Flinders België Omdömen

2 759
TrustScore 4 av 5

4,0

Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Se mer

2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... Se mer

Mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan . Flinders heeft snel en correct gereageerd door een nieuw exemplaar op te sturen. Deze tweede levering is in perfecte staat aangekomen waarvoor dank.

Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg... Se mer

1. Möbelaffär
  2. Möbelaccessoarer
  3. Heminredningsaffär
  4. Lampbutik
  5. Utemöbler

Om Flinders België

Kijk voor inspiratie ook op Flinders.be. Ontdek meer dan 43.000 designproducten online!

Bra

TrustScore 4 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(2 759)

154 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Voldoen structureel niet aan de levertijdtijd

Nu al de tweede keer ervaren dat de aangegeven wordt bij bestellen dat iets op voorraad is en direct leverbaar... en je vervolgens een week later een bericht krijgt dat het pas anderhalve maand later hopelijk geleverd gaat worden. Heel vervelend als je je bestelling hebt gedaan voor een feestje. En ik voel me voor de tweede keer voor de gek gehouden.

10 april 2025

Beste Nikie,

Bedankt voor je review.

Wat jammer dat je het gevoel hebt dat je in de maling wordt genomen. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling!

Wij streven er altijd naar om onze voorraad en levertijden zo accuraat mogelijk op de website weer te geven, en zoals besproken hebben we jouw opmerkingen doorgegeven aan ons team om de informatie waar nodig aan te passen.

Met vriendelijke groet,

Eva

Delivery

Order placed on 04, with delivery date announced on 05. Today is the 09th, and the order has still not been received. It's probably DHL's fault, but it's a good idea to choose serious service providers to meet the deadlines announced.

4 april 2025

Ik heb niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen. Geen bericht van de transporteur. Ik heb het vorige week maandag besteld. Ik heb dinsdag een bericht gekregen dat het weg is maar nog niets ontvangen!

Alles is goed gekomen na 1 mailtje.

31 mars 2025

Beste Kaat,

Vervelend dat u nog niet van de bestelling kunt genieten.

Mijn collega heeft gister een mail gestuurd met meer informatie. In de track & trace staat dat het pakket vandaag is bezorgd. Hopelijk is de bestelling goed bij u aankomen en zo niet, dan helpen we graag.

Leah
Flinders

Te late bezorging

Mijn bestelling werd pas 3 dagen na gekozen leveringsdatum bezorgd. Ik plaats mijn bestelling bij Flinders omdat ik dan zelf de leveringsdatum kan kiezen. Wanneer deze dan niet kan worden ingelost is dat jammer.

29 mars 2025

Beste Mariska,

Bedankt voor de review!

Het spijt mij te lezen dat de bezorging later was dan gepland.
We zullen dit intern bespreken om dit voortaan te voorkomen.

We wensen je ondanks de vertraging veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet,

Eva
Flinders Klantadvies

Ik heb mijn pakje nog steeds niet…

Ik heb mijn pakje 12 dagen geleden besteld en nog niet ontvangen.

28 mars 2025

Beste Ingrid,

Dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Het pakket is op 28/3 overgedragen aan DHL maar geeft geen verdere status.
We begrijpen dat dit frustrerend is en sturen de bestelling opnieuw aan u toe.

Ik heb u vanuit info@flinders.be een mail gestuurd met meer informatie.

Leah