Gereedschapcentrum Omdömen 4 708

TrustScore 4 av 5

3,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prijs is altijd nummer 1. Levering is over het algemeen stipt op tijd. Behalve bij toekomstige feestdag (27 april). Hier zou je rekening mee kunnen houden als je een leveringstermijn beloofd. Di... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel regelmatig spullen bij Gereedschapcentrum, maar heb nog nooit, maar dan ook nog nooit een verkeerde zenden gehad, nog nooit een pakket ontvangen met stukkende zaken. Bij alle zendingen werd... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Verktygsbutik

Skrivet av företaget

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Wij beschikken niet over een duur winkelpand en hanteren lage winstmarges. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met de prijzen van andere gereedschapleveranciers op het internet.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1 van de 4 bestelde kasten beschadigd

Het zijn hele mooie kasten, maar een van de vier was beschadigd. Niet zodanig dat we ze niet in elkaar hebben kunnen zetten maar toch, er was een stukje van de poot afgebroken en aan de binnenkant een beschadiging bij de scharnieren. Jammer dus!

20 maj 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Beatrijs, bedankt voor je review. Helaas kunnen we naar aanleiding van je review geen bestelgegevens terugvinden. Je kan via de website een retour defect geleverd aanmaken en kiezen voor een korting. Binnen één werkdag ontvang je een bericht met daarin een voorgestelde korting. Je vindt het formulier via onderstaande link : https://www.gereedschapcentrum.nl/klantenservice/retourneren.html Mocht je nog vragen hebben dan staan we uiteraard voor je klaar via 013 889 44 44.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Spoed bestelling niet op tijd geleverd…

Ik had een grote bestelling gedaan met ‘s avonds dezelfde dag (vrijdag) leveren omdat ik zaterdag wilde klussen. Ik betaalde er extra voor. Een deel van de bestelling is ‘s avonds geleverd, maar het belangrijkste onderdeel niet! Dus zaterdag klussen was uitgesloten. Maandag heb ik erachteraan gebeld. Het pakket was geretourneerd naar de webwinkel. Dinsdag is de rest opnieuw geleverd. Tijdens mijn telefoongesprek werd er netjes gereageerd. En nu komt het, met “verkoopretoriek”: "vervelend voor u, ja, vervoerders laten het soms afweten", etc. Ik heb extra betaald voor een avondlevering. De webwinkel is verantwoordelijk en mag zich nooit verschuilen achter een “vervoerder”. Zij hadden er goed aan gedaan de extra kosten terug te storten en bijvoorbeeld een kortingsbon aan te bieden voor een volgende bestelling. Klanten behouden kost minder dan nieuwe klanten werven!

8 maj 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Bedankt voor je review. Aan de hand van de ingevulde gegevens hebben wij helaas geen order kunnen terugvinden. Daardoor kunnen wij de situatie op dit moment niet inhoudelijk beoordelen.
Wil je contact met ons opnemen via 013 899 44 44, dan kijken we even met je mee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke communicatie snelle levering. Goed contact te maken en krijgen met klantenservice

7 maj 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi, dankjewel voor het delen van je goede ervaring met ons 😁

Antwoordnummer

Ik vindt het belachelijk dat ik 6.95 moet betalen voor een antwoordnummer nou mooie service hoor

8 maj 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi, dankjewel voor je review.
Op basis van je opgegeven gegevens kan ik geen bestelling vinden, zou je hiervoor contact met ons kunnen opnemen op 013-8894444

Fijne dag gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Finally, a shop that knows how to be a shop!

After two terrible (attempted) buying experiences with Klium and ToolMax, Gereedschapcentrum came through with incredibly fast service and delivery. Ordered on Sunday and received on Monday, whilst the others tried to keep me waiting over three weeks and still nothing available. Also, Gereedschapcentrum were cheaper after claiming my €10 back for signing up to their newsletter. Many thanks, you will be my first port of call next time I need a new tool.

3 maj 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Na lang twijfelen tussen de DCF850 of…

Na lang twijfelen tussen de DCF850 of de 860 toch de DCF850 gekocht. Heb hem misschien te impulsief kocht maar deze beslissing gemaakt ivm de actie met een nieuwe accu. Bij een aankoop van een Dewalt apparaat zou je een gratis accu krijgen. Maar helaas stopte ook de inschrijving van deze actie in mei, en hier kon ik dus geen gebruik meer van maken.

Na dit telefonisch besproken te hebben heeft gereedschapcentrum dit fantastisch opgelost. Topbedrijf!

1 maj 2026

Hoi Maik,

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Op basis van de door jou ingevoerde gegevens kunnen wij deze bestelling helaas niet terugvinden.

Zou je contact met ons willen opnemen? Je kunt ons bereiken op 013-8894444.

Turbo levering

Altijd super snel geleverd en top service!

26 april 2026

Svar från Gereedschapcentrum

Hoi Daan, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prijs is altijd nummer 1.

Prijs is altijd nummer 1.
Levering is over het algemeen stipt op tijd. Behalve bij toekomstige feestdag (27 april). Hier zou je rekening mee kunnen houden als je een leveringstermijn beloofd. Dit gebeurt echter noet altijd.
Service after Sale is optimaal.
Neemt niet weg dat het probleem zich na reparatie opnieuw voordoet.
Dus opnieuw melden
Weet niet hoe dit zal aflopen dat dit nog moet gebeuren.

28 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.