Fonus - Umeå Omdömen

TrustScore 5 av 5

Götgatan 4, 903 27 Umeå, Centrala Stan, SE

Ett varmt tack till Umeåkontoret för det fina och värdiga stöd jag fick i samband med min frus begravning. Särskilt tack till Tina Jakobsson, som med värme, professionalism och stor omtanke hjälpte mi... Se mer

Våran familj har anlitat Fonus Umeå för begravning av fyra familjemedlemmar inom ett år och fyra månader, vi har inget annat än gott att säga om hur de har tagit hand om oss i dessa svåra stunder. Det... Se mer

Vi är så otroligt nöjda -hela vägen med allt från bemötande, stöd och vägledning. Christian har visat ett otroligt hjärta och hjälpt oss och vi hade inte kunnat få ett bättre stöd! Trots att det blev... Se mer

När man behöver kontakta en begravningsbyrå är det oftast i ett av livets mest sårbara ögonblick. Just därför betyder bemötandet allt. Hos Fonus möttes vi av värme, lugn och professionalism frå... Se mer

1. Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Begravningsbyrå

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Götgatan 4, 903 27, Umeå, Centrala Stan, Sverige

• 090-14 20 80

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

1 671 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Att i en sådan mycket sårbar situation…

Att i en sådan mycket sårbar situation i livet få bli så väl och respektfullt bemött, inklusive ingen tidspress, känns väldigt gott i hjärtat. Tack!

1 mars 2022

Svar från Fonus - Umeå

Hej Birgitta, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Fonus Umeå rätta stället i tung situation.

Fonus Umeå ger fantastiskt fint varmt bemötande med stor värme och omhändertagande redan från början. Serviceinriktade, kunniga, engagerad personal som är förstående och extremt hjälpsamma i en tung situation. Begravningsakten blev så fin och helt perfekt.
Erika Eriksson rätt person i sitt profession så personlig, extremt lyhörd, noggrann, lugn med stort varmt hjärta ❤ Stort hjärtligt tack🙏

Hej Karoline!
Tack för din fina återkoppling!

Det var bra

Det var bra, trots att internet låg nere.
Skaffa all dokument och avtal på papper, som kan användas vid liknande tillfällen.

Hej Unni!
Tack för att du tagit dig tid att ge oss återkoppling, det betyder mycket för oss.

Proffs!

Proffs! Stor erfarenhet och kunniga på många sätt

Hej Agneta!
Tack för ditt fina omdöme!

Varmt och professionellt bemötande

Vi träffade Adam. Han hade ett mycket mjukt, personligt och proffsigt bemötande. Vi fick all tid, information och tips/förslag vi behövde för att kunna planera en mycket fin och värdig begravning. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Fonus i Umeå.

5 januari 2022

Svar från Fonus - Umeå

Stort tack för dina fina ord Michael! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått av Adam. Ha en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Ej godkänt, men finns potential för bättre omdöme

i princip har de en fungerande organisation med bra spridning i landet. Det är dock obegripligt hur vissa anställda kan hålla så låg kvalité.
Kanske beror det just på att ingen orkar klaga på en begravning utan vill bara gå vidare i livet.
Ledningen tog dock emot klagomål på ett bra sätt vilket uppskattades.

5 januari 2022

Svar från Fonus - Umeå

Hej Ingemar, vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Jag hoppas att du fick den hjälp du ville när du hade kontakt med ledningen. Om inte så når du oss genom att mejla till info@fonus.se eller ringa oss på 0771-87 00 87.Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Erika Eriksson

Erika Eriksson, så bra på alla sätt!!!!!

4 januari 2022

Svar från Fonus - Umeå

Hej Mats! Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Det tar vi vidare till berörd person. Stort tack! Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Varmt bemötande av Fonus.

Varmt bemötande och mycket fin beskrivning av hur ceremonin kommer att bli.

29 november 2021

Svar från Fonus - Umeå

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Sammantaget var hjälpsamhet och…

Sammantaget var hjälpsamhet och bemötande bra. Dock besviken på att blommorna på kistan inte stämde med den beställning som vi gjort.

24 november 2021

Svar från Fonus - Umeå

Tack för ditt omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker.
Vänliga hälsningar
Patrik på Fonus

Snabbt och bra bemötande

Snabbt och bra bemötande. Värdigt och vackert vid begravningsceremonin.
Flera av gästerna uttalade önskemål om att själva få en liknande begravning.
Väldigt bra jobb

17 november 2021

Hej Eva!
Stort och varmt tack för ditt fina omdöme!
Med vänlig hälsning
Eva på Fonus

Visa omdömen på alla språk. (176 omdömen)