We zijn goed ontvangen,deskundige uitleg,veel geduld. Spijtig bij aankoop hebben we weinig uitleg gekregen,zeer druk. OOK geen handleiding,die zou ik graag krijgen. Alles opzoeken via het net is niet... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
VeloTimo is een prima zaak! Niet opdringerig, veel informatie en jouw fiets wordt op je eigen lengte gekozen! Service met een groote âSâ
De Cayo is nu een aantal maanden in mijn bezit. Fantastische styling en zalig rijden op vlakke wegen en stadsverkeer. Toch geen 5 sterren ... de Fazua motor is een lichtere motor qua vermogen tege... Se mer
Een ware ervaring in het Experience Center te Rumst. We hebben een goede en duidelijke uitleg gekregen van Steven. Top service. Zeker een bezoek waard alvorens je definitieve keuze te maken bij de aan... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland. Dit doen wij vol passie en overgave!
Kontaktuppgifter
Wilhelminaweg 8, 6951 BP, Dieren, NederlÀnderna
- 07 848 23 52
- marketing_be@gazellebikes.com
- gazellebikes.com/nl-be
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Geweldige service in het testcenter
Geweldige service in het testcenter. Zeer vriendelijk en gespecialiseerd personeel.
VeloTimo is een prima zaak!
VeloTimo is een prima zaak!
Service met een groote âSâ
Testen van fietsen in Rumst is eenâŠ
Testen van fietsen in Rumst is een aanrader. Aangename begeleiding.
We zijn goed ontvangen,deskundigeâŠ
We zijn goed ontvangen,deskundige uitleg,veel geduld.
Spijtig bij aankoop hebben we weinig uitleg gekregen,zeer druk. OOK geen handleiding,die zou ik graag krijgen. Alles opzoeken via het net is niet zo handig voor mij.
Fiets rammelt vreselijk en kraakt bijâŠ
Fiets rammelt vreselijk en kraakt bij het rijden...ga hem nog eens binnenbrengen en hopen dat er iemand meerijdt om het ook te verifieren...700km gereden met spijt dat ik hem gekocht heb!
Emanuel Baasrode .
Emanuel Baasrode .
Super vriendelijke mens, gedetailleerde uitleg, niks was teveel gevraagd .
Wij hebben er het volste in.
Duidelijkheid en luisteren naar mijnâŠ
Duidelijkheid en luisteren naar mijn noden. Prima ervaring.
Prachtige fietswinkel in Gent waar weâŠ
Prachtige fietswinkel in Gent waar we fietsen hebben aangeschaft. Goede uitleg en service gekregen. De fietsen zijn van goede kwaliteit en het effe wennen elektrisch te fietsen.
Een nieuwe generatie . . . nieuw fietsavonturen
Mijn ouwe grenoble C8+ was na 56.000 km stilaan aan vervanging toe. Na wat proefrijden terug voor de nieuwe generatie gekozen. Nog even wennen maar het komt wel goed!
Op naar nieuwe avonturen!
Terugbetaling herstelling
Heb kosten gehad door een productiefout bij hen. In plaats van het op te lossen sturen ze me naar de fietswinkel waar ik de fiets gekocht heb. Dit zou klantvriendelijker kunnen.
Mooie vormgeving.
Mooie vormgeving.
Klasse materialen
Heerlijke fietshouding
Goede uitstraling
Makkelijke bediening âŠâŠâŠ
Goede en soepele ondersteuningâŠ
degelijke kwaliteit
Snelle levering van de fiets. De fiets rijdt goed en voelt kwaliteitsvol aan
Uitstekende afmetingen
De grootte van de kader is voor iemand van 2 m uitstekend. Enige minpuntje zijn de remmen, bij het remmen lijkt het of ze er elk moment afvliegen
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, geen overbodige zichtbare kabels etc...
Slechts 1 negatief issue: De Gazelle Eclipse Speed is niet echt een Speed Pedelec. Geen constante 45km/h mogelijk. Geen grotere versnelling/minder omwentelingen van de pedalen mogelijk.
Is al mijn derde gazelle dus betrouwbaar
extra uitleg met dank
we kregen een extra uitleg over de Bosch-adapter wat een 77-jarige fietster ten zeerste apprecieerde !
Ik had wel hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt, om 9 uur en ik was er wat vroeger want ik begreep dat dit niet zo evident was. Dus dubbel tevreden.
Dank u wel
Denise
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.