Global Corporate Services Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Se mer

Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (Nä... Se mer

En av dom bästa service jag har fåt hittills. Är riktigt nöjd med deras jobb och hur dem behandlar sina kunder. Uppskattar även hur dem håller kontakten med sina kunder i efterhand. Jag upplevde att... Se mer

Jag gick till banken för att starta ett företag, dom bad mig om en affärsplan och budget samt att väntetiden va mellan 4-6 månader så jag kontaktade GCS som hjälpte mig att starta mitt dröm företag. J... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vill tacka Global för all hjälp jag…

Vill tacka Global för all hjälp jag fått med att registrera mitt företag i tid, tillsammans med F-skatt, moms och bankkonto. Fick hjälp med allting, drog mig för att ta tag i allt pappersarbete själv då det är mitt första företag, men nu rullar det på utan problem. Rekommenderar till alla speciellt den som startar sitt första företag

8 december 2022

Akta er för dessa bedragare!!!!

Akta er för dessa bedragare! De ringde mig och allting lät så bra. Jag betalar 650 Euro, de startar ett företag för mig i England. Men det visade sig att nu vill de ha 400 euro varje år! för att de skall skicka noll rapport om mitt villande bolag till det engelska skatteverket, gör man inte det, så får jag personligen tusentals med böter! AKTA ER FÖR DE! DE ÄR BEDRAGARE!

1 december 2022

Global hjälpte mig starta mitt företag

Global hjälpte mig starta mitt företag. De var jätte duktiga. Fick prata med flera representanter som hjälpte mig igenom alla steg. Allt från Bolagsverkets registrering till F-skatt och moms ansökan. Jag är super nöjd. Tack Global!

4 november 2022

Bra service!

Jag har haft bra erfarenhet av detta bolag och Mona var väldigt hjälpsam och trevlig. Jag ska ha de i åtanke vid framtida samarbeten. Rekommenderas.

27 oktober 2022

Global

Är väldigt nöjd med Globals tjänster och service väldigt snabba och alltid hjälpsam

11 juli 2022

Global hjälpte mig och min pappa…

Global hjälpte mig och min pappa att starta företag för många år sedan och vi är så tacksamma för all hjälp med papper och frågor som såklart dyker upp i början. Mycket trevliga tjejer och killar som alltid svarar snabbt på både email och telefon. Mina varmaste rekommendationer, tack :)

21 juni 2022

Allt perfekt

Helt underbart företag att ha samarbete med. Hjälper alltid till om det är ngt. Och hittar lösningar på allt hittills. Kan varmt rekommendera detta företag.
Tusen tack för all hjälp. Hälsningar Peter / ISYFIX

9 juni 2022

Världens bästa stöd

Jag får hjälp med allting som jag ber om. Det är bara att ringa eller maila så fixar de allting åt en. Det kan inte bli mer än perfekt.

3 juni 2022

Är väldigt nöjd med globals tjänster

Är väldigt nöjd med globals tjänster. Hjälpte mig att få mitt företag registrerat snabbt. Sen hjälpte dom mig även med ett företagskonto och F-skatt. Rekommenderar starkt deras tjänster när man är nybörjare inom företagande. Tack

2 juni 2022