Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

S,morgens gebeld en fiets werd dezelfde dag nog geleverd. Met goede uitleg hoe alles te gebruiken.. Top gedaan en zeker een aanrader.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

They said that they wasted their time in me because I couldn’t buy from them and I live in Sweden and they are rude and none of their bank methods actually work if you don’t live in their country.

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation

Skrivet av företaget

Bij Hypebikes vind je de beste fatbikes voor elk terrein. Of je nu door de bossen cruiset, over het zand raast of gewoon de stad verkent, onze stevige en stijlvolle fatbikes brengen je overal. Met topmerken, persoonlijk advies en een passie voor avontuur maken wij jou klaar voor de rit van je leven. Kom langs en ontdek waarom fatbiken niet zomaar iets is, maar een lifestyle! Bezoek onze winkel of shop online!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 47 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Klasse

In Almere heeft mijn dochter van 12 een fatbike mogen uitzoeken bij Hypebikes. Daar werd heel fijn, alle aandacht en tijd aan besteed. Ze had wel wat wensen. De medewerker ging met haar mee naar buiten,ze kreeg heel fijn uitgelegd hoe de fatbike werkte en hoe ze ermee om dient te gaan. We moesten wachten in de zaak zodat ze het alarmsysteem konden monteren. We konden er fijn zitten en kregen wat te drinken. Hierna liep de medewerker met ons mee naar de garage en tilde voor ons de fatbike in de auto. Ik zeg een top bedrijf, goede service en manieren die je tegewoordig nog zelden mee maakt! Wij maken gebruik van de onderhoudsservice van dit bedrijf en wij zijn zeer tevreden.

21 februari 2026

Super goede mensen

Hypebikes het heeft wel. Lang geduurd voordat mijn fatbike er was maar ik super bedankt dat jullie en bezorger de fatbike geleverd werd dat ik heerlijk weer op mijn nieuwe fatbike kon fietsen super bedankt!!

17 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

They said that they wasted their time…

4 april 2026
Logotyp för Hypebikes

Svar från Hypebikes

Graag willen wij u vragen geen neppe reviews te plaatsen. Wij kennen u niet en er heeft ook geen gesprek plaatsgevonden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Altijd spannend iets kopen bij een…

Altijd spannend iets kopen bij een relatief nieuwe fietsenwinkel. Communicatie gaat lekker vlot. Hypebikes zijn goed bereikbaar. Een heel verschil tov La Souris. Voordat je iemand daar te pakken krijg dan kan je tot morgen wachten.
Bij het leveren van de fiets zaten er wat slordigheden. Ik kreeg de verkeerde versie (kleinere accu, geen bagagere etc). Dit is in de nalevering helemaal goed gekomen. De nazorg is dus goed te noemen. Als er problemen zijn dan lossen ze het snel en adequaat op. De fiets wil ik daar in onderhoud doen. Dit gaat volgens mij een stuk soepeler dan de concurrent.

6 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lieferung ist bis heute nicht…

Lieferung ist bis heute nicht angekommen, vor 3 wochen bestellt mit Lieferung 3-5 Tage.Kommunikation schrecklich, erst Reaktion auf die mails bzw. Whats app, wenn man das Geld zurückfordert. Bisher habe ich aber weder die Ware noch mein Geld zurück.

22 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Keurig geholpen en vriendelijk personeel

Een eigen Fatbike gebracht voor reparatie en hierin bleek het nogal lastig om aan sommige onderdelen te komen.

Na overleg een nieuwe Fatbike gekocht met een keurige korting en ook nog thuis afgeleverd met allemaal extra’s erbij.

11 mars 2026

Top service

Top service! Een dag later hadden we onze Fatbike al in huis. Alles werd netjes meegeleverd en de fiets was al ready om zijn eerste meters te maken.

De jongens waren top die de fiets kwamen leveren. Super beleefd, eventjes nog een praatje gemaakt. Zo hoor je met je klanten om te gaan!

8 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had een fatbike gekocht bij hun en…

Ik had een fatbike gekocht bij hun en wnr het bij mijn huis terecht kwam was het zonder accu en zonder oplader. Dan kijk ik terug naar de site en zie ik dat er geen accu mee ging komen. MAAR de probleem was gewoon dat ze dat helemaal benededn van de lijst hebben vermeld. Ik snap echt niet waarom ze gewoon niet op de titel konden vermelden.

8 mars 2026
Logotyp för Hypebikes

Svar från Hypebikes

Bedankt voor je review.

Wij willen hierbij wel aangeven dat in de productomschrijving op onze website duidelijk staat vermeld dat deze fatbike zonder accu en oplader wordt geleverd. Deze informatie is vooraf zichtbaar voor klanten bij het bekijken van het product.

De review kan daardoor een misleidend beeld geven voor andere klanten, omdat het lijkt alsof er iets ontbreekt dat volgens de productinformatie wel inbegrepen zou zijn, wat niet het geval is.

Wij adviseren klanten altijd om de volledige productbeschrijving en specificaties te bekijken voordat zij een bestelling plaatsen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.