De verkoper heeft alle gedaan wat hij kon doen, hij nam het over van een ander en die had iets te veel blotte babbels
Plats
Byt platsRingveste 4, 3992 DD Houten, Utrecht, NL
Det här tycker kunderna
De garage had een andere tijd voor onze afspraak in de planning staan dan aan mij was doorgegeven. Toen ik al onderweg was werd ik gebeld of ik eerder kon komen. Nogal slordige agendavoering. Ik kon... Se mer
Företaget har svarat
Prima ontvangst. Vriendelijk en correct. Alle afspraken zijn nagekomen. Werkzaamheden zijn vast goed uitgevoerd (kan ik als leek niet beoordelen). Ik vind het wel vreemd en opmerkelijk, dat er niet ee... Se mer
Företaget har svarat
Prima koffie, heerlijk zitten schrijven terwijl m'n auto een beurt kreeg. Ik was eigenlijk te vroeg (had gewoon niet op de tijd gelet), maar auto werd keurig met voorrang behandeld. Geen 'gekke' repar... Se mer
Företagsinformation
Om Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Skrivet av företaget
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktuppgifter
Ringveste 4, 3992 DD, Houten, Utrecht, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kleine beurt en APK onnodig veel duurder…
Kleine beurt en APK pakte veel duurder uit zonder dat er bijzonderheden waren (uitgevoerd volgens Nissan-richtlijnen??) terwijl gevraagd was om basic onderhoud/APK. Werkplaats is vast heel goed, rekening niet.

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
lang wachten en veel herrie
Ik heb bijna wee uur doorgebracht in de wachtruimte, met erg harde en irritante radio-muziek. ik was blij dat ik weer naar buiten kon. Ik begrijp niet waarom een bandenwissel zo lang heeft moeten duren, langer dan ik gewend ben.
Ik kreeg als reactie te lezen dat mij bij ontvangst gezegd is dat er een ander tijdstip voor de afspraak stond.....???
Dit is echt onzin, er is bij ontvangst helemaal niets gezegd over een ander tijdstip en ik heb bovendien de afspraak online gemaakt, deze is ook bevestigd door Hedin.

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
We kopen niet elke dag een auto
We kopen niet elke dag een auto. Dinsdagmiddag geïnteresseerd bij een auto wezen kijken. We hadden nog wat vragen. De verkopen ging dit telefonisch uitzoeken. Na enige tijd wachten, had ik het idee dat het meer een privé gesprek was als het antwoord op onze vraag. Dus we gingen weer. Bij de deur tegen gehouden met excuus voor het lange wachten. Excuus aanvaard. De volgende dag telefonisch overleg met een andere verkoper, gemeld dat we geïnteresseerd zijn en of we onze auto konden inruilen. Na wat instructies hebben we onze auto aangeboden. Vrijdag laten we weten dat we de auto willen aanschaffen. Deze is verkocht. Als we verbaast melden, hoe dan? We krijgen te horen, ik was 2 dagen vrij en kan niet alles weten. We zijn een ervaring rijker….

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Een autobeurt zoals het hoort
Ik had een afspraak voor grote beurt en APK. Bij aankomst lagen alle benodigde papieren al klaar. had geregeld dat ik kon blijven wachten. De ontvangst was prima en de werkzaamheden werden prima uitgelegd. Ook de verlenging van het plus abonnement werd soepel geregeld. De auto reed weer prima na de beurt. Je kon merken dat hij weer klaar was voor heel wat kilometers

Alles volgens afspraak geregeld
Kosten vooraf vermeld. Op tijd klaar. Alles volgens afspraak.

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
vriendelijk te woord gestaan en…
vriendelijk te woord gestaan en duidelijke afspraken gemaakt.

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
flexibel meegedacht hoe een acuut…
flexibel meegedacht hoe een acuut probleem snel op te lossen

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Snelle en prettige manier waarop een…
Snelle en prettige manier waarop een defecte band werd gewisseld

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
ik zou het makkelijk vinden als je weet wat een kleine beurt kost en een grote beurt
kreeg tijdelijk toch een leen auto mee top

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
goede en vriendelijke receptionist die…
goede en vriendelijke receptionist die alles uitlegde.
Alleen jammer dat de auto niet gewassen was, zoals beloofd.

Svar från Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
De winterbanden 3 weken van te voren…
De winterbanden 3 weken van te voren aangevraagd om tegelijkertijd met een beurt te verwisselen maar waren niet binnen gekomen vanuit de opslag.
Zou gebeld worden als ze er waren maar na 2 weken op 5 december ben ik zelf maar weer eens gaan bellen en zou dezelfde dag nog teruggebeld worden maar om 4 uur nog geen antwoord ik weer gebeld en toen bleek dat ze er waren. Op dat moment was hij even bezig en beloofde mij terug te bellen voor een afspraak maar helaas geen telefoon meer die dag. De volgende ochtend ik maar weer gebeld en eindelijk een afspraak kunnen maken wel helaas na 10 dagen op 14 december toen het al winters weer was.

Prima garage
Prima garage. Zeer vriendelijk personeel, altijd prijsopgave vooraf, nette wachtruimte in showroom met prima koffie.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.