Gereedschapcentrum Omdömen

4 791
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer prettige en uitgebreide website om te bestellen. Gereedschapcentrum heeft alles wat je nodig hebt. Een zeer snelle bezorging, prettige email met overzicht, factuur en track & trace. Artikelen kom... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb ondertussen meerdere dingen besteld en zeer tevreden over de service. De site heeft veel informatie en is heel overzichtelijk, de bezorging is snel en producten zijn in orde. Ik had 1 ding wat... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede spullen, snelle levering en prettige prijzen! Al moet je wel opletten dat alles dat je wil ook leverbaar is…anders dan verzenden ze pas zodra ze het laatste te leveren product binnen hebben.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fixami dat is het moederbedrijf achter gereedschapcentrum verfwebwinkel enz ! Eerst ben ik misleid door gereedschapcentrum gebruikte producten ,niet nakomen levertijden er is moeilijk tot geen cont... Se mer

Företagsinformation

1. Verktygsbutik

Skrivet av företaget

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 791)

340 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Waardeloos bedrijf, oplichters!

Waardeloos bedrijf, sterker nog: oplichters! Heb recent een bestelling geplaatst. In de winkelmand stond het bedrag inclusief BTW, maar tijdens het afrekenen bleek het ineens exclusief BTW te zijn! Meerdere contact momenten met hen gehad hierover, maar reacties waren erg kortaf en geen enkele mogelijkheid voor enige coulance.
Wat een waardeloos bedrijf!

Roel.

2 mars 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Jero, bedankt voor het delen van je ervaring. Het is vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de prijsweergave en dat de communicatie als kortaf werd ervaren. Dat is uiteraard niet hoe wij onze klanten willen helpen.

Op onze website staat bovenaan een balkje waarmee je kunt kiezen of de prijzen inclusief of exclusief BTW worden weergegeven. Hierdoor kan het zijn dat het bedrag in de winkelmand anders lijkt dan tijdens het afrekenen. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en werken continu aan duidelijke informatie hierover.

Excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Feedback zoals deze nemen we mee om de informatie en klantenservice verder te verbeteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakket besteld met idee dat het…

Pakket besteld met idee dat het volgende dag geleverd werd. Vervolgens een mail met 8 werkdagen levertijd

28 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Ri, bedankt voor je review. Het is begrijpelijk dat dit verwarrend en frustrerend is: de verwachting van een levering de volgende dag klopt niet met de latere melding van 8 werkdagen levertijd.

Soms kan de voorraadstatus op de website nog aangeven dat een product direct leverbaar is, terwijl er tijdens de orderverwerking blijkt dat de levertijd langer is. We begrijpen dat dit vervelend is en werken eraan om deze informatie duidelijker en consistenter te tonen.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt.

Goed geholpen

De levering van de bestelde spullen verliep goed. Helaas ging een retour bij DHL niet goed. Dit heeft Gereedschapscentrum heel goed opgelost. Het verliep wat rommelig, maar het is geheel naar tevredenheid opgelost!

20 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hallo,bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de levering soepel verliep en dat het retourproces, ondanks de rommeligheid bij DHL, uiteindelijk goed is opgelost door Gereedschapcentrum.

We waarderen het dat je aangeeft dat het geheel naar tevredenheid is afgehandeld.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hoi helaas niet zo positief

Hoi helaas niet zo positief
De verpakking waar het in zit was al een keer open geweest
Wat ik bij een nieuw aperaat vreemd vind

17 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Johan, bedankt dat je dit aangeeft, dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten bij een nieuw apparaat.

Het hoort inderdaad niet zo te zijn dat een verpakking al geopend lijkt. Onze excuses daarvoor. Soms kan een doos geopend zijn geweest voor een controle of retour inspectie, maar het product hoort dan uiteraard nog in nieuwstaat te verkeren. Je kan via onderstaande link het product retour melden en aangeven dat je een nieuw product wilt/korting of uiteraard het bedrag terug van jouw bestelling. https://www.gereedschapcentrum.nl/klantenservice/retourneren.html
Mocht je hier nog vragen over hebben dan staan we uiteraard voor je klaar via 013 889 44 44.

Hoge kosten ondanks garantie

Update: Betreft RMA-2026-020600. Zo veel Makita stofzuigers voor dit bedrag zullen er bij jullie niet retour komen toch? Of rekenen jullie altijd 277 euro?

Onze Makita stofzuiger is binnen een jaar na aankoop defect gegaan. Na retourneren weken moeten wachten. Daarna opeens een summier mailtje zonder verdere uitleg met het verzoek om even 277 euro af te rekenen. Geen uitleg waarom het niet onder de garantie zou vallen. Geen bewijs niets. Een professionele verkoper onwaardig dit.

17 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met de reparatie van je Makita stofzuiger. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je lang moet wachten en vervolgens onvoldoende uitleg ontvangt over de afhandeling.

Op basis van je review kunnen wij helaas geen ordergegevens terugvinden, waardoor we de situatie nu niet inhoudelijk kunnen beoordelen. We kijken dit uiteraard graag voor je na en geven je dan zo snel mogelijk duidelijkheid.

Wil je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44? Dan kunnen we samen je bestelling erbij pakken en dit verder voor je uitzoeken.

Niks mis mee

Niks mis mee. Zoals het hoort.

13 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Bedankt Ernesto voor je positieve woorden!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima webshop!

Prima webshop. Inmiddels twee bestellingen geplaatst en beide netjes ontvangen. Bij één product stond aangegeven dat de levertijd vier weken zou zijn. Na telefonisch contact werd het de volgende dag al verzonden, wat een fijne verrassing was. Wel jammer dat de prijs van het product vier dagen na bestellen werd aangepast, maar als dat alles is, ben ik verder erg tevreden. Goede site!

5 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Thom, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestellingen netjes zijn ontvangen en dat het product met langere levertijd uiteindelijk sneller werd verzonden, een aangename verrassing inderdaad.

Jammer van de prijsaanpassing kort na je bestelling, maar goed om te lezen dat je verder erg tevreden bent en onze site waardeert. 💪

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

voorraad is geen voorraad blijkbaar

10 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Bos, bedankt voor je review. Jammer om te zien dat de voorraadstatus niet overeen kwam met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je vragen hebben over de levertijd aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 013 889 44 44.

Dag 1 besteld volgende dag in huis

Dag 1 besteld volgende dag in huis! Goede prijs!

6 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Lianne, bedankt voor je positieve woorden. Super om te zien dat je de prijs goed vindt en je bestelling snel bij je is afgeleverd!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

bestelling verkeerd geleverd, geen oplossing!!

bestelling geplaatst, echter geleverd op een van onze andere locaties (al voor de 2e keer)
Zou teruggebeld worden (niet gebeurd)
Ik ben maar zelf op en neer gereden om het op te halen
(140 km heen en terug)

Zou graag weer willen bestellen maar aangezien dit al vaker is voorgekomen gaan we dit niet meer doen!

20 januari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Rene, bedankt voor je review. Wat teleurstellend om te horen dat de bestelling opnieuw op een verkeerd afleveradres is bezorgd. Onze excuses hiervoor, evenals voor het feit dat er niet is teruggebeld zoals was afgesproken. Begrijpelijk dat het zelf moeten ophalen van de bestelling, met 140 km reistijd, erg frustrerend is.

Mocht het nodig zijn om het afleveradres in het account aan te passen, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. We helpen daar graag bij, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Jammer dat deze ervaring heeft geleid tot de beslissing om niet meer te bestellen. De feedback wordt serieus genomen en gebruikt om de service te verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gereedschapscentrum veelzijdig, gunstig geprijsd en supersnel …

Gereedschapscentrum biedt een zeer compleet assortiment. Ik bestelde de Makita duo accu lader tegen en. Scherpe prijs. En zoals beloofd inderdaad de eerstvolgende volgende werkdag in huis! Top!

3 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hallo Peter, bedankt voor je enthousiaste review. Super om te zien dat je ons assortiment als compleet ervaart , en de Makita duolader voor een scherpe prijs de volgende dag bij je is afgeleverd. Veel plezier met je aankoop!

Top zaak

Wat een top zaak. Snelle afhandeling, goede service.

5 februari 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Freek, bedankt voor je complimenten. We zien je graag terug bij Gereedschapcentrum! 😁

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.