Beställde hundfoder 260226 har inte fått det än. Kontakta kundcenter och dom svara att det ska vara skickat den 260305 Men när jag gick in i PostNord appen så var inte ens frakten bokad så jag konta... Se mer
Bra pris och leveranstid men beställde hemleverans till dörren vilket skulle ta 1 dag extra, lämnade även portkod. Istället får jag sms om att paketet finns att hämta 2 km bort vilket kunde vara lugnt... Se mer
Andra och troligen sista gången jag beställer varor härifrån. Har beställt hundmat bland annat (vilket man brukar beställa när det börjar ta slut så man vill ju gärna få hem det någon gång). Fått orde... Se mer
No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.
86-90 Paul Street, EC2A 4NE, London, Storbritannien
- +44 (0) 330 808 1281
- support@firstvet.co.uk
- firstvet.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Otrevlig personal och värdelös tjänst.
Otrevlig personal och värdelös tjänst. Min fru ladda ner appen och vi ville få bedömning på vårt djur, fick bara iskalla kommentarer och ingen bedömning och de har mage att ta pengar för detta! Att snabbt få kommentar om att gå till veterinären kunde jag lika gärna gjort direkt utan att slänga ut nästan 1000spänn på er!!. Ärligt talat ni som funderar över detta alternativ, spara era pengar och gå till veterinären direkt eller hitta ett annat alternativ av vårdtjänst till ditt djur.

Svar från FirstVet
Postnord levererade mitt paket till fel…
Postnord levererade mitt paket till fel adress och ville inte hjälpa tills alls. Kanske nästa vecka om dom kunde hitta paketet skulle jag kanske få det (3 dagar efter dom lämnat mitt paket på en random adress..)
Firstvets kundtjänst svarade direkt när jag vände mig till dom. Dom kontaktade postnord direkt och gjorde allt dom kunde. Tyvärr är postnord som dom är och visste inte ens vart dom lämnat mitt paket.
Firstvet fixade direkt så dom började packa ny order till mig som förhoppningsvis kommer fram denna gång.
Det ska tilläggas att i paketet var special foder till min sjuka katt.
TACK Erika på kundtjänst hos Firstvet som var en stjärna 🙏🏻🙏🏻💫
Kundtjänst svarar ej
Svara i kundtjänst och kontakt med chaufför saknas. Viktigt i min beställning då information behövs.
Så bra service!
Har bäställt grejer från Firstvet shop flera gånger. Bra priser och snabb leverans. Senaste gången var min leverans försenad pga Postnord. Fick inget svar från Postnord men efter att jag skrev till Firstvet kundservice så löste dom problemet direkt och jag fick paketet nästa dag. Isak var så snabb, trevlig och professionell!
Har också använt Firstvet veterinärtjänst några gånger och allt har fungerat toppen med det också.
Helt otroligt kundservice
Har haft mycket med kundservicen att göra senaste månaderna pga. foderbyten till hundarna som ej fungerat. Allt har fungerat klockrent med extra guld dessutom.
Mina hundar har fåt av trutionist på kliniken de går att de ska äta ett visst foder fast det de hade innan gjort deras känsliga magar superbra. Vi bytte till det efter att min ena var jättesjuk i magen förra sommaren.
Nu skulle vi alltså byta tillbaka till gammalt foder då de behöver gå ner i vikt. Såklart de blev sämre i magen trots 1 hel månad övertrappning.
Fick tips av kundtjänsten att prata med Lena som är veterinär där om det och gjorde det igår och det visar sig då att detta bantningsfodret jag bytt till är över 13% fett och det gamla 6.6% hur man nu får det att bli rimligt från kliniken att vara bättre. Det är ett foder även bra för lederna därav högre fetthalt pga. Oljor. Men det ska vi ersätta med tillskott istället nu pga artros. Om de upplevs hungriga på gamla fodret vi nu byter tillbaka till på smakgarantin så ska vi testa ett annat i samma serie som är viktminskningsfoder och inte bara low fat som det de har tidigare.
Blir mer noga med att mäta nu och se hur hungriga de kommer vara, om de äter allt de ser istället. Jag rekommenderar First vet så oerhört varmt. Varje gång jag haft kontakt med veterinär har det dessutom fungerat klockrent. De är väldigt kompetenta och man märker de brinner för det de gör!
Som djurvårdare med D9 kan jag bara berömma dom hur mycket som helst. Så använd er av FIRST VET!
Kundservice och veterinärer samt priser på foder leder ligan när det kommer till veterinärfoder. Jag har jämfört säkert 100ggr genom åren jag beställt. Nu blir vi kvar här.
Väldigt missvisande information då jag…
Väldigt missvisande information då jag förstod det som att fästingmedel ingick, men visade sig bara vara konsultationen och receptförskrivelsen. Detta behöver ändras så de tydligt framgånger att det INTE ingår i deras app

Svar från FirstVet
Fick prata med en otroligt trevlig och…
Fick prata med en otroligt trevlig och kunnig veterinär som frågade relevanta frågor och gav tips.
Meningslös app
Vad är det för mening men att sitta i telefon och videosamtal om man inte har kompetens och kunskap att faktiskt kunna behandla ett djur? Varför ens ha tjänsten när man bara hänvisar till fysisk veterinär. Trots att man vet vad som är problemet och endast behöver öronproppar har veterinären inte kunskap att kunna skriva ut detta utan hänvisar till fysisk veterinär, pratar om provtagning och att besvären kan vara kroniska och skrämmer upp en i onödan. Hela tjänsten fallerar ju liksom om ni ändå inte kan/ får/ vågar göra något. Haft hund hela livet och veterinärer vi träffat fysiskt har aldrig gjort någon stor sak över att man behöver örondroppar till en hund som har hängande öron där problemen vi söker för är vanliga. Nej första och sista gången vi provade detta.

Jätte dåligt bemötande
Jätte dåligt bemötande! Anklagande och stressade när vi prata. Raderade appen direkt efter de samtalet.

Svar från FirstVet
Leveransen är alldeles för långsam
Leveransen är alldeles för långsam! Beställde kattmat förra vecka och har fortfarande inte fått något förutom ett mejl om att order har blivit ”packad”, såå sega!! Ändå står det på webbsidan att leveransen för frysta varor är 4-5 arbetsdagar när den inte ens har blivit utskickad trots att det har gått en vecka!
Snabb leverans och bra grejer
Beställer ofta hundmat härifrån och lite andra hundrelaterade saker som leksaker och godis. Alltid snabb leverans och bra grejer. Kan dock vara något dyrare än vissa andra.
Min sambo var i kontakt med firstvet…
Min sambo var i kontakt med firstvet idag pga misstänkt problematik med vår tik. Veterinär Lena Rubin gled av sakfrågan helt och antastade min sambo med att hon blir ledsen av att vår tik "eventuellt" är dräktig och slängde med olika diagnoser till höger och vänster utan att ha träffst hunden. Någon vidare vikt la hon inte på frågeställningen som uppgavs.
Har tidigare varit i kontakt med er och era bedömningar brukar vara innehållsfattiga och man får oftast hänvisning till veterinär. Men denna gång fick Lena Rubin bägaren att rinna över med sina påhitt.
Snabb leverans, 2 dagar för att leverera varan!👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Billigt
Billigt, tog knappa veckan! Meddela snabbt att varan var något försenat men gjorde inget. Jag är nöjd på min 1a beställning
0 stjärnor gick inte.
0 stjärnor gick inte.
Skulle fått mat levererat idag senast 17:30. Inget kom, ingen hörde av sig och behändigt nog för er var eran kundtjänst stängd.
Pajasföretag

Svar från FirstVet
Det står snabb leverans och ofta när…
Det står snabb leverans och ofta när det står är det åtminståne någon dag eller liknande. Hade samtal runt 14.00 och dagen efter vid 10.00 ringde det på dörren och det var postnord som levererade receptbelagd läkemedel. Det kallar jag snabb leverans. Trevligt bemötande av veterinären så inte sista besöket på firstvet för lilla Alfons .
Nöjd och tacksam!
Väldigt bra bemötande. Fick svar på mina frågor och professionellt råd och instruktioner. FirstVets experter hjälper alltid och är supertrevliga. Tack :)
Köpte hundmat Acana Adult
Köpte hundmat Acana Adult! Får i beskrivningen på hemsidan att den ska vara flundra i säcken men när vi får vår mat så är det utbytt mot Kummel! Mindre och inte alls lika feta kulor längre l! Hunden gillar inte maten med kummel så det blev att kasta säcken! Känns som billig Matkopia från Asien
Tyvärr fick man ingen hjälp
Tyvärr fick man ingen hjälp. Betala 700 kr för att venetianaren konstaterar att på 1 minut att han inte vet vad det är för fel, och ber oss kontakta en "Vanlig" veterinär för att titta på djuret.
Bra!
Har använt till olika veterinär frågor, en gång fick jag en jättebra veterinär, ena gången fick jag en jättedålig.. är väldigt olika vilken hjälp man får eftersom man oftast inte får samma person. Kan rekommendera oavsett, då det är jättebra för den som har fria samtal via försäkring, perfekt vid mindre problem.
Deras online butik är jättebra! Skrev till kundtjänst och gick snabbt och trevligt svar. Snabb leverans, rekommenderas!