Dit is de mail die ik naar de verzender (Belgische brouwerij Van Steenberge) stuurde: Hallo Anne-Valérie Zojuist is het tweede pakket alsnog geleverd. De FedEx-chauffeur zette het... Se mer
Det här tycker kunderna
Het liefst had ik min 10 sterren gegeven. Krijg je bericht op woensdag avond morgen komen we voor 18 uur nou onverwacht vrij moeten nemen,vervolgens krijg je op die dag na 13 uur bericht bezorging... Se mer
Onbetrouwbaar. Twee maal bevestiging gekregen dat FedEx op bepaalde datum zou komen. Eerste keer op de door mij veranderde datum toch aan de deur geweest. Daarna op de afgesproken datum bericht dat z... Se mer
Wat een ballentent. FedEx zegt dat ze vandaag voor 4pm leveren maar het is ondertussen bijna 8pm en de bezorger is nog steeds onderweg (al 4 uur geleden vanaf het distributiepunt vertrokken). Wat i... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Product besteld in Duitsland
Product besteld in Duitsland, maar doordat ik 40 uur werk gekozen voor een FEDEX punt op Bijsterhuizen. Nu wacht ik al een aantal dagen, tracking gaf een uitroepteken aan op Elst. Snapte er niks meer van. Dan maar de chat. Eerst een stomme AI chat robot, gelukkig na heeeeeel veel omwegen telefoon. Weer een ai gegenereerde kletser. Toen iemand "live" in de chat en de medewerkster zei, het is er bijna. Nou, dus niet. Vandaag een medewerker gesproken, ja hoor...het ligt op het afhaalpunt. 3 x raden, totale leugen. Dus klantenservice bellen, 1 voor Nederlands..helaas moet ik toch engels praten. Wat een hopeloos bedrijf is me dit zeg. Ik verwacht toch echt heel snel duidelijkheid. Maar Fedex, net als UPS... verschrikkelijke service!!! Niet doen dus.
Worst shipping company in the planet
Worst shipping company in the planet, every time someone used them to send me something EVERYTHING goes wrong, always! And you can never talk to real people on the phone, it’s only stupid robots!
Until now
Until now, I thought DPD held the reigns of absolute courier crap, but these guys are way ahead of them! A cheeky guy from Dordrecht said they couldn't deliver my parcel because neither I nor my neighbors were home, and I had to drive 60 km to their place. If you always arrive at noon, it's probably no wonder, geniuses! For a service I paid €100 for, this is absolute crap!
Herhaalde verkeerde informatie
De bezorger is een toppertje
Het bedrijf is niet geïnteresseerd om in Nederland goed werk te leveren.
De FedEx website geeft al maaaaanden dezelfde technische fout als je een levering wilt verzetten. De tracking informatie die je krijgt via de mail klopt niet
Ze komen niet langs op de dag, die in de mail stast. S avonds om 9 uur krijg je een update, dat de bezorging wordt gewijzigd. DAN IS DE DAG AL VOORBIJ, FedEx.
Watch Worksheet to USA
Watch Worksheet to USA
The new watch worksheet to send a wristwatch to the USA is absolutely the most moronic thing ever invented.
If i use DHL express they just deliver it as is, but now I have to send Fedex lists of details with the price of a movement piece or price of the battery...
Absolute clowns.
Let op: NOOIT MEE LATEN VERZENDEN!
Vanaf het moment dat het pakket is verzonden probeer ik het pakket bij een afleverpunt te laten bezorgen, maar dit is niet mogelijk via hun site. Ik krijg hierbij een foutmelding. Afgelopen vrijdag zou de 1e bezorgpoging zijn tussen 10.00u en 14.20u. Tot 2 uur smiddags ben ik speciaal thuis gebleven van werk, omdat het pakket niet naar een afleverpunt kon. Toen helaas met 5 minuten de bezorger gemist. In het weekend hebben ze geen afleverpoging gedaan en nog steeds was afleveren bij een afleverpunt NIET mogelijk. Vandaag ben ik de HELE DAG thuis gebleven speciaal voor dit incompetente bedrijf en zojuist om 17.55u krijg ik bericht dat de bezorger hier zogenaamd is geweest voor aflevering, met hierbij dezelfde foto als die hij vrijdag had als "bewijs" opgaf. Hij is hier NIET geweest, en deze lakse bezorger voerde deze asociale naaistreek uiteraard bewust uit om 18.00u zodat de klantenservice niet meer bereikbaar is. Nog nóóit zulke slechte ervaringen gehad met een bezorgbedrijf en ik ben bang dat dit verhaal nog lang niet afgelopen is.
FedEx (regio schiphol) beweert…
FedEx (regio schiphol) beweert afgelopen woensdag een fiets t.w.v. 700 euro bij mij afgeleverd te hebben die ik gekocht heb bij bol.com. De fiets is helemaal niet geleverd en de handtekening (een kromme streepje) is ook zeer zeker niet door mijzelf gezet. Claim in gediend die FedEx als opgelost heeft beschouwen. Ik heb nog steeds mijn fiets niet.
Van Fedex pakket nooit ontvangen en schuift alles af op klant of verkoper..
Het bedrijf Fedex moest een pakketje bij mij afleveren gekocht via Bol. Ik kreeg wel de melding afgeleverd maar heb niets ontvangen. Na wat mail verkeer een afleverbon ontvangen met daarop een handtekening die niet van mij was en een log-id met een afkorting die ook niet van mij is. Weer mailverkeer. Nu de mededeling dat zij de zoektocht stoppen en dat ik maar in en rond mijn woning moet zoeken en anders de afzender moet contacteren.
Kortom de vervoerder maakt een pakketje zoek en schuift alles af op de klant of de verkoper.
Waardeloos
Waardeloos. Hele dag gewacht (ze bezorgen naar het schijnt tot 22 uur) maar niet komen opdagen. Kan bezorging niet wijzigen. Slechtste bezorgservice ooit
Valse beloftes
Vanaf 09.50 uur zitten wachten op mijn pakket.
Deze zou tussen 09.50 uur en 13.50 uur bezorgd worden. Kreeg ik om 15.16 uur een sms bericht dat ze het pakket niet hebben kunnen afleveren terwijl ik de gehele dag in de woonkamer heb gezeten. Geen FedEx geweest. Wel een vrije dag voor opgenomen. Wat slecht dit. Geen respect en slechte service naar de klant toe. Liefst helemaal geen ster gegeven. Houd niet van liegen, niet af kunnen leveren.... hoe dan, lekker dan.
Nu zal het maandag as worden. Ieder geval heb ik het afleveradres gewijzigd naar een winkel bij ons in het dorp. Kan er niet nog eens (voor niets) een dag voor vrij nemen!
Aanmaningen sturen zonder ooit een…
Aanmaningen sturen zonder ooit een factuur te hebben gestuurd. Telefonisch wordt je totaal niet geholpen. FedEx heeft echt geen idee wat klantenservice is.
waardeloos
Zit de hele dag te wachten. Staat er dat ze me niet thuis troffen. Onzin. Waardeloos bedrijf.
Dagje thuisgewerkt omdat mijn pakket…
Dagje thuisgewerkt omdat mijn pakket bezorgd zou worden. Heeft FedEx geprobeerd het bij de buurvrouw af te leveren (die niet thuis was) waarna mijn pakketje niet meer te traceren is. Vervolgafspraak gemaakt voor bezorging, maar geen FedEx gezien die dag. Ik wacht nu al dagen op een update maar ik krijg maar niks te weten. Dit is voor mij de eerste en laatste keer FedEx, wat een geklungel
Slechtste service ooit
Bezorger van Fedex is een pakket van mij verloren (waarde 900€ en verzekerd) ik krijg nu 31,95€ terug gecrediteerd…
Horloge zoek.
Wat een hele slechte zaak. Horloge van € 1500 zoek. Bezorgd op verkeerd adres. Ik woon op Texel, horloge Bezorgd in alkmaar omstreken. Je kunt ze niet bekijken, krijg je ennof andere ROBOT . Ze weten waar horloge verkeerd is bezorgd, maar halen hem niet op.
Ik krijg ook geen adres waar hij is bezorgd. Heel slecht bedrijf, is absoluut geen aanrader. Neem maar gewoon post nl. Nu maar afwachten !!!
Just go with anyone else
Imagine you wake up to see they cured deadly diseases, then you find the love of your life and after that you win the lottery but then you have to deal with Fedex and it's STILL the worst day ever. Literally everything is bad, customer service, website, reliability... Just go with anyone else
Hele dag thuis maar geen pakketje
Ik ben de hele dag thuis geweest en op de een of andere manier krijg ik een email dat ze mij gemist hebben. Belabberde service en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Waardeloos bedrijf.
Klantenservice is een ramp!
Klantenservice is een ramp!
Bij het bellen wordt er opgenomen door een automatische stem die geen bal snapt van wat je vraagt. Frustrerend!
I dont even have comment for this…
I dont even have comment for this carrier.
If you do what you dont know to do than it looks exactly like this company.
Do you need help ? Dont expect help
Fedex blijft het verkeerd doen
Ik verwachte een pakket vanuit het buitenland terwijl ik niet thuis was en probeerde via de klantenservice de datum en het adres aan te passen. Je kunt 100 keer bellen en elke keer krijg je een ander antwoord. Fedex levert vervolgens doodleuk af op het oude adres terwijl je niet thuis bent.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.