GAME HERO Omdömen 197

TrustScore 4 av 5

4,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb een dure bureaustoel gekocht. Deze ging na 2,5 jaar stuk bij normaal gebruik. Toen ik dit melde kreeg ik te horen dat dat garantie 2 jaar is. Dit is nergens terug te vinden. En is heel kort, het w... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Overzichtelijke website met de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit vind ik persoonlijk bij dure aankopen erg fijn, zodat ik eerst thuis rustig kan bekijken of alles naar wens is. Bestelling we... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de Game Hero Ergo G2 Ergonomic Office Chair. De stoel voelt stevig en van goede kwaliteit aan en het monteren ging heel eenvoudig dankzij de duidelijke handle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niks anders dan een goede ervaring met deze zaak. Ze hebben een ruim assortiment aan stoelen waarvan ik nou niet precies wist welke ik wou. Besloten om de klantenservice te bellen en die heeft mij eno... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Game Hero B.V., opgericht in 2020, is een toonaangevende ontwikkelaar van hoogwaardige gaming accessoires in de Benelux en Duitsland. Met hoofdfocus op game- en bureaustoelen biedt Game Hero een compleet assortiment met ergonomische stoelen. Game Hero helpt digitale atleten op hun best te presteren met de beste kwaliteit producten. Game Hero heeft in korte tijd een gepassioneerde basis van trouwe klanten opgebouwd dankzij hoge kwaliteit producten met een professionele uitstraling. Onze missie is streven naar absoluut comfort met innovatieve meubels en accessoires. Het hoofdkantoor van Game Hero is gevestigd in Den Haag. De klantenservice vormt de fundering van het bedrijf waarbij het streven is: 100% klanttevredenheid. Deze visie vertaalt zich in goede beoordelingen van klanten op onze website en marketplaces.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stoel besteld (winner X1)

Heb een stoel besteld na lange tijd op een oude oma-bureau stoel te hebben gezeten.
Begon rugklachten te krijgen.
Was mij er niet van bewust dat zo'n stoel zo comfortabel zou zijn. Echte de beste aankoop sinds tijden!

12 april 2024

Hi Louis,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de Winner X1 je zo goed bevalt en dat het een wereld van verschil maakt met je oude stoel. Rugklachten zijn natuurlijk geen pretje, dus super dat deze stoel je comfort en ondersteuning biedt.

Geniet van je aankoop – dat klinkt als een echte gamechanger! 😊

Bestelling soepel verlopen

Bestelling werd snel geleverd en mijn aankoop voldoet 100% aan mijn verwachting. Erg blij mee!

18 mars 2024

Hi Tamara,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat alles verder prima was, maar jammer dat de communicatie over de leverdatum niet helemaal duidelijk was.

We nemen je feedback serieus en gaan kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren, zodat je altijd precies weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

We hopen je snel weer terug te zien bij Game Hero!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfecte bureaustoel. Wat mij betreft beste koop

En hele degelijke, stevige en fijne gaming bureaustoel. In de ligstand kun je echt goed ontspannen. Het rug en nekkussen dragen daar perfect aan bij. De veerstand kan aan of uit en is geweldig. Deze is ook in te stellen op gewicht (meer of minder weerstand). Enige verbeterpunt zou kunnen zijn om de armleuning naast hoogte instelbaar, ook in de breedte en diepte in te stellen. Maar daar zou de stoel ook duurder van worden. De stoel heeft daarom een prima prijs kwaliteit verhouding.

16 mars 2024

Hi Eric,

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met je bureaustoel en dat hij zowel stevig als comfortabel is, zelfs in de ligstand. 😊

We waarderen je suggestie over de armleuningen – dat is een waardevol verbeterpunt! Fijn dat je de prijs-kwaliteitverhouding ook als positief ervaart.

Veel plezier met je stoel, en we hopen je snel weer terug te zien bij Game Hero!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Game Hero communiceert snel en…

Game Hero communiceert snel en duidelijk. De stoel die ik had besteld was niet op voorraad, ze kwamen met een alternatief. Deze (Kingship) werd ook snel geleverd en is van hele goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee. Prima service!

26 februari 2024

Hi Maritha,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze communicatie duidelijk en snel was en dat het alternatief goed heeft uitgepakt. De Kingship is inderdaad een topkeuze, en we zijn blij dat je er tevreden mee bent! 😊

Veel plezier met de stoel, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Game Hero.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na wat pech alles keurig opgelost

Na aankoop van de Office G3 Ergonomische Bureaustoel van mijn zoon helaas 2 keer de pech gehad een lekke gasveer te hebben, inmiddels zijn deze stoelen aangepast. (andere leverancier is me verteld.)

Helaas ben ik zelf door veel lichamelijke en logistieke problemen niet in staat de veer te vervangen of de stoel om te ruilen, de welwillendheid tot oplossen van het probleem is zeer aanwezig in het bedrijf, en waren de heren zelfs zo lief de stoel om te komen ruilen, eind goed al goed...

3 maj 2023

Beste Marianne Lepelaar,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent met jouw aankoop. Voor jouw eerste aankoop hadden wij mogelijkerwijs nieuwe onderdelen kunnen sturen om het defect op te lossen.

Helaas is de klantenservice via Bol.com vaak met een omweg en niet altijd rechtstreeks met ons. Hierdoor kan het zijn dat er minder snel geschakeld wordt dan wanneer je ons direct contact via de website.

Helaas zijn gasveren het onderdeel die het vaakste het begeven na verloop van tijd bij bureaustoelen. De ene gasveer houdt het jaren uit en de andere gasveer begeeft het op relatief korte termijn.

Wij balen dat de kwaliteit niet naar wens is, maar gelukkig kunnen we je helpen. We hebben 3 oplossingen:
- We sturen een vervangend onderdeel op. (Helaas wilde je alleen akkoord gaan als iemand deze kwam vervangen op locatie)
- Je retourneert de stoel en krijgt het aankoopbedrag terug.
- Je mag een nieuwe voor gemonteerde stoel ophalen. (Deze kunnen we helaas niet opsturen omdat hij al in elkaar gezet is.)

Hopelijk kan je je in een van deze oplossingen vinden!

Fijne dag en vriendelijke groet,

Friendly and good service

I went to their office for buying a gaming chair. They were very friendly and gave good service.

16 oktober 2023

Thank you Marcel!

Vriendelijk ontvangen

Veel parkeerruimte.
Ruimte goed toegankelijk via lift.
Vriendelijk ontvangen. Punctueel.
Komt afspraken na!

13 oktober 2023

Hi Betty,

Hartelijk dank, veel plezier met je aankoop.

Top stoel!

Top stoel gekregen snelle levering en goede service. Erg blij mee!

12 oktober 2023

Svar från GAME HERO

Hi Quincy! Bedankt voor je review! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie prijs, goede service!

Via Marktplaats bij dit bedrijf twee mooie gamingstoelen gevonden. Erg goed geholpen bij het ophalen van de stoelen en zelfs de deur uitgegaan met nog een derde gamingstoel, een normale bureaustoel en een gamingmonitor :-) Bij thuiskomst een defect aan een van de stoelen geconstateerd en kostenloos vervangende onderdelen toegestuurd gekregen. Goede service, dank!

1 september 2023

Svar från GAME HERO

Hi Peter, bedankt voor je review. Veel plezier met de gamestoelen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.