Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik had een v20 pro besteld zwart eerst 2 maanden stil niemand zegt iets ze zijden 2 tot 3 maanden packetje maar het was 6 maanden tot dat wij naar de politie waren gaan hebben ze een beschaadichte s20 pro gestuurd oke de schaade was nie zo erg maar 6 maamden ! Nie juiste fatbike is heel slecht oke het was een goede diel maar nooit kopen van hier !

Svar från kickmove.nl
Wat een bar slecht bedrijf is dit zeg! Mijn neefje, zo trots als een pauw, van zijn eigen spaargeld een fatbike gekocht... een bevestiging van de bestelling ho maar... meermaals is er getracht contact te leggen en constant word je van het kastje naar de muur gestuurd, maar niemand die je daadwerkelijk helpt! 650 euro betaald en niemand geeft thuis. Vorige week besteld en tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds gewacht op antwoord!!! WAARDELOOS!!!!
Een bestelnummer? Gaat lastig hé als jullie geen bevestiging hebben gestuurd. Misschien moeten jullie dan de mensen eens te woord staan via de telefoon. Want op app en mail reageren jullie of slecht of helemaal niet. En telefonisch al helemaal niet te bereiken. Maar ondertussen zijn jullie wel 650 euro rijker door een jongen van 16 die zijn fatbike niet geleverd krijgt.

Svar från kickmove.nl
Update 14/04/2026 ook wij zijn vandaag gebeld dat we donderdag uiterlijk vrijdag de twee fatbikes binnen krijgen mocht dit niet het geval zijn starten we een civiele zaak. Mochten wij de fatbikes ontvangen zou ik dat ook vermelden
Ik heb op 28-03-2026 twee fatbikes besteld bij Kick & Moveter waarde van €1598,00 wat ook Alina voldaan Volgens de website zou de levertijd 3–5 werkdagen zijn.
Tot op heden heb ik niets ontvangen.
Daarnaast is de communicatie zeer slecht. Ondanks meerdere pogingen via e-mail en WhatsApp krijg ik geen duidelijke reactie of oplossing. Ook is er vooraf niet aangegeven dat de levertijd niet gehaald zou worden.
Inmiddels heb ik het bedrijf in gebreke gesteld en de overeenkomst ontbonden, maar ook daarna blijft een reactie en terugbetaling uit.
Ik raad iedereen aan om hier voorzichtig mee om te gaan en goed te overwegen of je hier wilt bestellen.
Mocht dit alsnog netjes opgelost worden, zal ik deze review aanpassen.

Svar från kickmove.nl
Was sceptisch door verhalen over snel lege accu’s. Na 3 weken dagelijks gebruik (40 km/dag) nog steeds 68% na volle lading. Geen kettingproblemen, remmen top. WhatsApp-support super. Dit is de beste fatbike die ik ooit heb gehad.

Svar från kickmove.nl
Na een paar weken had ik een klein probleem met mijn fatbike en heb contact opgenomen met Kickmove. Via whatsapp werd ik eigenlijk vrij snel geholpen en ze dachten goed mee met een oplossing. Uiteindelijk netjes opgelost en dat vond ik wel goeie service.

Svar från kickmove.nl
Mijn fatbike hier besteld na wat advies van de klantenservice. Ze reageerde snel op mijn vragen en dat vond ik wel fijn. Levering ging ook gewoon goed en de bike werd netjes thuis bezorgd. Tot nu toe tevreden.

Svar från kickmove.nl
Wat ik vooral fijn vond is dat ze ook na de aankoop goed bereikbaar zijn. Ik had nog een vraag over een onderdeel en kreeg via whatsapp snel antwoord. Dat zie je niet bij elke webshop.

Svar från kickmove.nl
Fiets besteld voor zoon,al betaald netjes factuur gekregen via mail,vraag om levertijd via Whatsapp moest mailen naar KM,daar krijg een antwoord dat de bestelling in laatste fase is en ze me direct gaan contacteren als de transporteur een datum doorgeeft,ik mail terug dat ik ze zelf desnoods kan ophalen,geen reactie meer via Whatsapp of mail of andere kanalen, bellen is onmogelijk,je krijgt gewoon stress omdat je in het ongewisse word gelaten,hoop dat ik niet opgelicht word factuur 14050
FAKTUUR 14050
Update 16/04
De bike is eindelijk geleverd!
Zeer vriendelijke bezorger.
Bike is nieuw,hopelijk gaat het lang mee.
Bij deze trek ik alle klachten in .
KM krijgt 3 sterren, communicatie kan en moet echt beter!
Update 14/04
Na mijn klacht bij verschillende instanties gebeld door KM met de uitleg dat hun leverancier vertraging heeft, ze hebben beloofd om aanstaande donderdag of ten laatste vrijdag te leveren , indien ze hun afspraak nakomen ben ik bereid mijn klacht overal in te trekken zoniet word het een rechtzaak.
Update 12/04
Geen reactie van KM ook geen levering dus klacht gaan indienen bij politie ,ACM ,ECC en secure 4u,hoop dat ik mijn geld niet kwijt ben!
Update 10/04
KM heeft geantwoord ,onze chauffeur gaat u binnenkort contacteren mijn vraag is Wanneer???
Loze belofte op website die ze niet kunnen waarmaken en de vraag of ik er zelf om kan komen word niet beantwoord....
update 09/04/26
sociale media geen reactie, whatsapp zeggen ze stuur een mail naar KM wat ik gedaan heb , als ik binnen 24 h geen antwoord/ oplossing krijg start ik alle mogelijke acties zoals politie , ECC, AMC en cybersecure,
Heb fiets besteld voor de zoon en volledig bedrag al betaald ,netjes factuur gekregen, belofte op hun site 3a5 werkdagen,vraag wanneer die geleverd word via Whatsapp zeggen ze stuur mail naar kickmove , daar reageren ze dat het druk is en vanaf ze een bezorgmoment weten ze mij op de hoogte gaan brengen,stuur een mail terug dat ik desnoods zelf kan ophalen,geen reactie meer via mail of Whatsapp,voor verkoop en geld ontvangen reageren ze snel maar eens betaald geen reacties, ik hoop dat ik niet opgelicht word !

Svar från kickmove.nl
Na 6 weken een klein kraakje in het stuur. Foto gestuurd via WhatsApp → binnen 24 uur nieuw stuur opgestuurd, retour betaald. Geen gedoe, geen “stuur maar terug”. Dit is hoe service hoort. De oude slechte reviews kloppen niet meer. Topproduct + top support!

Svar från kickmove.nl
Ik heb 17 februari 2026 een fatbike v20 pro besteld en is nog steeds niet aangekomen ik stuur ze een mail ze vragen voor het bestelnummer die stuur ik ook en daarna krijg ik niks terug als dit niet zal worden recht gezet in 1 week zullen er klachten worden ingediend bij de politie want dit is niet wat er bij de info staat

Svar från kickmove.nl
Besteld 22 februari, verwachting 7-10 dagen, stond na 4 dagen rijklaar voor de deur. Achterzitje, GPS, alarm, voetsteunen, gashendel, alles compleet. Geen enkel dingetje gemist. Had de horrorverhalen gelezen maar bij mij was het perfect. Mijn kids zijn super blij!

Svar från kickmove.nl
Het is super goed geleverd, snel geleverd , de fatbike is goed en veilig geleverd, ook een super aardige en zorgzame meneer , alles erop en eraan.

Svar från kickmove.nl
Koerier belde zelfs even van tevoren. Alles werkte meteen. Had gelezen over incomplete leveringen maar bij mij was het 100% in orde. Fiets is een beest, accu gaat echt 65+ km.”

Svar från kickmove.nl
Fatbike hier gekocht een paar weken geleden. Levering ging goed en de communicatie was ook duidelijk.
Ik had nog een vraag over accessoires en kreeg daar gewoon snel antwoord op. Je merkt dat ze echt proberen te helpen.
Bike zelf rijdt ook lekker dus daar ben ik blij mee.
Voor mij was dit in ieder geval een goede aankoop

Svar från kickmove.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.