Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Se mer
Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (Nä... Se mer
En av dom bästa service jag har fåt hittills. Är riktigt nöjd med deras jobb och hur dem behandlar sina kunder. Uppskattar även hur dem håller kontakten med sina kunder i efterhand. Jag upplevde att... Se mer
Jag gick till banken för att starta ett företag, dom bad mig om en affärsplan och budget samt att väntetiden va mellan 4-6 månader så jag kontaktade GCS som hjälpte mig att starta mitt dröm företag. J... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Sämst företag
Sämst företag. Lurat mig att skole öppna Aktiebolag i Sverige de öppnade i Storbritannien 👎
Vi har varit kunder hos Global…
Vi har varit kunder hos Global Corporate Services och varit mycket nöjda med god service. Inga problem alltid fått hjälp om vi undrat över något
Hjälpsamma
Det har varit lätt att nå företaget. Dom har varit hjälpsamma och jag har blivit mycket vänligt bemött. Utan dom hade jag inte vetat hur jag skulle gå tillväga med alla dokument.
Bra hjälp med företagsstarter
Bra hjälp med företagsstarter. Lite segt men med en god kundtjänst och återkoppling. Kunnigt folk. Tack för det!!
bedrägeri med att få ett bankkonto.de…
bedrägeri med att få ett bankkonto.de tar pengar.för att göra en faktura.(som öppnas Gratis) jag rekommenderar inte
Bra service och trevlig personal
Det fungerar bra lite otydligt med…
Det fungerar bra lite otydligt med uppstart kostnader.
Utlands expansion...
Global Corporate Services har varit guld värda när jag öppnade Malta bolagen.
Otroligt snabba vid e-post konversation och telefon samtal.
Det har fortlöpande skett utan problem och gick snabbare än jag förväntat mig.
Fungerar bra
Haft ett litet bolag sedan 2019 och allt rullar på utan problem. Är inte själv vidare insatt i olika skattefrågor och har därför kontaktat dem i ett par ärenden via mail under åren och har fått svar inom en timme. Fick även en handbok om SUF skickad, vilket jag tackar för.
Jag har varit kund sedan 2020
Jag har varit kund sedan 2020, precis när pandemin började, Global har varit hjälpsam och guidad mig igenom uppstarten. De har bra uppföljning och trevligt bemötande.
Nojd kund!
Min erfarenhet med Global Corporate
Min erfarenhet med global Corporate har varit väldigt positivt; trots att jag har varit slarvig av mig att ta kontakt med de, när jag har varit i knippiga situationer, har en lösning som främst har gynnat mig, funnits till hands! Jag går blivit väldigt bra bemött av deras handläggare, bland annat Mona.
Kan start rekommendera företaget!
Har varit kund sedan 2016
Jag har varit kund sedan 2016, allt fungerat bra för mig och jag har fått all hjälp jag behövt. Kan rekommendera dessa.
Great
Been a customer for 4 years and would recommend them to anyone
Snabb och proffsig hantering med både…
Snabb och proffsig hantering med både bolagsregistreringen samt varumärkesskydd.
Har varit kund i över 4 år nu
Har varit kund i över 4 år nu. Mycket ordnande i början för att allt skulle fungera. Är mycket nöjd och tacksam för proffsigt utfört arbete av dem.
Lars-Erik Lundberg
Den 25/8 skulle jag få hjälp med att…
Den 25/8 skulle jag få hjälp med att sätta igång mitt företag. Super trevliga och kunniga. Pengarna 15000kr har dragits på mitt kontot men jag har verken fått dokumenten eller kvitton som jag blivit lovar fram till idag. Har
försökt att nå dom men ej lyckats. Det är ingen bra känsla man har för detta företaget.
Rättelse. Hade skrivit en bokstav fel i min email men nu har det har löst sig.
Jag ska bara säga att den företaget är…
Jag ska bara säga att den företaget är himla bra företag om man ska öppna eget företag hos! Plus man för bra tips och bra råd bättre en så man kan inte hitta😊👍 men dom borde vara snabbare en så också så det blir bra och bättre jobb för dom så lycka till grabbar med bra jobb 😊👍
Global corporate services hjälpte mig…
Global corporate services hjälpte mig igång direkt! Trevliga och bra service!!
Vi på Sorteco.se har köpt våra företag…
Vi på Sorteco.se har köpt våra företag av Global corporate services de har även hjälpt oss sätta upp bankkonto. Vi har drivit verksamheten sedan november 2020. Har bara goda ord och säga om Global. Vi fick vad vi betalade för utan krussiduller eller konstigheter.