Was ontzettend blij met mijn aankoop bij Guts & Gusto. Een blouse helemaal in mijn stijl en kleur. Wel wat aan de dure kant maar ja voor iets moois. Zit het helaas niet deugelijk in elkaar waardoir de... Se mer
Företaget har svarat
Heel blij met mijn nieuwe setjes! Daarnaast ook ontzettend goede en klantvriendelijke service. Ik had nét een kortingsactie misgelopen en uit coulance hebben ze de korting alsnog voor mij verrekend. D... Se mer
Företaget har svarat
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... Se mer
Företaget har svarat
Ein ganz toller, außergewöhnlicher Shop mit viel Liebe zum Detail, einer schönen Auswahl sowie schnellen Lieferung und Erstattung 🥰 Kleiner Stern Abzug für die teils doch sehr teuren Preise im Hinbli... Se mer
Företaget har svarat
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn favoriete winkel , slaag er altijd! En ook de service is fantastisch, word meteen gereageerd op mail. Goed meegedacht en gezocht naar een goede oplossing als er een probleem is met de kleding.

Svar från Guts & Gusto
Ik had een paar oorbellen gekocht, bij levering bleken deze echter stuk te zijn. Na een mailtje met filmpje en fotos om het aan te tonen, heb ik een fijne oplossing aangeboden gekregen. Tegoedbon twv het aankoopbedrag. Goede oplossing en fijn mailcontact. Bedankt

Svar från Guts & Gusto
De kleding van guts en gusto is echt fantastisch het zit heerlijk en onwijs fijne goede kwaliteit. Ik krijg altijd complimenten en voornamelijk van de lange rode bloemetjes jurk. De klantenservice is altijd vriendelijk en op de mail ook. Snelle levering en de prijzen zijn ook goed! Dit is echt mijn nieuwe favoriete kleding merk 🥰.

Svar från Guts & Gusto
Wat een top service! Steeds op al mijn vragen kreeg ik antwoord en het werd nooit teveel! Ook hele goede hulp met omruilen! Echt hele fijne medewerkers!!!

Svar från Guts & Gusto
Ik bestel heel vaak bij Guts & Gusto. Het zijn altijd zulke leuke kleding. Ben erg blij er mee ook de communicatie met hen is ook erg fijn en top! Ga hier tevreden shoppen

Svar från Guts & Gusto
Top service ook ! Ik miste de kortingscode en na een mail er achteraan , Werd dit alsnog geregeld 🤞💕

Svar från Guts & Gusto
Ik heb al een aantal keren iets besteld hier en altijd een goede service! Laatst had ik gemist dat er een kortingscode voor gratis verzending was, en dit is alsnog goed opgelost. Top! En ook nog eens een leuk gevarieerd aanbod. Echt een aanrader. Zou leuk zijn als we hier in de buurt ook een keer een fysieke winkel krijgen :)

Svar från Guts & Gusto
Mooie en originele kleding,schoenen,oorbellen.
Ik slaag altijd
De levering is ook heel snel
En last but not least Henrike de eigenaresse is heel spontaan !!!
groetjes, Wilma

Svar från Guts & Gusto
super vriendelijk, behulpzaam…. Top service! Online bestellen in de winkel bekijken en passen evt kopen, niet dat gedoe met terug sturen! Geweldig uitvinding!

Svar från Guts & Gusto
Hele fijne klantenservice, reageren snel en helpen direct. Ik had een bestelling geplaatst maar kocht het item een beetje onverwacht de volgende dag in de winkel en dacht eigenlijk dat annuleren allang niet meer mogelijk was, maar ze hebben het pakketje gewoon helemaal gevonden en eruit gevist om de bestelling te kunnen annuleren. Toppers!! Erg blij met m’n jasje, snel weer bestellen :)

Svar från Guts & Gusto
Ik heb meerdere kledingstukken en accessoires gekocht en in bezit van guts & gusto. Echter durven ze hele hoge prijzen te vragen, maar dit staat niet in verhouding met de prijs. Kleding en oorbellen die uit elkaar vallen, losse draadjes etc. Vervolgens krijg ik slechts maar een deel van de prijs terug. En ze beweren dat ik zogenaamd de enige ben die kleding heeft van slechte kwaliteit. Je hebt de kwaliteit van een kledingstuk van shein, maar de prijs van een duur merk.
Ik koop hier niet meer en kan het niemand aanraden. Ja, ze hebben een leuk assortiment, dat moet ik toegeven. Maar het is gewoon zonde van je geld.
Toevoeging op reactie van Anne: ik schrijf deze review natuurlijk niet zomaar. Het is namelijk meerdere keren gebeurd dat kleding stuk ging. Als dat blijft gebeuren dan komt een klant op een gegeven moment niet meer terug.
Tweede toevoeging:
Ik laat mij natuurlijk niet 'om kopen' in ruil voor een goede review.

Svar från Guts & Gusto
Een van de kledingstukken die ik had besteld was van zeer slechte kwaliteit. Je moet betalen voor je retourzending en het proces van retourneren staat niet gelijk duidelijk beschreven. Wat mij betreft een enorme afknapper.

Svar från Guts & Gusto
Leuke winkel en leuke kleding. Ook goed personeel in de lokale winkel. Zeker een aanrader.

Svar från Guts & Gusto
Leuk verpakt, met eigen kaartje erbij. Ik vond de kleding heel goed eruit zien voor een klein prijsje!

Svar från Guts & Gusto
Echt super!! Fijne kleren en super vriendelijke mensen op de klantenservice

Svar från Guts & Gusto
Vaker besteld bij GUTS en GUSTO, heel erg tevreden over de kleding (krijg er regelmatig complimenten over) over de kwaliteit van de kleding en ook over de service !
Als er iets is word je super geholpen .
Alleen maar positieve ervaringen voor mij bij GUTS en GUSTO in elk geval !

Svar från Guts & Gusto
Wat een fijne winkel in Tilburg. De verkoopster zag direct dat ik een jurk van jullie collectie aanhad, terwijl ik voor iets nieuws kwam. Al best vaak bij jullie online besteld. De kwaliteit van de producten zijn super, woddt hier op een fijne was programma gewassen en de zijde blouses gaan in een waszak. Zien er nog steeds uit als nieuw. Hier een hele tevreden klant.

Svar från Guts & Gusto
Altijd snelle levering, persoonlijk verpakt en vaak goede kwaliteit.
De truien vind ik wat minder van kwaliteit.

Svar från Guts & Gusto
Ik wilde super graag een item hebben die niet meer in mijn maat was online, maar wel in de winkel(s). Helaas waren deze te ver bij mij vandaan dus heb ik een mailtje gestuurd met de vraag wat de opties zijn. Ik kreeg heel snel al reactie met dat het artikel verzonden kon worden naar mijn thuisadres. Eén dag later had ik het al in huis en ik ben heel erg tevreden. Niet alleen over het artikel maar de super goeie service! Hier kom ik zeker voor terug :)

Svar från Guts & Gusto
Mega lage kwaliteit.. binnen no time een scheur in de broek, draden van bloesjes die loslaten en knopen die eraf vallen 70 voor een bloesje en hij valt na een paar keer dragen bijna uit elkaar. Echt zonde van je geld om hier kleding te kopen.

Svar från Guts & Gusto
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.