Found their supposedly 9.4/10 review score on worthingbooks.com site. That domain has been suspended due to being reported as a scam, further info in the worthingbooks.com page here on Trustpilot, als... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf uitgezocht via Feedback-company. Beste bedrijf (dakonderhoud) met de hoogste cijfers geselecteerd. Allemaal lovende reviews. Bedrijf maakt snel een offerte, ziet er best goed uit. Nokv... Se mer
Deze reviewwebsite plaatst alleen positieve reviews. Negatieve reviews worden simpelweg niet of slechts zeer sporadisch (en pas na lange tijd) geplaatst. Geeft dus een onbetrouwbaar en onrealistisch b... Se mer
you can't find how to place reviews. it's a service for webshops but has nothing to do with customer reviews. for webshops it's great. but if you see "8,2 by the feedback company" then that means... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
The Feedback Company levert feedback tools voor webshops.Verzamel reviews, publiceer reviews in webshop & Google Shopping. Resultaat: tot 25% meer omzet!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- feedbackcompany.com
De negatieve reviews hieronder zijn…
De negatieve reviews hieronder zijn onzin. Wij werken al 8 jaar samen met The Feedback Company voor onze shop en ik kan u allen vertellen dat slechte reviews gewoon worden gepubliceerd, hier doe je als klant niets tegen. Uiteraard doen wij er als bedrijf alles aan slechte reviews te voorkomen. Overigens kun je je afvragen hoeveel waarde deze slechte reviews over The Feedback Company hebben. Er staan namelijk alleen maar slechte reviews op Trustpilot.com, nota bene hun grootste concurrent. Trustpilot speelt hier een dubieuze rol...
Een slechte review wordt niet…
Een slechte review wordt niet geplaatst, dus Feedbackcompagny is totaal onbetrouwbaar. Je krijgt zelfs een mail van degene waar je de review over schrijft om deze weg te halen. Vervolgens zit ik door dit desbetreffende bedrijf zwaar in de penarie, maar nee hoor ze hebben nooit klachten. Vind je het gek...
Volstrekt onbetrouwbaar
Voor mijn aankopen check ik altijd de reviews over het betreffende bedrijf of de betreffende website. En het valt op dat, hoeveel klachten er ook zijn (zie scores op deze website, Google-reviews of op allerlei fora), bij de Feedback Company scoren ze altijd goed. Mijn conclusie: dubieuze websites schakelen de Feedback Company in om hun imago op te vijzelen met duizenden (gekochte) nep-reviews. Mijden die websites!
Posted a negative -but honest !!-…
Posted a negative -but honest !!- review and they refused to publish it. It seems reviews are becoming big business and negative reviews are either removed or attacked.
Ze sjoemelen overduidelijk met cijfers
Ze sjoemelen overduidelijk met cijfers. Bij een bedrijf staat er dat 100% van de klanten het bedrijf aanbeveelt, maar direct zie je al op de eerste pagina een 1-ster review staan die het bedrijf niet aanbeveelt. Dat is misleiding en manipulatie. Ik kan de link helaas niet plaatsen.
Onbetrouwbaar. Blijf weg bij sites met alleen deze reviewsite
Helpen bewust zeer onbetrouwbare sites (tegen een fors maandabonnement) om de website "betrouwbaar te laten lijken" met waarschijnlijk nep reviews. Deze sites zijn dan vaak ook niet of nagenoeg niet gereviewd op andere reviewsites, terwijl er wel duizenden reviews zijn op FeedbackCompany.
"Voordeeluitjes " beslist geen 96 % OK
"Voordeeluitjes" heeft een score bij The feedback Company van 96 % OK, terwijl ze bij andere beoordelaars veel slechter scoort. Zelf heb ik een zeer slechte ervaring met Voordeeluitjes.
They changed my review because it was negative
They changed my review from 1 start to 4 stars with a generic text (that didn't even meet their own review character limit).
Na contact problemen opgelost
Na kleine onenigheid, uiteindelijk netjes opgelost
negatieve reviews gaan in quarataine!
zojuist schreef ik een negatieve review over freelancer.com op de site van Feedback Company . Ik kreeg zojuist een email met het bericht dat waarderingen minder dan 3 sterren in quarantaine worden geplaatst in afwachting van de reactie van freelancer.be. Van een waardeloos review platform gesproken!
Hebben we het over hetzelfde bedrijf?
Hebben we het over hetzelfde bedrijf?
Ben een tevreden klant die de negatieve reacties totaal niet snapt/herkent. En nee, heb geen lijntjes met TFC lopen.
Ja, je kunt als bedrijf een negatieve reactie 'on hold' zetten voor maximaal 5 dagen. Dat geeft je de kans te reageren op de klant; een uitleg te geven, een verbetering uit te voeren, een oplossing te vinden. Hopen dat de klant een 2 naar een 8 omzet (het zal geen 10 meer worden; laten we realistisch blijven).
Maar ik kan als bedrijf zijnde geen reacties verwijderen/weggooien aan de achterkant. En na die vijf dagen komt deze reactie gewoon op de pagina hoor! Wij als bedrijf hebben dus gewoon 1-ster reacties. Jammer genoeg... ;)
Ik lees ook reacties over de vraagstelling; die kun je helemaal custom aanpassen. Dus ik snap die opmerking niet.
Enige nadeel voor mij: ik was juist op zoek naar productreviews, dat kan alleen als je ook bedrijfsreviews afneemt.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar, ze plaatsen alleen goede reviews, juist van bedrijven die dus ook niet te vertrouwen zijn.
Kritische reviews worden niet of…
Kritische reviews worden niet of nauwelijks geplaatst. Vertrouw niet op reviews van deze club. Echt wel treurig want op basis van veel te positieve reviews van deze club heb ik een keuken gekocht bij keukendepot.
Negatieve reacties publiceren zij niet..
Eenzijdige vraagstelling
Eenzijdige vraagstelling. Negatieve reacties worden niet gepubliceerd.
it's a fake review site for companies.
for webshops it's great. but if you see "8,2 by the feedback company" then that means absolutely nothing for a consumer! toxic business. scam practices, shouldn't be legal!
voor nederlanders. kijk bij de NTI. die heeft ook reviews van de feedback company. niet in trappen en als bron gebruiken!
Oplichters
Oplichters, ze halen negatieve reviews gewoon weg.
Niet normaal dat zulke bedrijven kunnen bestaan anno 2020!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Slechte recensies verdwijnen als sneeuw voor de zon op hun website. Dit bedrijf zegt dat ze echte feedback van klanten geven, maar dit is onzin.
denk dat ze niet het handje willen bijten dat ze voert.
Wil je een API moet je opeens per…
Wil je een API moet je opeens per account €12,50 euro bij betalen... Geen enkel bedrijf kaat je betalen voor een API. Dat hoort standaard bij een goede dienstverlening. Niet bij de Feedback company! Opgezegd uit principe, en ik zit natuurlijk niet te wachten op nog meer verassingen of plotselinge prijsverhogingen.
Dit bedrijf de Surprisefactory is echt…
Dit bedrijf de Surprisefactory is echt vijf sterren. Ik had voor mijn vriend de bon voor 15 minuten vliegen besteld, kreeg netjes beri cht en anderhalve dag later( precies op de verjaardag( van mijn vriend, lag de bon op onze deurmat. Mijn complimenten. Dit zegt genoeg
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.