Na lang zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij deze webshop. Ik moet eerlijk zeggen, ik was eenbeetje bang door de slechte reviews, maar ik zie dat het gelukkig nu goed gaat. Ik heb mijn beste... Se mer
Det här tycker kunderna
Vorige week sneakers betaald en besteld tot op heden niets meer vernomen. Op e-mail berichten wordt niet gereageerd. Inmiddels per Whatsapp een reactie dat de bestelling niet leverbaar is en mijn aan... Se mer
Op 8 augustus Yeezy schoenen besteld. Hierbij zou een levertijd van 1 á 2 werkdagen zijn. Een bedrag van €316,- via IDeal betaald. Meerdere mails gestuurd, zelfs via Insta berichten gestuurd. Helaa... Se mer
Op 16 juli sneakers besteld. Tot op heden niets ontvangen en op de verstuurde mails geen reactie ontvangen. Zeer teleurgesteld, in het verleden hier besteld en nooit geen problemen gehad. Nav... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
100% authentieke & ongebruikte exclusieve sneakers. Stuk voor stuk gecheckt op authenticiteit en krijgen pas een tag zodra deze is geverifieerd. Vertrouwd door o.a. Singer en acteur Gioia Parijs, Modellen Nikki Scharm & Sienna de martino.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@excellentsneakers.com
- excellentsneakers.com
Har besvarat 26 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
31 augustus een bestelling gedaan
31 augustus een bestelling gedaan, 3 september heb ik maar een mail gestuurd hoe het met mijn bestelling staat, hierop geen reactie. meerdere mails gestuurd en op 10 september een reactie gehad dat ze er naar gaan kijken. Meerdere mails vanuit mijn kant heb ik reactie van ze gehad dat mijn geld er met 3 tot 5 werkdagen gestort zou worden dit was 21 september.
Tot op heden geen contact meer kunnen krijgen met ze en nog steeds mijn geld niet terug.
15 september besteld tot op heden nog…
15 september besteld tot op heden nog steeds niks ontvangen en word niet gereageerd op de mail al eens eerder besteld en heb ze toen binnen gekregen maar nu heb ik nogsteeds niks
Artikel niet op voorraad en geen geld terug gekregen
Voor mijn laatste bestelling, heb ik goede ervaringen gehad. In april heb ik een bestelling geplaatst, maar tot op heden helaas mijn geld niet terug mogen ontvangen. Meerdere malen een mail gestuurd en een reactie mogen ontvangen dat het geld teruggestort gaat worden. Helaas is dit niet het geval.
Ik heb 1 juli sneakers besteld voor…
Ik heb 1 juli sneakers besteld voor mijn zoon voor €166,- en deze nooit ontvangen. Hij is heel verdrietig dat hij z’n spaargeld kwijt is. Meerdere malen gemaild waar bij vaak geen reactie kwam en tot twee keer toe beloofd word dat het geregeld gaat worden. Het is nu eind september en nog steeds niks geregeld!! BESTEL HIER NIKS ZIJN OPLICHTERS!!!!!!
Je bent je geld gewoon kwijt waar iedereen hard voor moet werken!
Op 6 juni een bestelling gedaan die…
Op 6 juni een bestelling gedaan die nooit geleverd is. Al meerdere maanden mails gestuurd, met af een toe een reactie dat ze het zullen terugbetalen. Helaas tot op heden het bedrag nog niet terug gekregen, en alweer 1 maand verder zonder reactie na een belofte het binnen 4 werkdagen terug te betalen..
Op 29 augustus 2025 heb ik via de…
Op 29 augustus 2025 heb ik via de webshop van Excellent Sneakers een bestelling geplaatst voor Asics sneakers ter waarde van 295€. Bestelnummmer is #210961. Tot op heden is er geen verzendbevestiging of levering. Ik heb intussen al enkele mails gestuurd met op 9 september uiteindelijk toch een korte reactie zeggende dat een collega aan het bekijken is wat er verkeerd loopt en dat ik uiterlijk op 11 september een antwoord zou krijgen. Inmiddels zij we weer een week later en heb ik nog steeds geen antwoord gekregen. Deze sneakers zijn voor mijn zoon, hij heeft ze betaald met het geld dat hij tijdens de zomervakantie verdiend heeft door hier en daar te klussen. Zeer jammer en bijzonder teleurstellend is dit voor hem... . Er zou op zijn minst een terugbetaling moeten gebeuren!
Excellent sneakers Konden de bestelling niet leveren
Excellent sneakers Konden de bestelling niet meer leveren .
Het geld zou binnen 3 a 5 werkdagen geretourneerd worden juni 30, 2025,
Naar verschillende mail wisselingen nog steeds niks ontvangen
Scam website
Heb inmiddels meer dan een maand geleden een aankoop gedaan, maar heb nog steeds niets binnen. Meerdere mails gestuurd maar telkens, na late reacties, niks van gekomen. Ook was mij 2 weken geleden een terugbetaling binnen 3-5 werkdagen beloofd maar heb hier geen cent van gezien.
KOOP HIER NIKS, oplichting
KOOP HIER NIKS, heb voor een groot bedrag hier 2 paar sneakers gekocht. Ze sturen niks op en reageren ook niet op je mail en Instagram DM. Je wordt hier gewoon simpel opgelicht. 1-2 werkdagen versturen klopt niet en binnen 24 uur reactie ook niet. Ik hoop dat ik me geld terug kan krijgen want daar ik heb recht op. (Tot op heden geen geld terug, alleen een mail met belofte dat ze het terug betalen maar dat doen ze ook niet)
Wat een slecht bedrijf is dit zeg…
Wat een slecht bedrijf is dit zeg jeetje ik zit al 2,5 maanden te wachten op mijn geld. Het enige wat je terug krijgt zijn loze beloftes ja het geld komt eraan dit en dat. Heb voor de zomervakantie wat besteld nog steeds geen geld gezien. Zoek jij geen contact met ze op via de mail dan zoeken zij ook geen contact met jou op hoor. Je word bij dit bedrijf niet heel serieus genomen. Er wordt ook aangegeven binnen 24 uur op werkdagen een reactie daar klopt dus ook niks van je mag blij zijn als het binnen een week gebeurd. Bespaar de moeite en geld om hier te bestellen.
Slechte service
12 juli schoenen besteld en betaald tot op heden nog steeds geen geld terug.
Ze reageren nergens op alleen via hier ook met het excuus dat de financiële zaken niet goed zijn.
Maanden geleden sneakers besteld na 3…
Maanden geleden sneakers besteld na 3 mnd pas reactie dat ze niet leverbaar waren en het geld terug gestort zou krijgen. Nog steeds geen geld en niemand thuis. Echt schandalig.
Scam site - they do not deliver and promise refund but it never arrives
I made an order in June. The order was not shipped and I was promised a refund which never arrived.
Schandalig! Als je je geld ooit terugwil, niet hier bestellen!
Op 15 mei via aangetekende post (11,65 eur!!) sneakers geretourneerd. Binnen 7 werkdagen zou het dan verwerkt worden. Op 6 juni navraag gedaan waar terugbetaling bleef. Op 10 juni reactie ontvangen dat vanwege onvoorziene omstandigheden in de financiële verwerking er vertraging is opgetreden. Op 28 juni zeer negatieve review hier geplaatst. Op 14 juli WhatsApp met belofte dat geld binnen 3 dagen wordt teruggestort. Geen geld ontvangen. 2x terug geappt, nog gemaild. Inmiddels bijna september en niets meer gehoord en geen geld. Schandalig vind ik het. Als je ooit geld terug zou willen zou ik aanraden hier NOOIT te bestellen! Zo kan ik ook geld verdienen. Gewoon wel je spullen terugkrijgen en opnieuw verkopen maar geen geld teruggeven, goed businessmodel!
Na twee weken nogsteeds geen track en…
Na twee weken nogsteeds geen track en trace of iets over mijn bestelling gehoord
Besteld, betaald, niks ontvangen
Op 12 augustus sneakers van € 274,00 besteld en betaald via Ideal.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen.
Tot op heden nog niks ontvangen en op de mails die ik stuur komt geen reactie.
1-9-2025
Ondertussen 5 emails verder en tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Sneakers niet ontvangen en het geld is ook niet terug gestort.
Op 4 augustus 2025 sneakers besteld
Op 4 augustus 2025 sneakers besteld. Tot op heden niets ontvangen en op de verstuurde mails 1 reactie ontvangen dat er iets was misgegaan. Binnen 1-2 dagen zou ik een reactie ontvangen. Na diverse mails niets meer gehoord of ontvangen. Mijn dochter zeer teleurgesteld, in het verleden hier besteld en geen problemen gehad.
Wacht al 3 maanden op geld terug
Op 21 april 2025 schoenen besteld. Die bleken niet leverbaar. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ze hebben wel gereageerd op mijn mails waarin ze steeds beloofden het bedrag over te maken binnen 1 of 2 weken. Niet hier kopen!
Op 8 augustus schoenen besteld
Op 8 augustus Yeezy schoenen besteld.
Meerdere mails gestuurd, zelfs via Insta berichten gestuurd. Helaas tot op vandaag geen enkele reactie op mails of berichten ontvangen. Via laatste mail vriendelijk verzocht om het geld terug te betalen. In afwachting, anders rechtsbijstand.
Heb 9 augustus besteld en heb mails…
Heb 9 augustus besteld en heb mails verstuurd 1 reactie op gehad waar in vermeld werd dat er na 2 dagen op terug gekomen gaat worden tot op de dag van vandaag nog niks anders gehoord
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.