Beställde hundfoder 260226 har inte fått det än. Kontakta kundcenter och dom svara att det ska vara skickat den 260305 Men när jag gick in i PostNord appen så var inte ens frakten bokad så jag konta... Se mer
Bra pris och leveranstid men beställde hemleverans till dörren vilket skulle ta 1 dag extra, lämnade även portkod. Istället får jag sms om att paketet finns att hämta 2 km bort vilket kunde vara lugnt... Se mer
Andra och troligen sista gången jag beställer varor härifrån. Har beställt hundmat bland annat (vilket man brukar beställa när det börjar ta slut så man vill ju gärna få hem det någon gång). Fått orde... Se mer
Har bäställt grejer från Firstvet shop flera gånger. Bra priser och snabb leverans. Senaste gången var min leverans försenad pga Postnord. Fick inget svar från Postnord men efter att jag skrev till... Se mer
No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.
86-90 Paul Street, EC2A 4NE, London, Storbritannien
- +44 (0) 330 808 1281
- support@firstvet.co.uk
- firstvet.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Inte en siffra rätt
Vi pratade med dem eftersom hunden opererat korsbandet. Han fick för sig att göra ett utfall mot en annan hund, han ska annars bara ta det lugnt och gå små promenader så vi blev oroliga att något hänt med hans ben efter utfallet. Vi tar kontakt med firstvet och dem säger att det är akut. Djursjukhuset har inga tider så vi kan inte åka in med han förrän nästa dag. Vi ligger sömnlösa och superoroliga hela natten. Nästa dag åker vi in med hunden och dem säger till vår förvåning, det är inget konstigt alls, det ser helt normalt ut, blåmärken och svullnad är helt normalt, allt är helt normalt. Alltså precis motsatsen av vad firstvet sagt kvällen innan..... Pengar i onödan och en natts sömnlöshet i onödan...
Summan av kardemumman-Inte ens lönt o ta kontakt..
Hund avliden efter felbedömning
Hund avliden efter felbedömning av veterinär.
Vår fyraåriga finska lapphund var hängig under två dagar vilket fick oss att kontakta FirstVet. Efter ett mycket kort möte där vi fick be om en remiss till en djurklinik eftersom hunden varken åt eller drack frivilligt och uppvisade vita slemhinnor blev vi lugnade av beskedet att vi skulle uppsöka veterinär inom 24 timmar såvida inte läget blev sämre.
Dagen efter ringde vi upp närmaste djurklinik och enbart utifrån det som beskrevs avgjorde de att djursjukhuset i Jönköping var det enda stället att vända sig till. Hade vi fått ett tydligt besked redan från början hade kanske vår hund kunnat få blodtransfusion i tid och därmed haft ett liv. Nu dog han dagen efter istället. Jag kommer aldrig att använda mig av en tjänst där det tar 6 minuter att avgöra läget på ett djur som visar sig vara så fatalt fel.
Snabb kontakt och bra rådgivning
Snabb kontakt och bra rådgivning. Har även handlat via webbshoppen vid något tillfälle, det funkade bra det med.
Väldigt bra och hjälpsamma
Väldigt bra och hjälpsamma! Jag stör mig lite på att man måste mejla kundtjänst för att få en retursedel, istället för att bara fylla i själv som man kan göra på många ställen. Inga problem egentligen för de svarar alltid snabbt och är hjälpsamma. Men känns lite konstigt tycker jag. Kanske för att få en närmare kundrelation? Övrigt så är det alltid supersnabb leverans och bra produkter.
Mycket hjälpsamma
Mycket hjälpsamma. Har fått mycket hjälp. Beställer alltid foder till mina hundar från deras shop. Supersnabb leverans varorna kom dagen efter jag beställde. Så är verkligen nöjd med alla deras tjänster. Kundtjänsten i shopen är supertrevliga och hjälper verkligen till och svarar på alla frågor och ger tips och råd.
Mycket nöjd kund
FirstVets råd dödade nästan min katt
En dag i december kom jag hem och märkte att min katt dreglade något extremt. Satt katten stilla i 1 minut blev det en pöl av dregel.
Det var sent och den lokala veterinären hade stängt.
Tog kontakt med FirstVet och fick rådet att avvakta, och tog 400 spänn för det rådet.
Jag åkte in med katten till en akutmottagningen nästan direkt därefter och fick beskedet att hade jag väntat till morgonen efter hade katten inte överlevt.
Alltid lika spännande när man frågar…
Alltid lika spännande när man frågar efter rådgivning ang våran hund och det första alla veterinärer frågar är vilken kennel/ namnet på kennel/ telefon nr till uppfödaren för att vi har en hund som har lite varg i sig. Finns det ingen ”gemensam” mapp med vår hunds stamtavla?? Tröttsamt och frustrerande.
Vad är detta för låssas tjänst
Vad är detta för låssas tjänst? Bortkastad tid att ringa för att få råd att ”åk till veterinären”!du kommer inte få recept via denna tjänst oavsett vad! Detta är en tjänst som inte behövs i Sverige. Ta kontakt med veterinär direkt i stället, spara tid/pengar och lidande!
Fantastiska veterinärer!
Fantastiska veterinärer som både är proffsiga, omtänksamma och snabba. Tack för all hjälp!
Meningslöst att kontakta
Meningslöst att kontakta. De skriver inte ut recept. Inte ens mot klåda.
Lägg ner skiten!
Lägg ner skiten!
Otrevligt bemötande, du gör bättre i att ringa veterinärkliniken för det är det enda råd du kommer få iaf, så spara dina pengar! Istället för denna totalt onödiga idiottjänst.
De har inget intresse i annat än pengar precis som majoriteten veterinärer iofs... och man kallar det ”för djurets bästa” så att du som djurägare ska må extra dåligt över ditt älskade djur. Man kallar det också för ”att man har djuret i sitt intresse” vilket är ytterligare skitsnack och ett sätt att få dig som djurägare att inte ifrågasätta, för du vill väl ditt djurs bästa?
Firtsvet drar folk över en kam och skyr inte att anta att du plågar ditt djur, istället för att anta att de flesta tar ansvar och söker hjälp för minsta lilla som händer deras familjemedlem.
Mina djur har har i slutändan utsatts för onödigt lidande av veterinärers ”tro” ”tyckande” och missbedömningar! Men det va ju ”skönt” att veta efter alla extremdyra ingrepp och undersökningar att det inte va någon fara...
Jag har utsatts för förnedring och kränkningar när jag ifrågasatt och Tillomed blivit hotad att bli anmäld för djurplågeri.
Efter min kontakt med FirstVet har de i efterhand bett om ursäkt för hur jag behandlades, deras förklaring var att de på senaste tiden ”sett många fall av djurplågeri”. Detta rättfärdigar inte på något sätt att man utan grund antar att de som söker hjälp och råd i första hand ska misstänkliggöras.
Mina djur mår idag bra och det är inte tack vare ”hjälpen” av FirstVet eller min före detta klinik! Utan riktig vård från en kompetent veterinär som inte behövde gissa, tro eller gjorde en antagande vansinnig bedömning! Och med ett riktigt intresse för att hjälpa djuren och mig!
Jag har oerhört svårt att se nyttan med FirstVet som tjänst mer än att den spelar på människors oro, vilket de tjänar pengar på. Du kan googla svaret på det mesta och är ditt djur dåligt så åk in till en BRA veterinär!
Och ett tips och tecken på en bra veterinär är hen frågar INTE hur mycket din försäkring täcker som första fråga när du kliver över tröskeln! För att kunna avgöra hur mycket undersökande uppskärande av ditt djur de kan göra!
Helt värdelöst
Helt värdelöst, 590 kronor totalt bortkastade pengar. Fick prata i 5 minuter med någon totalt inkompetent tjej någonstans utomlands som sa att vår hund skall vila eftersom han har skadat sig. Det står tydligt i reklamen att de skriver ut recept men det visste inte den här tanten något om, fick inga smärtstillande till hunden som lider.
De har nog köpt alla de bra recensioner som finns.
Vanligtvis förskriver inte är omskrivning att ni ALDRIG gör det! Skriv som det är!
Så tråkigt att det inte stå tydligt att ni inte förskriver recept. Det stå super vagt att ni vanligtvis inte gör det och det tolkar man så klart att när det handlar om specifika sjukdomar eller allvarliga problem. Min hund har sträckt och skadat sig på promenaden och jag förstår själv att han ska vila men då han hade ont o haltade o vår veterinär inte hade tid o ta emot så ville vi ha smärtstillande förskrivet så att han skulle kunna återhämta sig med vila dock utan att lida. Nope- det förskrivs inte heller... var svaret. Funkar för människor där digiläkarna förskriver antibiotika men inte lite smärtstillande tull hund. Aldrig igen. Pengar i sjön. Undrar varför jag skulle behöva annars ringa till en veterinär online. Jag känner ju min hund bäst och vid akuta tillstånd åker jag till Djursjukhuset.
Oroa dig inte i onödan, ring FirstVet!
Jag har sparat många tusenlappar på veterinärkostnader tack vare FirstVet! Det bästa är att det ingår i dem flesta djuförsäkringar och är därför helt kostnadsfritt. Läser man runt på nätet om olika problem med djur så skriver nästan alla att du ska åka in till veterinären direkt. Pratar du med FirstVet kan de oftast ge dig tips och råd hur du kan lösa problemet själv hemma. Vilket blir mindre jobbigt för ditt djur och billigare för dig!
Inkompetent veterinär
Inkompetent veterinär. Gav råd som var helt uppåt väggarna.
Fantastisk!
Ingen veterinär
Väntade i 30 minuter på en veterinär som inte kom, fick även ingen annan koppling till veterinär trots bokat möte. Otroligt besviken.
Topp behandling som alltid