Handystairs Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order 5953 I paid for a basic flight of stairs with a hand rail and no risers to be delivered to france. That was 106 days ago. First i was told the order was incomplete and part were... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering 1 keer geannuleerd om onbekende reden, maar kon vrij snel weer een nieuwe levering plannen. De bestelde trap overtrof onze verwachtingen. Altijd weer een gok als je online iets besteld,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De vragen die ik had werden snel en adequaat beantwoord. De geleverde molenaars trap beuken was kompleet en zag er mooi afgewerkt uit. Goede kwaliteit. Vlot en professioneel geleverd.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Midden augustus onze Vega beuken trap met kwartslag rechts bestelt. Op de website stond dat levering na 2 weken zou zijn maar het zijn uiteindelijk 4 weken geworden. Bij levering kregen we dan ook... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

223 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, spullen die je eerst zelf op moet halen, eerst in Breda dan toch weer stiekem in dongen om erachter te komen dat de trap helemaal niet compleet is. Dan sturen ze een half pakket op zodat voorwerk kan gebeuren maar de tredes zit ik nog op te wachten. Bedrijf is niet bereikbaar, telefoon is ai, terugbelverzoeken gebeuren niet en mails worden met een excuus beantwoord. Waardeloos

18 augusti 2026

Beste Marco,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad.

Zoals eerder met u gecommuniceerd, zijn de ontbrekende treden op 30 juli reeds geleverd en volgens de track & trace van PostNL ook in ontvangst genomen. U heeft deze PostNL leverbevestiging eveneens van ons ontvangen.

We begrijpen echter dat u aangeeft de treden ondanks deze afleverbevestiging niet te hebben ontvangen. Om dit voor u op te lossen, hebben wij daarom besloten de treden volledig op onze kosten nogmaals naar u toe te sturen.

We hopen hiermee de bestelling alsnog zo snel mogelijk compleet bij u te krijgen.

Makkelijk te monteren

Bestelling plaatsen ging heel makkelijk. Product werd goed ingepakt bezorgd. Door de goede beschrijving konden we de vlisotrap vrij makkelijk plaatsen. Er moest alleen een stuk aan de onderkant af omdat de trap te lang was. Trap voelt stevig aan.

13 augusti 2026

Beste Amanda,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging, de vlizotrap goed verpakt is bezorgd en dat u deze dankzij de duidelijke beschrijving vrij eenvoudig heeft kunnen plaatsen. Ook fijn om te horen dat de trap stevig aanvoelt.

Heel veel plezier met de vlizotrap!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De trappen werden eerder geleverd dan…

De trappen werden eerder geleverd dan gemeld en zijn gewoon makkelijk te monteren en zijn degelijk niks op aan te merken.

6 augusti 2026

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat de trappen zelfs eerder zijn geleverd dan verwacht en dat de montage gemakkelijk is verlopen. Ook goed om te horen dat u tevreden bent over de degelijkheid en kwaliteit van de trappen.

Heel veel plezier met de trappen!

Mooie trap

Mooie trap voor de slaapkamer van mijn dochter. Ze klimt er nu heel makkelijk mee op haar lievelingsplekje. De vensterbank van een hoog raam.
Snelle levering. Goed contact.
Dank!

11 augusti 2026

Beste Floor,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat leuk om te lezen dat de trap zo goed bevalt en dat uw dochter nu gemakkelijk haar favoriete plekje bij het hoge raam kan bereiken. Fijn om te horen dat u ook tevreden bent over de snelle levering en het contact met ons.

Heel veel plezier met de trap!

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit.
Snelle levering en houd je keurig op de hoogte van de levering.
Er zijn natuurlijk trapjes met een hogere kwaliteit maar dan betaal je uiteraard meer.
Voor mijn verhuur pandjes is ie prima.
Vriendelijke groet thijs drost

10 augusti 2026

Beste Thijs,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze trap en dat zowel de levering als de communicatie hierover goed zijn verlopen.

Mocht u in de toekomst voor een van uw verhuurpanden weer een trap nodig hebben, dan helpen we u natuurlijk graag opnieuw!

Perfect

De informatie bij het produkt op de site was duidelijk en accuraat en het werd snel en netjes geleverd. De montage was eenvoudig en goed uit te voeren met bijgeleverde materialen. Het ziet er mooi uit in zwart gecoate uitvoering, zelfs de schroeven en bouten.

5 augusti 2026

Beste Rens,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat de informatie op onze website duidelijk was en dat de levering snel en netjes is verlopen. Ook leuk om te horen dat de montage eenvoudig ging en dat u tevreden bent met de uitstraling en afwerking van de zwart gecoate uitvoering.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe trap!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas geen goede ervaring en de trap…

Helaas geen goede ervaring en de trap is nog niet eens geleverd. Volgende zaken zijn mij tegengevallen:
- leverdata op de website zijn niet juist, ik zou binnen een week de trap hebben, zijn inmiddels 6 weken verder
- communicatie met transporteur is slecht en geen enkele service of flexibiliteit

Ik hoop dat de trap zelf de moeite waard is, zodra die binnen is zal ik een update daarover geven.

6 augusti 2026

Beste Joost van Koot,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u de communicatie rondom de levering als teleurstellend heeft ervaren.

Wij vinden het wel belangrijk om de situatie aan te vullen. Uw bestelling is op 16 juli geplaatst. Nadat de trap gereed was voor levering heeft onze gespecialiseerde transportpartner Topgeleverd op 30 juli, 3 augustus en 5 augustus meerdere pogingen gedaan om telefonisch een leverafspraak met u te maken. Nadat er contact tot stand was gekomen, zijn 6 verschillende leverdata aangeboden. De door u gewenste data (13 en 14 augustus) bleken helaas niet beschikbaar binnen de routeplanning van de transporteur.

Om toch zo veel mogelijk mee te denken, hebben wij vervolgens samen met de transporteur gekeken naar de mogelijkheden. Daarbij hebben wij onder meer een extra levermogelijkheid op 7 augustus aangeboden, meerdere alternatieve leverdata verstrekt en de mogelijkheid geboden om de trap op iedere werkdag af te halen bij het magazijn.

Inmiddels is vandaag ook in overleg een leverafspraak gemaakt voor 11 augustus. Wij hopen dat de levering naar wens verloopt en dat u na ontvangst veel plezier zult hebben van uw nieuwe trap.

Met vriendelijke groet

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik bestelde op 7 mei een schaartrap…

Ik bestelde op 7 mei een schaartrap (zoldertrap) bij dit bedrijf.
Maat was 60x90. Ik betaalde netjes dikke 400 €.
Toen ze hun geld hadden begon de ellende. De trap kwam niet. Na ontelbare mails en telefonische contacten met een callcenter werd hij toch geleverd na weken wachten. Maar ....maat 80x110. VERKEERDE MAAT DUS.
Na weer talloze contacten, verschillende beloften van levertijden. Er kwam niks.
Dan contact opgenomen met FOD Economie en ondertussen ook met ECC = Europees Centrum voor Consumenten.
Dit doorgemaild naar Handystairs en vandaag 3 augustus zou de trap geleverd worden. Maar wat denk je???
De chauffeur stond hier weer met een trap van 80x110.
Deze terug meegestuurd en dus na drie maanden wachten kan ik nog steeds niet verder met mijn verbouwing. OPROEP AAN IEDEREEN: BESTEL HIER NOOIT. Je krijgt het gevoel bespot te worden, bovendien komt er geen enkele naam van een contactpersoon terug in hun mails. Altijd "Team Handystairs". Terwijl er wel wordt gesproken van persoonlijke opvolging.
Ze staan nu geregistreerd bij Fod Economie België en zullen nu ook Europees op een lijst komen te staan.
Bovendien neemt het ECC nu alles in handen. De nodige documenten hiervoor zijn onderweg.

3 februari 2026

Geachte heer Willems,

Allereerst willen wij u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden. Wij begrijpen heel goed dat u na deze gang van zaken teleurgesteld en gefrustreerd bent. Daarom hebben wij dit voor u vanmorgen direct opgevolgd en u ook direct daarover geïnformeerd.

Wij vinden het daarom jammer dat u deze review heeft geplaatst, terwijl wij u inmiddels al hadden geïnformeerd over de uitkomst van ons onderzoek en de oplossing die direct in gang is gezet.

Naar aanleiding van de door u vanmorgen toegestuurde foto's hebben wij onmiddellijk onderzocht hoe dit opnieuw heeft kunnen gebeuren. Daarbij is gebleken dat er helaas sprake was van een labelfout, waardoor de transporteur opnieuw een trap met de verkeerde afmetingen heeft meegekregen, terwijl de door u bestelde uitvoering (60 × 90 cm) gewoon op voorraad stond en voor uw bestelling was gereserveerd.

Zodra wij de oorzaak hadden vastgesteld, hebben wij de fout direct gecorrigeerd. De juiste trap wordt deze week alsnog naar u verzonden. Daarnaast wordt voor de eerder verkeerd geleverde trap een aparte ophaalafspraak ingepland, omdat DHL levering en retour helaas niet in één afspraak kan combineren. Hierover hebben wij u ook geïnformeerd.

Dat neemt uiteraard niet weg dat deze situatie nooit had mogen ontstaan. Wij begrijpen dat dit uw verbouwing aanzienlijk heeft vertraagd en bieden u daarvoor nogmaals onze oprechte excuses aan. Wij blijven uw dossier persoonlijk volgen totdat de juiste trap daadwerkelijk bij u is afgeleverd en hopen dat u, zodra dit naar tevredenheid is opgelost, uw ervaring nog eens wilt heroverwegen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

onze molenaarstrap 6weken geleden…

onze molenaarstrap 6weken geleden besteld, en helaas ook betaald, hij zou met 3 weken geleverd worden, dit is nooit gedaan. niet leveren? dan geld terug zou je zeggen, ik heb zelfs de toezegging dat het binnen 14dagen terug gestort zou worden in mijn opgeslagen gesprek staan, wat denk je? 3weken later nog geen geld terug! wat een onbeschofte oplichters zijn het bij handychairs. ik heb ze belooft dat er aangifte tegen ze gedaan zou worden bij de politie, maandag zijn ze de eerste!

14 juni 2026

gehost door Linda

gehost door Linda
Jammer genoeg geen goeie ervaringen met dit bedrijf. Er gingen heel wat dingen fout, zoals levering op fout adres, missende onderdelen, missende handleiding, heel moeizaam klantencontact.

Dit zou ik allemaal nog door de vingers kunnen zien, maar dat ik als professional nu helemaal gehost wordt door Linda van de administratieve dienst die me stuurde "U heeft het deze week" en dan verschijnt er niets... Dat vind ik echt niet kunnen en snijden jullie alleen maar in jullie eigen vingers mee want ik zal nooit meer iets bestellen hier.

31 juli 2026

Beste Hannes,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat deze als geleverd staat geregistreerd. We begrijpen uit uw review dat er tijdens het bestel- en leveringstraject meerdere zaken niet goed zijn verlopen en dat u daarnaast nog op iets van ons lijkt te wachten. We willen daarom graag persoonlijk met u bekijken waar we u nog mee kunnen helpen en zullen hierover contact met u opnemen. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via team@handystairs.com.

Top product

Top product. Snelle levering en helemaal blij mee

31 juli 2026

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe trap en dat ook de levering snel is verlopen.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden over onze aankoop bij…

Erg tevreden over onze aankoop bij HandyStairs!

We hebben hier een trap besteld en zijn heel positief over het hele proces. De levering verliep goed en netjes en de trap was verrassend makkelijk in elkaar te zetten. Alles paste goed en de montage was duidelijk, waardoor we hem zonder problemen konden opbouwen.

Ook over de kwaliteit zijn we erg tevreden. De trap voelt degelijk en stevig aan en de prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft uitstekend.

Kortom: goede kwaliteit, nette levering, makkelijk te monteren en dat voor een mooie prijs. Wij zijn blij met onze aankoop en kunnen HandyStairs zeker aanbevelen!

Bedankt voor de goede service!

20 juli 2026

Beste Nico,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en het hele proces. We vinden het vooral leuk om te horen dat de levering netjes is verlopen, de montage duidelijk en eenvoudig was en dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van de trap.

Bedankt voor uw mooie woorden en aanbeveling. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe trap!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie trap en snel in elkaar te zetten

Mooie trap en snel in elkaar te zetten. Ik dacht alleen dat hij compleet gemonteerd zou zijn en niet als bouwpakket, maar dat heb ik waarschijnlijk zelf over het hoofd gezien

23 juli 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de trap en dat het in elkaar zetten snel en gemakkelijk is gegaan. Onze trappen worden inderdaad als bouwpakket geleverd, maar fijn dat de montage uiteindelijk zonder problemen is verlopen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe trap!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top geleverd goed verpakt tegen…

Top geleverd goed verpakt tegen beschadiging

17 juli 2026

Beste FW Feijth,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen en dat uw bestelling netjes en goed beschermd verpakt bij u is aangekomen.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Super

Fijne website.
Goede duidelijke planning.
Afspraken nagekomen.
En optijd bezorgd.
Product was precies wat zowel de klant als ik hadden verwacht.

23 juli 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw prachtige 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze website, de duidelijke planning en dat wij onze afspraken zijn nagekomen. Het is geweldig om te horen dat de levering op tijd was en dat het product volledig aan de verwachtingen van zowel u als uw klant voldeed.

Heel veel plezier met de trap en bedankt voor uw vertrouwen in HandyStairs!

molenaarstrap

Vlotte en duidelijk gedetailleerde levering. Trap was zeer eenvoudig te installeren.

28 juli 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat zowel de levering als de montage van de molenaarstrap naar wens zijn verlopen. We vinden het belangrijk dat onze trappen eenvoudig te installeren zijn, dus het is geweldig om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe trap!

Vlizotrap van 60x110

Vlizotrap van 60x110 besteld bij Handystairs. Levering dezelfde week lekker vroeg geleverd. De dag erop direct gemonteerd. Als je de handleiding volgt is het monteren een fluitje van een cent. Trap is verder lekker stevig voor.

24 juli 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat uw vlizotrap al in dezelfde week is geleverd en dat de montage zo soepel is verlopen. Geweldig om te horen dat de handleiding duidelijk was en dat de trap stevig aanvoelt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vlizotrap!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede prijs/kwaliteit en eenvoudige montage

We wilden een eenvoudige (tijdelijke) steektrap in onze verbouwing. Goed prijs/kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te monteren. Enkel instructies voor de montage van de trapleuning ontbraken. (Ook geen voorgeboorde gaten, wat wel het geval is bij de trap zelf.)

28 juli 2026

Svar från Handystairs

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en de eenvoudige montage van de trap.

Dank ook voor uw waardevolle feedback over de trapleuning. We nemen uw opmerking mee, zodat we kunnen kijken hoe we de montage-instructies verder kunnen verbeteren.

Veel succes met de verdere verbouwing en alvast veel plezier met uw trap!

Levering tot 2 keer uitgesteld

Levering tot 2 keer uitgesteld, op de site stond echter dat de trap op voorraad was. Bestelling geannuleerd, zou binnen 14 dagen mijn geld terug krijgen. Inmiddels 4 weken verder en nog niks ontvangen.

22 juni 2026

Beste Lindsy,

Bedankt voor uw review. We hebben dit nagekeken en zien dat uw terugbetaling eind juli door onze administratie is verwerkt. Mogelijk heeft de verwerking van de terugbetaling en het plaatsen van uw review elkaar gekruist. We hopen dat het bedrag inmiddels goed bij u is ontvangen.

Commande jamais livrée

Escalier commandé en avril 2026 mais jamais reçu !
Malgré de nombreuses relances de leur service client, nous n'avons reçu aucun retour. A fuir!

Trap besteld in april 2026, maar nooit geleverd!
Ondanks herhaaldelijke contacten met hun klantenservice hebben we geen reactie ontvangen. Vermijd dit bedrijf!

30 juli 2026

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen. Helaas kan ik geen bestelling op uw naam vinden in ons systeem. Mocht u wel een bestelling bij ons geplaatst hebben dan verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen via team@handystairs.com zodat wij u direct verder kunnen helpen. Vermeld daarbij graag ook uw naam en ordernummer. Ik wens u een mooie dag.

Met vriendelijke groeten,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.