Gofatbike Omdömen

1 067
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed verpakt snel gelevert ben erg blij dat ze dat zo snel leverde geleverd werd werd gezegt binnen 4 werk dagen door dat ik vlak voor het wiekend bestelt had maar had hem vrijdag al zal zekker vaker... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie Fatbike bij ze gekocht voor mijn dochter haar verjaardag. Er deed zich een onverziene probleem voor wat betreft de levering. Dat was even een teleurstelling want het was een cadeau. Ze h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De middenveer die standaard op mijn fatbike zat, was helaas niet goed en maakte behoorlijk wat geluid. Daarom heb ik een nieuwe besteld en het verschil is echt enorm. Deze nieuwe middenveer maakt h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Es war eine super Entscheidung dort mein fatbike zu kaufen es ging super einfach war am billigsten auf dem Markt. Der Kundenservice ruchtet sich die ganze Zeit an deine Fragen und hilft dir bei allem... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. också i
  3. Butik med cykeltillbehör
  4. Cykelgrossist

Skrivet av företaget

Gofatbike.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van fatbikes en aanverwante producten. Fatbikes zijn speciale fietsen met extra brede banden, ontworpen om te rijden op zand, sneeuw, modder en andere ruige terreinen. Deze webshop biedt een breed assortiment fatbikes in verschillende maten, kleuren en specificaties, zodat klanten de perfecte fiets kunnen vinden voor hun avontuurlijke behoeften.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 067)

623 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zoals gewenst

Mijn bestelling is keurig, conform communicatie, snel en netjes geleverd.
Netjes op de hoogte gehouden wat de status- en waar de bestelling was.
Hier zou ik gerust opnieuw bestellen zonder zorgen.

3 oktober 2026

Beste,
Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent. We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en uw feedback laat zien dat we op de goede weg zijn.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op de site staat duidelijk voor 23.59…

Op de site staat duidelijk voor 23.59 besteld is morgen huis. In de middag gedaan en staat opeens dat hij 3 dagen later komt. Klantenservice zegt ja kan vertraging komen soms excuses. Ja doei dan had ik ergens anders besteld nooit meer hier

2 oktober 2026

Beste,
Wat vervelend om te horen dat u ons zo ervaart, Helaas kunnen wij uw order niet terugvinden.

Team | Gofatbike

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en goede producten!

Snelle levering en goede producten!
Hele fijne webshop met grote voorraad aan onderdelen voor verschillende modellen fatbikes.

Duidelijke foto’s en omschrijving van de producten.

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent!

Onderdelen besteld V20 en GT2000

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.
Gratis bezorgd !
Extra montage boutjes erbij , helemaal top!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

zijn goede kwaliteit spullen en nu kan…

zijn goede kwaliteit spullen en nu kan ik lekker met mijn kinderen Rond fietsen

1 oktober 2026

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tevreden

Het is een mooi model en tevreden

29 september 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb deze lamp gekocht ter vervanging…

Ik heb deze lamp gekocht ter vervanging van mijn oude Ouxi V8 koplamp. Dit is de specifieke versie zonder ingebouwde knipperlichten, wat betekent dat hij is uitgerust met de standaard 3-pins aansluiting.
Het monteren was hierdoor echt een fluitje van een cent: de oude lamp losschroeven, de stekker loskoppelen, de nieuwe lamp inpluggen en klaar. De passing op het frame is exact hetzelfde als het origineel.
Pluspunten:
• Plug & Play: Dankzij de juiste 3-pins connector binnen 2 minuten werkend gemonteerd zonder kabels te hoeven doorknippen.
• Helderheid: De LED-ring (dagrijverlichting) ziet er strak uit en de hoofdlamp geeft voldoende licht voor normale ritten in het donker.
Sluit perfect aan op de originele beugel van de Ouxi V8.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snel en goed adres voor fadbike…

Super snel en goed adres voor fadbike sloten.

Niet te duur

Niet te duur, makkelijk te installeren. Snel verzonden ook. Ben er blij mee, bedankt

29 september 2026

Schnell angeliefert

Erst am Samstag bestellt, am Dienstag war der Karton schon da, das fand ich Super.

Nun zum Zusammenbau, etwas technisches Verständnis sollte man schon mitbringen, da ist doch einiges zu beachten. Die Beschreibung dazu ist etwas mager, aber das Internet hilft weiter. Luftpumpe elektrisch ist hilfreich, liegt natürlich nicht dabei, sondern nur eine Handpumpe.
Und heute das erste Mal gefahren, gemischte Strecke, Waldwege, Straße, sandige Straße. Aber, das Rad fuhr sich gut, einfach zu bedienen und kam gut vom Start weg.

Ich würde das Rad erneut kaufen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Schermpje

Netjes binnen gekregen, heel vriendelijk op de app, snelle bezorging

30 september 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas ontbraken er onderdelen bij mijn…

Helaas ontbraken er onderdelen bij mijn bestelling\. Ik heb dit netjes gemeld bij de klantenservice, maar kreeg als reactie dat deze onderdelen blijkbaar niet bij de bestelling zouden horen\. Dat is vreemd, want het is duidelijk dat ze wél onderdeel van het product zijn en nodig zijn om het compleet te maken\.

Het komt helaas over alsof men geen moeite wil doen om de ontbrekende, kleine onderdelen alsnog op te sturen\. Erg jammer, want een goede klantenservice zou juist moeten helpen om een bestelling compleet te maken\. Ik had hier dan ook meer van verwacht\.

23 september 2026

Nooit bestellen hier !!

Ik heb meerdere dingen bestelt op de site voor me dochter haar fatbike . Zou een dag later geleverd worden via dhl . Ik het volgen via dhl staat dat er een fout is geweest en de spullen terug naar de verzender gaan en contact moest opnemen . Heb contactlt gehad eerst reageerden ze snel en zeiden ze ff afwachten en als ik niks heb gekregen zouden ze het oplossen . Nu een week later en nog niks heb ontvangen lezen ze me berichten wel maar reageren al 4 dagen niet meer terug nadat ik ze wel 10x heb bericht . Ik zou iedereen afraden hier wat tehalen . Dikke oplichters ik heb geen spullen en me geld is weg !!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service. Nette afhandeling! Snel in huis en direct de track and trace

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De communicatie was goed!

De communicatie was goed!
De levering was op tijd!
Kwaliteit was top!
Ik zeg een prima bedrijf dat afspraken en kwaliteit hoog hebben zitten!
Ik raad iedereen ook aan om dit bedrijf in de gaten te houden en vooral hier bestellen

Groet Mike

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij gofatbike een fatbike besteld en…

Bij gofatbike een fatbike besteld en die kwam 1 dag later aan dan volgende dag bezorgd maar dat was voor mij geen probleem.
Na 3 maanden wilde de fatbike niet meer aan gaan en na heen en weer gechat te hebben kwamen ze met een goede oplossing. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn probleem. Ga zo door! Ik ben zeker onder de indruk van hun service, zeker na het lezen van andere (negatieve) beoordelingen.

Supersnel met het leveren

Supersnel met het leveren, ook als je met een vraag komt reageren ze gelijk.en super aardige service team,ook de kwaliteit gewoon goed en qua prijsverhouding perfect.

Beste

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Het betekent veel voor ons dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u net zo tevreden blijft in de toekomst.

Dank u wel voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen helpen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede prijs en levering

Goede prijs en levering.
Alleen niet de volgende Dag.
1 Dag later, geen probleem.
Gemonteerd en gereden. Super.
Top. Dank.

24 september 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles is netjes gegaan zoals het hoort…

Alles is netjes gegaan zoals het hoort te gaan. Ga zo door!

23 september 2026

Top spullen

21 september 2026

Beste

Dank u wel voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen helpen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.