Flinders België Omdömen

2 759
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan . Flinders heeft snel en correct gereageerd door een nieuw exemplaar op te sturen. Deze tweede levering is in perfecte staat aangekomen waarvoor dank.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär
  2. Möbelaccessoarer
  3. Heminredningsaffär
  4. Lampbutik
  5. Utemöbler

Om Flinders België

Skrivet av företaget

Kijk voor inspiratie ook op Flinders.be. Ontdek meer dan 43.000 designproducten online!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 53 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 759)

154 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ontving al meerdere keren een…

Ik ontving al meerdere keren een bericht dat mijn bestelling de volgende dag geleverd gaat worden, maar deze wordt telkens uitgesteld. Ik kan niet elke dag thuiswerk nemen voor een levering die uiteindelijk niet komt! Er is geen nieuwe leveringsdatum in het vooruitzicht. De klantendienst is telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een bandje met een boodschap te horen.

Update 8/05/05: blijkbaar is het heel druk met bestellingen en kunnen ze even niet volgen. Vandaag dan toch geleverd en helemaal naar wens! Bedankt!

7 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Steven,

Fijn dat het uiteindelijk in orde is gekomen. Dankuwel voor uw geduld en veel plezier van de bestelling gewenst!

Leah

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte levering!

Ook al stond er bij onze tuinbanken dat ze in voorraad waren en ze de volgende werkdag zouden geleverd worden. Toch wachten we al meer dan een week voor enige communicatie. Jammer!

1 maj 2025

Beste Muriel,

Bedankt voor de review en excuses voor de verwarring.

Zoals per mail beantwoord heeft heeft u tijdens de bestelling een later bezorgmoment gekozen.

Wij wensen u alvast veel plezier van de aankoop!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De levering van onze zitbank en poef is…

De levering van onze zitbank en poef is gewoon niet gebeurd. Wij hadden verlof genomen en zijn een hele dag thuis gebleven en er is gewoon niemand komen opdagen Dit is onrespectvol naar uw klanten. De track en trace klopte niet. Ik mag hopen dat er snel een teken van leven komt van uw bedrijf.

23 april 2025

Beste Else,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Het spijt mij dat de levering niet heeft plaatsgevonden.

Ik zie dat u ook een mail heeft gestuurd. Ik ga uitzoeken wat er aan de hand is en ik houd u op de hoogte.

Een fijne dag gewenst.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I still have not received my order…

I still have not received my order placed a week ago. Product was in stock. No info. Complained by whats app and by email. No answer (sent it 24hours ago). Received now a txt message of a forwarding company forecasting the delivery tonight between 1:20 and 3:00 ???

24 april 2025

uitstekende service

levering netjes op tijd - de meubels werden zorgvuldig gemonteerd - alle karton en ander inpakpapier werd meegenomen - maar vooral heel vriendelijke service!

22 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb jullie gemaild dat een deel van…

Ik heb jullie gemaild dat een deel van de bestelling kapot was bij levering… tot op heden geen antwoord! Mvg
Marleen

22 april 2025

Beste Marleen,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wegens drukte zijn wij er nog niet aan toegekomen om jouw email te beantwoorden. Wij verwerken onze e-mail op volgorde van binnenkomt en doen ons best om jou zo snel als mogelijk van een antwoord en oplossing te voorzien.

Een fijne dag gewenst.

Beste Loes,

Bedankt voor je bericht, het spijt ons dat de order nog niet is geleverd.

Zoals per mail bevestigd, zijn we in contact met de vervoerder en komen we zo snel als mogelijk met een oplossing zodat je van de mooie tuinset kunt genieten.

We houden contact!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wacht al bijna twee weken op mijn…

Wacht al bijna twee weken op mijn bestelling van meer dan 1000 euro die wel op voorraad was, krijg dan vage mail binnen de week gaat de vervoerder u contacteren, nog niets gehoord.

16 april 2025

Beste Bram,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons dat de levering niet zo verloopt als gehoopt.
Zoals per Whatsapp besproken zou de transporteur op korte termijn contact opnemen om een leverafspraak in te plannen.

Mocht dit niet gebeurd zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag!

Slechte NPS / Cutomer satisfaction

Hallo,
Ik maak account aan , zet er mijn BTWnummer voor Belgie in om factuur met btw te krijgen , krijg dan factuur privé ipv op mijn vennootschap .Als ik dan vraag om dit te wijzigen gaat het niet met als antwoord --> is reeds verzonden , in de toekomst dien je zakelijke bestellingen via mail te vragen .Slechte klantenervaring , koop hier niet meer ......

15 april 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Alain,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met het aanmaken van je account en het ontvangen van een factuur. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer je een factuur op je privé-adres ontvangt in plaats van op je vennootschap.

We nemen je feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Superlange levertijd (4 maanden) voor…

Superlange levertijd (4 maanden) voor een pepermolen en snijplank.

11 april 2025

Beste Liesbeth,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik hoop dat uw bestelling het wachten waard was, bedankt voor uw geduld.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb vorige week donderdag een…

Ik heb vorige week donderdag een bestelling gedaan maar hoor sindsdien niets meer enkel op vrijdag heb ik een factuur gekregen mijn product was op voorraad en direct leverbaar maar heb nog steeds niets ontvangen en nog steeds niets gehoord .. ondertussen een mail gehad en alles zou in orde komen !

11 april 2025

Beste Shana,

Wij hebben afgelopen dagen enkele keren contact met jou gehad, hopelijk is alles duidelijk en kun je snel genieten van jouw aankoop.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar.

Fijne dag!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.