kr

Svar från Hungrig.se
Förarna kan inte köra enligt…
Förarna kan inte köra enligt trafikregler. Stötte nyss på en som körde mot enkelriktat, frågade varför han gjorde det. Svaret var att enkelriktat inte finns i Irak. Bra jobbat, de som ni anställer, kollar ni dom eller är det öppna dörrar? Alla välkomna. Förstår ni inte att de som kör för er också företräder ert varumärke.

Svar från Hungrig.se
Dåligt kundbemötande och mat som saknades
Delar av beställningen saknades och personen som levererade hade ett mycket dåligt kundbemötande. Han kunde inte svara på vad jag skulle göra för att få det som saknades, som vi hade betalat för, utan tackade för sig och avslutade samtalet. Sjukt dåligt.

Sämsta servicen någonsin
Sämsta servicen någonsin. För andra gången fick inte vår lilla son sin mat. Kontaktar Annika på kundtjänst som är ignorant och oförstående. Att köra ut hans mat är inte på tal om, utan vi kan få en rabattkod till nästa beställning. Förklarar att vi ej är intresserad av det, och får tillbaka samma svar. Varför de ej kan köra ut maten som de ej levererat och som vi betalt för, kan hon ej svara på, det går bara inte. Har aldrig varit med om sämre. Rekommenderas verkligen inte.

Grymt utbud
Jättebra utbud av restauranger. Beställt många gånger på avhämtning :)

Första och sista gången
Sämsta leverantören!!
Kommer aldrig mer beställa mat från Hungrig.se igen. Aldrig!
Fick vänta länge på leverans. När den väl kom var det helt fel mat som kom.
Ringde genast chauffören ifall han hade blandat ihop beställningen. Men det var inte han. Kontaktade kundtjänst som erbjöd rabatt på nästa beställning. Vilket skämt! Jag skulle alltså betala två utkörningsavgifter fast felet var deras. De avslutade dessutom chatten innan jag var klar. Sämsta servicen.
Om de haft minsta känsla för service så skulle de genast lagt en ny beställning åt mig helt utan kostnad.

Svar från Hungrig.se
Ett riktigt skämt företag. Pinsamt.
Alla gånger jag har beställt via Hungrig har det fattas mat. Samma sak idag, fick svar från kundtjänst på chatten att jag skulle få maten. Efter 1 timme kontaktar jag kundtjänst igen som säger att det kommer ingen mat men jag kan få en rabattkod. Ett riktigt skämt företag. Pinsamt.

INGET MAT!
Beställde mat som skulle komma efter 45 minuter. 2 timmar efter beställning fortfarande ingenting och ingen har hört av sig. Skrev till kundtjänst som ringer budet och han budet säger att han står nedanför. INGEN HAR RINGT och står inte nedanför säger till kundtjänst att alla nummer stämmer och då kan dom inte lösa ärendet mer utan ska höra av sig på mejl! Hungrig och trött lägger man sig utan mat då HUNGRIG INTE KAN LEVERERA!!

Svar från Hungrig.se
min Upplevelse av Hungrig.
Har beställt ungefär 10 gånger och har fått mat i tid kanske 1-2 av gångerna.
Förra gången jag beställde fick jag ingen information hur länge maten var försenad. Fick ringa till max och dom berättade att hungrig inte hade varit där än. 2 timmar tog det, innan jag fick maten från en restaurang 3-4km bort.
Supporten är extremt dålig, ifall man inte har uppe sidan så stängs den automatiskt av och man blir väldigt sällan faktiskt hjälpt. Priserna är ofta dyrare än i restaurangen och finns ingen telefonsupport.
0/5, synd att det inte finns några konkurrenter i min stad, de skulle bli mer populära på en vecka.