Flinders België Omdömen

2 759
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan . Flinders heeft snel en correct gereageerd door een nieuw exemplaar op te sturen. Deze tweede levering is in perfecte staat aangekomen waarvoor dank.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

4. Lampbutik
  5. Utemöbler

Om Flinders België

Skrivet av företaget

Kijk voor inspiratie ook op Flinders.be. Ontdek meer dan 43.000 designproducten online!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 759)

153 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onbetrouwbare, te mijden firma.

Artikelen zouden binnen 4 tot maximum 7 weken geleverd worden. Heb na 2,5 maand zelf contact moeten opnemen, er zou eerst gewoon wat vertraging zijn… naderhand bleek iets fout met hun reservatie en boekingssysteem (en hé dat was toch niet hun fout)... Allemaal spijkers op laag water, slechte inconsistente en trage communicatie. Heb na aandringen mijn geld teruggevraagd. Klantenservice onder nul. Onbetrouwbare, te mijden firma.

1 juni 2025
Logotyp för Flinders België

Svar från Flinders België

Bedankt voor uw review.

Het betreurt ons zeer dat u deze ervaring heeft met Flinders.

Dit is niet hoe wij wensen dat een klantervaring hoort te zijn. Mede door verandering in het team is er een flinke achterstand ontstaan. En wij doen ons best om dit allemaal zo snel en goed mogelijk bij te werken.

Dat de gecommuniceerde levertijd niet is nagekomen betreuren wij zeer. En zullen er beter opletten om dit beter te communiceren zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan.

Hopelijk overweegt u in de toekomst om weer een bestelling te plaatsen.

Wij helpen u graag.

Ik heb mijn bestelling

Ik heb mijn bestelling, verzonden door jullie via DHL, nog steeds niet ontvangen. Bij de track and tracecode vermeldt DHL dat zij het pakket nog steeds niet gekregen hebben.

22 december 2025

TOP !!

Comme pour chaque achat pour la première fois sur un site que l'on ne connaît pas on est toujours un peu inquiet !
PAS DE PROBLEME ICI ! La communication est très bonne, l'expédition est extrêmement rapide, bref TRES SERIEUX !! Je recommande vivement.

17 december 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tot nu toe altijd alles perfect…

Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg om minstens 6 van deze lampjes te herbergen. Zowel de bezorger als wij waren verbijsterd, te meer daar de items vooraf al perfect verpakt waren. Jammer ...

4 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hebben ze zelfs een klantenservice?

Correcte levering, helaas was het product defect bij levering.

Ik probeer al 2 weken contact te krijgen met hun customer support, maar die negeren me compleet.

Als we dit nog kunnen oplossen, zou dat aangenaam zijn. Momenteel dus zeer ontevreden; ik wacht sinds 03/12 op een reactie, momenteel is het 17/12.

28 november 2025

slechte after sale service - Oluce Atollo lamp

Ik kocht een Oluce Atollo lamp. deze is reeds defect na 1,5 jaar. Ik probeer Flinders te contacteren sinds 24/11/2025.
We zijn vandaag 17/12/2025 en heb nog geen reactie mogen ontvangen, laat staan een oplossing!
Geen reactie op mails, telefonisch bijna niet bereikbaar!
zeer slechte service!

17 december 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf, het enige waar ze goed in zijn is in incasseren. Over de bestelling van je goederen geen enkele informatie. Contact opnemen met hen onmogelijk. Ik weet bij God niet of de goederen wel of niet gaan geleverd worden. Mijn centen zijn al wel sinds 7 december in hun bezit !
Kies voor een ander bedrijf en bespaar jezelf centen en miserie !!!!

16 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

2 kapotte serveerborden ontvangen van…

2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch de klantenservice te pakken gekregen en 2 nieuwe borden opgestuurd gekregen oef dus toch nog goed opgelost.

2 december 2025

Slecht

Ze hadden een leuk aanbod voor een vaas. Maar nadat ik naar de leverdatum vroeg was de vaas zogenaamd niet meer leverbaar. Terwijl deze wel op hun website voor een hoger bedrag staat.
Oplichting dus

1 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lage kwaliteit levering en lange doorlooptijden

De leveringspartner Dynalogic komen hun afspraken niet na waardoor er steevast meerdere dagen nodig zijn om de levering te realiseren.

Wat er dan wordt geleverd is verkeerd; ontbrekende onderdelen en verkeerde kleur.

Bericht achter gelaten vorige week vrijdag. Tot heden nog steeds geen antwoord.

Telefonisch enkel bereikbaar tussen 10h00 en 13h00 en dan nog nemen ze de telefoon niet op.

Wat een vreugdevolle aankoop zou moeten zijn, is nu een voedingsbodem van frustratie en teleurstelling.

Update 29/12: opnieuw verkeerde items geleverd! Nog steeds ontbrekende onderdelen dus in kan de lamp nog steeds niet in gebruik nemen.

Update 08/01: al drie weken geen respons meer op mijn e-mails. Al twee weken alle telefoonlijnen gesloten dus 100% onbereikbaar.

Update 25/01: ze zouden het voor de derde keer “eens navragen bij het magazijn en iets laten weten”. Dit was ondertussen alweer twee weken geleden en sindsdien opnieuw geen respons meer.

5 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.