Mijn ervaring was echt ontzettend fijn dankzij Roy Lankamp die bij autogarage Stern werkt. Hij is erg vriendelijk en open, eerlijk en heeft een hele fijne vibe! Naast alle kennis die hij heeft denkt h... Se mer
Dragonder 4, 5554 GM Valkenswaard, NL
Een renault megane estate gekocht super blij mee. Verkoper Roy heeft het allemaal geregeld en hij is duidelijk meedenkend en luisterd naar de klant heel relaxt. Hier kunnen autoverkopers nog wat van... Se mer
Vriendelijk en goed geholpen. Helaas door gekregen dat de banden niet meer door de keuring kwamen met een reliefdiepte van 2,5. Onze bandenleverancier gaf aan dat ze nog binnen de keuringsnorm van 1... Se mer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Dragonder 4, 5554 GM, Valkenswaard, Nederländerna
Prima geholpen tegen de afgesproken prijs.
Onderhoud was ruim op tijd klaar.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Van te voren bekend wat de kosten waren, keurig op tijd geholpen en vriendelijk en deskundig personeel

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Duidelijke informatie vooraf, vlotte uitvoering van de werkzaamheden. Ik was te laat op de afspraak maar het bedrijf was flexibel.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Snelle en accurate hulp bij storing: binnen half uur Pechhulp aan huis. Accu opgeladen, naar garage en meteen geholpen! Chapeau!

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Vandaag langs geweest met mijn Renault Kadjar in verband een storing, de monteur heeft gelijk er naar gekeken en mij uitgelegd dat er via een symptoom een oplossing was en heeft dit direct na overleg met mij uitgevoerd. Super bedankt!

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Hedin heeft gigantische kosten gevraagd en mijn auto verprutst om te stimuleren dat ik een andere koop, in 't kort, Hedin komt mij over als een criminele organisatie.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Snelle uitstekende service, met dien verstande dat snel een alternatief geboden werd voor een langere wachttijd.
Zeer tevreden over afhandeling

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Snel vriendelijk en gewoon goed. Altijd fijn bij Hedin Valkenswaard!

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Erg vriendelijk, snelle service en duidelijke communicatie over de werkzaamheden en de bijbehorende prijs.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
The cost of the service was a lot more than what I was told before the time. During the service they call me to inform me that they have to replace the breaks, I was informed about the cost as well as that it will take about 45 minutes. When I returned to pick up the car 45 minutes later I was told that it would be another 30 minutes as they first had a coffee break - couldn't they inform me about this when they called me and told me to return in 1,5 hours instead of 45minutes?

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Ik ben heel erg goed geholpen door de verkoper dhr. T. van Geurp. We wonen zelf 2 uur rijden van Valkenswaard af maar het was het meer dan waard. De koffie stond klaar en de auto was zoals deze op de site was omschreven. Kortom deze garage is een echte aanrader.
Met vriendelijke groet,
Frans en Lia Bierman

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Snelle werkplaats afspraak, prima ontvangst, informatie en overleg over reparaties. Alles binnnen gestelde tijd

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Zaterdag een auto gekocht en zijn heel goed geholpen door Tom
Bedankt voor de goede service.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Aardige bediening. Meedenken en hulpvaardig...ook toen het even na 18.00 uur werd.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
vriendelijk en behulpzaam medewerkers. Goed prijs kwaliteit verhouding

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive - Valkenswaard
Alles keurig en volgens afspraak meteen op dezelfde dag, dat ik naar de garage ging om een afspraak te maken voor APK en onderhoud, uitgevoerd.