Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... Se mer
Mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan . Flinders heeft snel en correct gereageerd door een nieuw exemplaar op te sturen. Deze tweede levering is in perfecte staat aangekomen waarvoor dank.
Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg... Se mer
Skrivet av företaget
Affuitenhal 10, 1505 RE, Zaandam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Na maandenlang wachten op bestelde lampen heb ik uiteindelijk moeten annuleren. Ik heb al die maanden verschillende mails gestuurd en gebeld, maar telkens werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand wist ergens van. Volgens de ene waren de lampen op voorraad, volgens de andere niet. Om de maand weken kreeg ik een mail waarin bevestigd werd dat de lampen op een bepaalde datum in het magazijn zouden aankomen, maar daar kwam nooit een vervolg op. Ik ben enorm teleugesteld.
Afspraak rond levering niet nagekomen. Wij hadden speciaal vrij genomen om de levering te ontvangen en op het einde van de dag kregen we zonder boe of ba een mail met de boodschap dat de levering niet doorging. Dit was net nadat ze een sms stuurden die zei dat ze onderweg waren. Ondertussen nog steeds geen nieuwe afspraak gekregen. Dit is de tweede maal dat we zoiets voor hebben met een bestelling bij Flinders. Zeer ontgoochelend.
Leuke spullen, goede brands, goede prijzen, levering op tijd en zonder verdere complicaties!
Gefeliciteerd 🥳
Lamp ontvangen zonder laadkabel.
Heb zelf nieuwe kabel moeten bestellen elders. Voorstel was volledig nieuwe lamp te sturen maar dan moest ik weer thuis zijn voor levering (vorige zending niet op afgesproken dag aangekomen) of naar ophaalplaats gaan op ander moment, terwijl een kabeltje gewoon in enveloppe past. Ook vind ik dat er best een kleine geste mocht zijn hiervoor, heb zelf alles moeten uitzoeken en eerst bewijzen dat de prijs voor nieuwe kabel correct was en betaald. Dat soort van gebrekkige service ben ik echt niet gewoon van Nederlandse bedrijven.
Geen factuur te vinden voor boekhouding zelfstandige
Een van de twee bestelde artikelen (kruk hay) niet ontvangen (lees: aangeboden door de leverancier). Terugbetaling laat lang op zich wachten.
Mooie collectie, goede aanbiedingen en vlotte verzending. Bovendien word je correct op de hoogte gehouden omtrent de verschillende stappen in het verzendingsproces. Ik ben fan!
Top service. Er was iets klein misgelopen tijdens de bestelling, maar hebben er alles aan gedaan om het terug op te lossen.
Snelle verzending.
Goed contact dienst na verkoop.
Spijtig dat je zelf instaat voor de retour. Maar dat weet je op voorhand.
Zeer slechte service en misleidende communicatie
Vijf weken geleden bestelde ik twee lampen van Valerie Objects via Flinders, met een beloofde levertijd van 2 à 4 weken. Intussen zijn we vijf weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Vorige week kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending en dat ik een leverdatum kon kiezen. Dat heb ik meteen gedaan en ik koos voor levering vandaag. Op de dag zelf: geen levering, geen update, geen communicatie.
Toen ik zelf contact opnam met de klantendienst, werd ik totaal niet professioneel geholpen. Er werd lacherig gedaan en ik moest zelf mijn e-mails doorsturen om te bewijzen dat ik een leverdatum had gekozen. Daarna bleef het opnieuw stil.
Tot mijn verbazing kreeg ik ook te horen dat één van de lampen zelfs nog niet in het magazijn is, wat compleet in tegenspraak is met de eerdere communicatie.
Dit is een zeer slechte service: foutieve informatie, geen opvolging en totaal gebrek aan transparantie. Voor producten in deze prijsklasse is dit absoluut onaanvaardbaar.

Svar från Flinders België
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.