Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Se mer
Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (Nä... Se mer
En av dom bästa service jag har fåt hittills. Är riktigt nöjd med deras jobb och hur dem behandlar sina kunder. Uppskattar även hur dem håller kontakten med sina kunder i efterhand. Jag upplevde att... Se mer
Jag gick till banken för att starta ett företag, dom bad mig om en affärsplan och budget samt att väntetiden va mellan 4-6 månader så jag kontaktade GCS som hjälpte mig att starta mitt dröm företag. J... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Jätte nöjd
Jag är jätte nöjd med hjälpen jag har fått. Trevlig personal och bra bemötande.
Superbra bemötande.
Superbra bemötande.
Bra service och hjälp till att nå drömmar till uppfyllelse rekommenderar starkt ni är grymma 😊😊😊😊
Otroligt snabb och bra
Otroligt snabb och bra service och en fantastisk support som hjälper till med allt.
Hjälpsamma och sköna individer som…
Hjälpsamma och sköna individer som jobbar för Global, de har huvudet på rätt ställe. Och de vill med välmening hjälpa dig att komma igång med ditt efterlängtade varumärke som du drömt att komma igång med. De gav mig även rådgivning om att varumärken och företag går hand i hand.
Mycket bra!
Jätte bra bemötande
Jätte bra bemötande!
Väldigt hjälpsamma och tydliga i strukturen.
Rekommenderas om man ska starta ett nytt bolag och inte har tillräckligt information för att ta steget.
Det var så fantastiskt service
Det var så fantastiskt service, dom kontaktade mig snabbt dagen efter jag skickade in min ansökan, jätte snäll och hjälpsam personal som satt på telefonen och försökte hjälpa till och hitta den bästa för mig, är så tacksam verkligen
Mer än starkt rekommenderat ska säga.
jättetrevlig personal och bra hjälp👍
Trevlig och hjälpsam personal
Trevlig personal som var väldigt hjälpsam och tålmodig
Väldigt trevlig personal samt bra…
Väldigt trevlig personal samt bra kundservice! Har inget ont att säga om detta företaget.
Mycket trevlig personal
Mycket trevlig personal. Jag pratade med 2 st och båda förklarade allting på ett enkelt sätt. Jag kommer att starta upp ett företag genom Global inom en snar framtid.
Bra samtal trevlig personal förklara på…
Bra samtal trevlig personal förklara på ett bra sätt så man förstog
Snabb och bra service och mycket trevlig
Det var bästa bemötande
Det var bästa bemötande
Och bästa service
Jag har hittat.
Jag rekommenderar
Utan att tveka 👍🤝
Underbar service det var rakt på sak…
Underbar service det var rakt på sak inget snack om onödiga saker jag fick det jag behövde och ganska smidigt personen jag pratade var ganska trevlig och hjälpsam. Hade tipsat att hålla sig till dom ifall man tänker starta företag.
Mycket bra service och är hittills…
Mycket bra service och är hittills mycket nöjd med dem.
They listen and are cooperative
They listen and are cooperative! Solves the problem and doesn't get hung up on small things!
Exceptionell Support och Värdefull Feedback för Min Affärsidé
Min erfarenhet med det här företaget har varit mycket positiv. Deras kundservice har varit både hjälpsam och lyhörd, och de har hanterat mina frågor effektivt. Plattformen är användarvänlig och enkel att navigera. Jag uppskattade särskilt deras konstruktiva feedback och positiva stöd för min affärsidé. Deras förstående och engagerade bemötande har varit en stor hjälp i utvecklingen av min vision. Jag rekommenderar dem starkt för deras professionalism och förmåga att erbjuda värdefull insikt och uppmuntran.
För första gången i mitt liv har jag…
För första gången i mitt liv har jag aldrig sett en annan plats som är så förstående, hjälpsam och lösningsorienterad. Det är verkligen en organisation som är helt professionell och kan sitt jobb. Tack så mycket för din hjälp. Jag rekommenderar dig definitivt att prova det för att förverkliga dina drömmar.