Global Corporate Services Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (Nä... Se mer

En av dom bästa service jag har fåt hittills. Är riktigt nöjd med deras jobb och hur dem behandlar sina kunder. Uppskattar även hur dem håller kontakten med sina kunder i efterhand. Jag upplevde att... Se mer

Jag gick till banken för att starta ett företag, dom bad mig om en affärsplan och budget samt att väntetiden va mellan 4-6 månader så jag kontaktade GCS som hjälpte mig att starta mitt dröm företag. J... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Väldigt stor bedrägeri

Väldigt stor bedrägeri, akta er! Har till och med polisanmält de men ingen kan göra något åt eftersom där har kontoret i Malta🙂

14 augusti 2025

Global Corporate Services har varit…

Global Corporate Services har varit till mycket stor hjälp under åren med allt från nyregistrering, filialbokslut och allmän service att ta företagandet in i framtiden, jag kan varmt rekommendera Global Corporate Services tjänster vi har haft ett mycket bra samarbete sedan 2013.

27 februari 2026

Rekommenderar

Ärliga killar, bra samarbete med vartenda tjänst. Jättenöjd och skulle rekommendera starkt utifall man är ute efter företagstjänster inom Europa överlag. Bästa Stefan alltid ett samtal borta🌟

11 september 2025

Företaget är mycket seriöst

Företaget är mycket seriöst, de löste mina frågor och önskemål på snabbt och förtroendegivande sätt. Jag är tacksam att de svarade när jag trodde att jag kommit till patent och registreringsverket. Extra stort tack till min kontaktperson Stefan Mladenovic
Vid pennan Lars-Olof Jansson

10 september 2025

Ni är helt underbara !

Ni har bemött mig med stor respekt och genuin vänlighet och jag uppskattar väldigt mycket för era jätte fina tjänster och en mycket bra och tydlig information !
Ni är väldigt generösa som vill ge min mamma rabatt också !
Tack så väldigt mycket för att ni vill stödja min mamma och mig med det starta en företag !
Jag hoppas verkligen att kunna bidra till att min mamma ska bli glad och nöjd med sitt företag !
Ni är helt underbara som inte ställer till en massa krångel med att starta ett företag !
Jag önskar er all lycka och framgång och Guds rika välsignelse !
Tack så väldigt mycket för er stöd !
Med vänliga hälsningar från
Sara Mäkelä !

3 december 2025

Bra samtal lite pushy

Bra samtal lite pushy , pratade med karl L .
Betalade 6900kr for ett lager bolag
Han så att jag för org nr inom 3 Tim det börjar närma sig
Vi ska se om han lurade mig eller inte , efter att hå läst många omdömen är jag lite skeptisk.

24 november 2025

Bedrägeri

Akta er för att anlita detta företag dom lurar er på allt ni äger dom kommer med dåliga ursäkter hela tiden påstår att man köpt tjänster man ej har gjort så akta er för att ta hjälp av dom dom bedriver sin verksamhet från Malta
Dom påstår att företagen dom hjälper att starta funkar lika bra som ett vanligt aktiekapibolag i Sverige men det gör ej det för man får ingen hjälp av tex finansiering för att kunna bedriva sin verksamhet i svergie.
Jag skriver detta inlägg om er för att ni har lurat och bedragit min son med era lögner den mest lögnaren är förkortat namn

26 oktober 2025

Ett väldigt bra bemötande och…

Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget funderande eller jakande svar.Detta välkomnar jag verkligen dessutom så rekomederar jag detta företag kunskap noggrannhet och trevligt bemötande

20 oktober 2025

Nu ska vi se

Jag har nu idag fått mitt lagerbolag. Efter atr man suttit och bitit på naglarna här efter alla omdömen osv.

Jag driver Nilsson logistik. Och de e bara kontakta mig.

Jag rekommenderar att Fråga efter Stefan om de uppstår konstigheter

1 oktober 2025

Fantastisk service och bemötande!!

Jag tog kontakt med detta företag då jag stod i begrepp att starta upp mitt bolag, jag har från första stund fått fantastiskt bemötande, stöd och hjälp av otroligt erfaren och kunnig personal. Jag rekommenderar verkligen er som står i begrepp att starta bolag att ta kontakt med detta företag!

30 september 2025