Oei. 2.8 Had ik beter nagekeken alvorens te bestellen. Nog steeds geen terugbetaling, geen antwoord op de mail met de vraag waar het blijft. Telefonisch niet bereikbaar want de telefoon slaagt gewoon... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Mail gekregen voor kortingscode van 5⏠normaal gezien geldig tot midden augustus. Die code werkte niet. Ook meerdere codes te vinden die reed lang verstreken zijn. Na een tijdje zoeken toch een geldig... Se mer
Was altijd favoriet, maar onlangs zijn 2 producten die in mijn favorieten stonden eruit gegooid. als je iets vindt bijv. Be-Life omega en je klikt het aan krijg je niet de specificaties van het produ... Se mer
Företaget har svarat
Bestelling geplaatst via de website, bedrag is afgeschreven maar ik kreeg een mail dat de bestelling mislukt was. Kan niet in contact komen met het bedrijf. Inmiddels 3 mails gestuurd, geen react... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Farmaline is een online drogisterij die meer dan 40.000 producten van meer dan 1000 merken verkoopt. Wij bieden u het grootste aanbod kwalitatieve verzorgings- en gezondheidsproducten in combinatie met een uitmuntende service en advies op maat. - Bestel voor 19u, morgen geleverd - Gratis levering vanaf âŹ40 - 30 dagen bedenktijd - Gratis retour via kiala - Telefonisch bestellen mogelijk - Gratis professioneel advies op maat - Veilige betaling - Achteraf betalen via Klarna - Discrete verpakking
Kontaktuppgifter
Dirk Hartogweg 14, 5928LV, Venlo, NederlÀnderna
- 085 888 90 50
- info@farmaline.nl
- farmaline.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Goede prijs en snelle levering en allesâŠ
Goede prijs en snelle levering en alles komt altijd goed aan
Scherp geprijsd en snelle levering!
Snelle levering, goed product (Calendula tandpasta van Weleda, en dat is hier erg goedkoop.
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Ruim assortiment, goede producten.
encontré lo que necesitaba
encontré lo que necesitaba y solo tardó 2 dias en llegar :)
Top en ook snel leverbaar
Snelle levering en betrouwbaar
Snelle levering en ze hadden exact hetgeen ik naar op zoek was. Ik werd door de fabrikant van het product naar deze website doorverwezen dus betrouwbaar.
Praktische dispencer
De verpakkings doos had kleiner gemogen !
Produkt geheel naar tevredenheid.
Bezorging op afgesproken tijd.
Kortom goede ervaring!
Alles snel geregeld en geleverd bijâŠ
Alles snel geregeld en geleverd bij afhaalbox
snel en prima afgewerkt tegen een nette prijs
Volgens afspraak en belofte
really bad
really bad! Hard to reach, no option to have package delivered to my home, Mondial Relay, their delivery partner, is worse than them! I never got my package, one week waiting, and they don't reply to emails. On the phone they say they'll send me an email confirming when I'll receive my package, but nothing. I asked for a refund.
I'm amending this comment after Farmeline's reply. They say the package has arrived to the collection point, but they don't mention that the collection point is in a different city.

Svar frÄn Farmaline
Na een maand nog steeds geen bestelling
Een maand geleden een bestelling geplaatst. Meerdere e-mails gestuurd, daar werd niet op gereageerd maar zoals ik hier in de reviews lees, hebben meerdere dit probleem gehad. Vandaag maar telefonisch contact opgenomen. Budbee zou geen trackandtrace hebben gestuurd. Zij hebben toen een vervangende order geplaatst (echter hebben wij nooit bericht daarover gehad) maar die is om onbekende redenen geannuleerd. Er kon niet eens een excuses vanaf, enige wat mevrouw kon doen was het bedrag terugstorten, terwijl ik aangaf dat na een maand wachten, liever de bestelling ontvang maar dat kon niet want er was dus al een maand overheen gegaan. Met andere woorden had je maar eerder contact moeten reageren. Laatste keer dat wij hier bestellen.

Perfect
Groot assortiment, goede kennis van zaken/informatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle aflevering met goede communicatie
Heb 2 weken geleden wat besteld
Heb 2 weken geleden wat besteld. Dit is nooit aangekomen. Onlangs zou er zogenaamd de bestelling opnieuw verstuurd zijn. Maar nog altijd niks gekregen. Slechte service en dit is de eerste en laatste keer dat Ik hier bestel

Svar frÄn Farmaline
Bedrijf met zeer breed assortiment enâŠ
Bedrijf met zeer breed assortiment en goede service!
Ruim aanbod, snelle levering
Snelle levering, ruim aanbod en goede prijzen
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.