Extremt dålig service och totalt…
Extremt dålig service och totalt bristande förtroende
Min erfarenhet av Land Rover Malmö har varit allt annat än professionell. Jag har mötts av bristande service, oaktsam hantering och ett bemötande som jag upplevt som både respektlöst och ansvarslöst.
Det mest anmärkningsvärda är hanteringen av mitt ärende hos ARN. Jag upplevde att det lämnades uppgifter som inte stämmer överens med det jag själv kan dokumentera. När ansvariga Mickey kvist- Jonuzi dessutom uttalar sig på ett sätt som jag uppfattar som osanningar blir det svårt att ha något som helst förtroende för företaget.
När ett ärende går så långt som till ARN förväntar jag mig fakta, transparens och professionalism – inte bortförklaringar, motsägelsefulla uppgifter eller försök att förvränga vad som faktiskt har hänt.
Det här är, enligt min upplevelse, ett tydligt exempel på hur dålig kundservice och bristande ansvarstagande kan förstöra förtroendet för ett varumärke. Jag känner mig mycket illa behandlad och kommer inte att rekommendera Land Rover Malmö till andra.
Mitt råd till andra kunder: dokumentera precis allt, spara all kommunikation och kontrollera själva uppgifterna som lämnas om ert ärende.