Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Se mer
Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (Nä... Se mer
En av dom bästa service jag har fåt hittills. Är riktigt nöjd med deras jobb och hur dem behandlar sina kunder. Uppskattar även hur dem håller kontakten med sina kunder i efterhand. Jag upplevde att... Se mer
Jag gick till banken för att starta ett företag, dom bad mig om en affärsplan och budget samt att väntetiden va mellan 4-6 månader så jag kontaktade GCS som hjälpte mig att starta mitt dröm företag. J... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Köpte mitt aktiebolag av Global…
Köpte mitt aktiebolag av Global Corporate services. Diamonds AB ltd Allting fungerar hur bra som helst. Fakturerar, tjänar pengar och får hjälp så fort det är något. Tidigare recensenter verkar inte förstå hur man använder ett företag. Tack Karl.
Vet man vad man vill med sitt företag…
Vet man vad man vill med sitt företag är global corporate services i särklass den bästa leverantören. Jag har haft företag hela mitt liv. Nu ville jag köpa ett företag till min Dotter som ska jobba med bemanning. Ett SUF dvs ett aktiebolag är då optimalt. Man slipper personligt ansvar, man har lägst möjlig skatt och behöver inte krångla med redovisningsbyråer och revisor. 8000kr är bättre än 25000 i aktiekapital. Och årsavgiften tjänar in sitt värde helt klart. Känns skönt med supporten också. Tack
Mvh
Britt Stenman
jag har startat flera blolag med…
jag har startat flera blolag med global, snabbt och enkelt 100%
Vänlig bemötande och professionell
Snabb respons
Vänlig bemötande
Väldigt professionell i sitt sätt att agera.
Väldigt nöjd med tjänsten.
Jätte bra service
Jätte bra service. Behövde inte tänka på något alls dom gjorde i ordning alla mina bolagsdokument.
Jag vill verkligen rekommendera Global…
Jag vill verkligen rekommendera Global Corporate Services. De har varit mig behjälplig från det jag startade mitt företag. De är väldigt professionella. Med riktigt trevlig personal som gjort så jag känt mig väldigt trygg från dag ett.
Global Corporate Services
Global Corporate Services - En enastående partner för affärsideer och dokumenthjälp
Jag är otroligt imponerad av Global Corporate Services och deras enastående bidrag till affärsverksamheter och dokumenthantering. Deras engagemang för att stödja och hjälpa till med att förverkliga affärsidéer har verkligen gjort dem till en ovärderlig partner.
När det gäller affärsidéer har Global Corporate Services visat sig vara en kraftfull resurs för entreprenörer och företagsägare. Genom att erbjuda omfattande rådgivning och stöd under hela processen med att utveckla och implementera affärsidéer, har de hjälpt företag att förverkliga sina visioner och nå framgång. Deras team av experter är kunniga och professionella, och deras förmåga att identifiera och övervinna utmaningar har varit avgörande för många företags framgång.
När det gäller dokumenthjälp har Global Corporate Services visat sig vara en pålitlig och effektiv resurs. Deras team av erfarna juridiska experter och administrativa specialister har hjälpt företag att hantera komplexa dokumentationsprocesser på ett smidigt och effektivt sätt. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och snabb hantering av dokumentrelaterade ärenden har de underlättat för företag att uppfylla sina juridiska och administrativa skyldigheter.
Global Corporate Services har också utmärkt sig genom sin exceptionella kundtjänst. Deras dedikerade supportteam är alltid tillgängligt för att svara på frågor, ge vägledning och erbjuda hjälp när det behövs. De strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och säkerställa att deras kunder är nöjda med den service de erbjuder.
Slutligen vill jag betona att Global Corporate Services är en oumbärlig partner för alla som behöver affärsideer och dokumenthjälp. Deras engagemang för att främja framgångsrika företag, kombinerat med deras enastående kundtjänst och expertis, gör dem till ett ovärderligt företag att samarbeta med.
Oavsett om du behöver hjälp med affärsidéer eller dokumenthantering kan jag starkt rekommendera Global Corporate Services som din pålitliga partner. De kommer att vara där för att stödja och hjälpa dig genom varje steg av din affärsresa.
Global lurade mig på alla pengar…
Global lurade mig på alla pengar jag hade. Dom tog ifrån mig min dröm om att ha egen företag. Nu sitter jag med "företag" som inte går att använda och som bara skapar problem för mig. Himla process för att få bort dom. Och pengaförlusten kommer påverka mig resten av mitt liv.
Jag vill verkligen rekommendera Global Corporate Services
Jag vill verkligen rekommendera Global Corporate Services. De har varit mig behjälplig från det jag startade mitt företag tills jag valde att avveckla det. På ett väldigt proffesionellt och vänligt sätt har de gjort att jag känt mig trygg från dag ett.
Bedrägeri av global!!
Tog kontakt för att starta företag i Sverige o norge ville då att jag skulle skicka 25,000kr till dom för svenska bolaget och 30,000kr för norska bolaget vilket jag då förstog som att det var startkapitalet för ab och as. När jag kontaktar dom för att få bank intyg menar dom på att jag köpt tjänster av dom så som bank konto hjälp med dokumentet för att själv skicka in till Bolagsverket samt brønnesynd registret. Och när jag forsätter begära att jag inte alls gått med på att ha bank konto tjänster samt andra finansiella tjänster så som redovisning och bokföring och gav dom info att jag läst på en del om dom så slutade dom svara så akta er för någon som eter evelina och Karl.
Snabb, Enkel, Professionell
Företagsregistrering gjort enkelt och kvikt. Blev kontaktad snabbt efter jag gjorde intresseanmälan och fick mina registreringsdokument nästa dagen!
Snabbt och enkelt sätt och starta eget
God kundservice och kommunikation med deras personal om starta eget, de tar hänsynt till det man vill och kring ens önskningar, fick pengarna åter pga missförstånd.
Bravohundfoder är ett litet företag som…
Bravohundfoder är ett litet företag som jobbar med hundmat mot återförsäljare samt privatpersoner.
Vi har fått otroligt bra hjälp av Global med allt från varumärkesskydd till expertis kring företagarfrågor.
/Dennis Axelsson VD
Jag e super Nöjd med Global Corporate
Jag e super Nöjd med Global Corporate. Den har hjälp mi med olika saker till exempel Dokumentärerna till mitt privat firma.
Tack global corporate service för att hjälpa mig med allt.😍
⭐⭐⭐⭐⭐ Stellar Skattetjänster
Jag har anförtrott min skatt till det här företaget de senaste tre åren och kunde inte vara lyckligare. Deras team är professionellt, kunnigt och går konsekvent den extra milen för att maximera min avkastning. Med deras snabba och transparenta kommunikation känner jag mig trygg och stressfri under skattesäsongen. Högt rekommenderad!
Mycket nöjd trevligt bemötande …
Mycket nöjd trevligt bemötande hjälpsamma rekommenderar till andra. Företagare
Köpte bolag samt ett varumärkesskydd…
Köpte bolag samt ett varumärkesskydd och tog endast 1-2 veckor att sätta upp allt :)) super tack!
Tack Global Corporate Services!
Tack GCS!
Samarbetet med GCS har fungerat felfritt.
Jag är återkommande nöjd kund.
Under första året har vi öppnat nio bolag och fått hjälp av GCS med:
* Bolagsregistrering
* Varumärkesskydd
* Bankkonto
* Hantering av fakturor och kvitton m.m. (Samt hjälp med övriga funderingar via telefon, e-post under processen).
Samtliga representanter för GCS har varit tillmötesgående och hjälpt oss från start till mål. Speciellt tack till Karl, Jane, Emma;
Ni har varit helt fantastiska.
Vi ska registrera vårt 10:e bolag vilket för oss är en självklarhet att göra detta med GCS! Tack för detta året. Ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.
/10X GC