Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

1,5 week gewacht op de schoenen die binnen 72H verzonden zouden worden volgens de site, mail gestuurd en toen binnen 1 dag verzonden en de dag erna binnen. Schoenen wel perfect en zoals verwacht

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top bedrijf! Paar dagen geleden heb ik nieuwe asics besteld bij flaatch en waren binnen 3 dagen al binnen! Service was ook top! Ik had vooraf wat vraagjes over hoe de schoenen vallen en had direct rea... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik
  2. Klädbutik

Skrivet av företaget

Flaatch is een jong en snelgroeiend sneakerbedrijf uit Nederland, gespecialiseerd in exclusieve en moeilijk verkrijgbare sneakers. We zijn geen groot bedrijf, maar een gepassioneerd team dat dagelijks keihard werkt om onze community blij te maken. Heb je een vraag of wacht je nog op reactie? Stuur ons een mail op flaatch@gmail.com of app ons op 085 060 51 98 – zo helpen we je het snelst. We waarderen elke klant en doen er alles aan om je persoonlijk en snel te helpen. Jouw support betekent alles voor ons.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 32 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede afloop gelukkig

Ook ik had schoenen besteld niet geleverd werden en waarbij het stil was aan de kant van Flaatch. Maar afgelopen week heeft Flaatch contact met me opgenomen. Ze hebben de situatie rechtgezet. Inmiddels had ik elders de sneakers ook besteld waardoor ik binnen 1 werkdag mijn geld terug heb ontvangen.

13 april 2026

Wat een rip off site

Wat een rip off site. In januari sneakers besteld in de maat die als gegoten pasten in een fysieke winkel. Zelfde model, maar bij levering (met veel vertraging) duidelijk te klein. Dan met extra kosten teruggestuurd, en 3 maanden op de terugbetaling gewacht. Je krijgt niemand te pakken, en antwoord blijft wekenlang uit. Nooit koop ik bij deze frauduleuze webshop nog een paar sneakers

13 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik heb 30 maart schoenen besteld maar nooit binnen gekomen

Ik heb 30 maart schoenen besteld besteld uit de 72h collectie. Wel een mail gehad dat ze zijn aangemeld maar verder nooit meer wat van gehoord. Het is extra vervelend want ik wou deze schoenen dragen op mijn vakantie volgende week. Heb verder een appje gestuurd en mail maar geen antwoord gekregen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte service en communicatie, gevoel van oplichting

Een bestelling geplaatst van 2 paar sneakers op 22 maart 2026. Tot op heden slechts één paar ontvangen en bedrijf is op geen enkele manier te contacten.Heb dus geen idee of ik de schoenen uberhaupt nog ga ontvangen. Geen reactie op whatsapp en email. Ook telefonisch nummer niet beschikbaar. Wees dus voorzichtig met bestellen vooruitbetalen.

11 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 weken terug schoenen besteld uit de…

2 weken terug schoenen besteld uit de 72 uur verzenden collectie, alleen bestel label aangemaakt bij DPD en daarna nooit meer iets gehoord, 8 mailtjes gestuurd en proberen te bellen maar geen reactie terug, en nu mijn geld kwijt… BESTEL HIER NIET!!!

10 april 2026

Echt super slechte ervaring

Echt super slechte ervaring. Ik heb deze schoenen al 4 weken geleden besteld en nog steeds niks binnen. Er is wel een trackingscode gemaakt, maar daar is daarna gewoon niks meer mee gebeurd.

Ook reageren ze totaal niet op appjes en als je belt nemen ze niet op. Je krijgt dus geen informatie over waar je bestelling blijft, of dat er iets mis is gegaan. Ik ben ook nog mijn geld kwijt. En nog steeds geen reactie op appjes

Zou hier echt niet bestellen, mega slechte service.

20 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

lang gewacht maar wel goed resultaat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een maand geleden schoenen gekocht

Een maand geleden schoenen gekocht. Daarna geen enkel contact meer gehad. Ik heb gebeld en gemaild maar krijg geen enkele reactie. Ik denk dat dit bedrijf niet (meer) bestaat. KOOPHIER DUS NIET!

8 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gedragen sneakers ontvangen - geen reactie

Ik heb een paar gedragen sneakers ontvangen. Bovendien verschilt het leer van beide schoenen kwa kleur en textuur/afwerking. 30 maart en 2 april stuurde ik een e-mail met een verzoek tot ruil met een nieuw paar, maar tot heden heb ik geen reactie ontvangen. Hele slechte klantenservice!

Onbereikbaar bedrijf

Ik heb in begin maart schoenen besteld bij Flaatch, deze waren eerst kwijt geraakt in de post. Ik heb contact opgezocht met Flaatch en ze beloofden een nieuw paar schoenen op te sturen en een nieuwe track & trace link. Het is nu een maand later en ik heb Flaatch meerdere keren geprobeerd te bereiken omdat ik niks ontvangen heb, maar ze reageren op niks. Heb ook al een paar keer gebeld naar het telefoonnummer op de website, er is nooit opgenomen. Dit bedrijf is dus zeker geen aanrader.

2 mars 2026

Bestelling niet ontvangen

Op 17 maart 2026 hebben we een bestelling geplaatst uit de 72h shipping collectie. Bewust gekozen uit deze collectie, omdat het een verjaardagscadeau was (voor 26 maart). Op 18 maart hebben we de bevestiging ontvangen en de melding dat de bestelling klaargemaakt wordt voor verzending. Op 24 maart hebben we een mail ontvangen dat de bestelling is ingepakt en zo snel mogelijk wordt verzonden door DPD. De 72h shipping is hierdoor al lang niet gehaald. Sinds deze mail zien we staan dat de zending is aangemeld en volgbaar wordt, helaas is de bestelling sinds die tijd niet ontvangen door de vervoerder en dus ook niet geleverd. Contact proberen te zoeken via mail, whats app en proberen te bellen, maar helaas geen reactie of contact tot op heden (5-4-2026)

17 mars 2026

Oplichterij

4 maart schoenen besteld voor bijna €200. Niks ontvangen, geen enkele reactie op berichten en geen geld terug. Kortom oplichters.

5 april 2026

Half maart sneakers besteld

Half maart sneakers besteld. Dure schoenen van 150 euro. Nu is het april en geen schoenen gezien. Terwijl ze met 72 uur bezorgd zouden zijn. Geen enkele reactie op mails, bericht via Instagram of telefonisch contact. Wel een vervoersbewijs asngemaakt, maar schoenen worden niet aangeleverd door verkoper. Echt erg en verdrietig, ik werk ook hard voor mijn centen. Het begint inmiddels te voelen alsof het oplichterij is. Rare is dat je nog gewoon schoenen kunt kopen op de website, er komt dus nog dagelijks geld binnen. En raar dat het adres bekend is. Je kunt er dus zo heen om of je schoenen of je geld op te halen. Het is ook geen winkel maar een flatgebouw. Update 8 april: ik ga aangifte doen. Geen enkele contact te krijgen. 155.90 euro weg. Ik wil dat de verkoop gestopt wordt. Dat gebeurd pas bij aangifte, dus neem even de tijd en doe aangifte.

5 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb op 3 maart schoenen besteld en…

Ik heb op 3 maart schoenen besteld en betaald. Deze zouden binnen 72 uur verzonden worden. Een dag later is het pakket aangemeld bij DPD maar nooit verzonden. Een maand later nog steeds niets ontvangen. Ik krijg geen contact, geen reactie op mail en berichten via de website en WhatsApp app. Ik ben bang dat ik m’n geld kwijt ben.

3 april 2026

Flaatch

Flaatch, gestart in 2019 als een slaapkamerhobby, groeide uit een passie voor sneakers. Nu vormen we een bloeiende community met een team dat grenzen verlegt en verbindingen versterkt. We waarderen gemeenschap, zelfexpressie en groot dromen.

Dit belooft de site. Sorry. Ik moet daar zoo hard om lachen. Wie laat een klanten NB a weken en ettelijke mails bengelen zonder info over de bestelling???
Ik geloof er niet meer in. 127 euro uit het raam. Leuk, als alleenstaande mama met hoge medische kosten.(Borstkanker). Dat is net wat ik er nog nodig bij had. Bedankt Flaatch. Jullie zijn geen gepassioneerd bedrijf. Jullie zijn een scam!!!

1 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen terugbetaling ontvangen na retour

Ik wacht al 5 weken op mijn terugbetaling van een pakketje wat ik retour heb gestuurd. Eerst was de bestelling al kwijt bij DPD, daarna zijn de schoenen na 3 weken pas opnieuw verstuurd. Terwijl er binnen 72 uur verstuurd zou worden, wat op de website staat. Bij een retour moet je een label van €15!? aanschaffen via de website en dan hebben ze 20 werkdagen om de terugbetaling te voltooien. Die 20 werkdagen zijn ook allang om. Elke keer moet je contact opnemen via whatsapp om maar weer te zorgen dat het geregeld wordt, maar nu er een terugbetaling gedaan moet worden, reageert niemand meer via whatsapp. Erg onbetrouwbaar allemaal.

24 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet bestellen!!! Geen reactie en geld kwijt

Ik heb 3 weken geleden schoenen besteld, er was iets mis gegaan met deze levering en ik had na 1 week contact opgenomen. Op mail reageren ze niet, op whatsapp toen wel. Ze gaven aan meteen een nieuw paar op te sturen en ik kreeg een €20 cadeaubon in de mail. Vervolgens heb ik niks meer gehoord, ook geen nieuwe bestelbevestiginf of versturing en ben ik al 2 weken later, heb ik elke dag geappt en gemailt, maar ze negeren alles. Ik heb uiteraard betaald en ben dit geld dus kwijt. Bestel hier niet, ze zijn nergens te bereiken als er iets fout gaat en geld krijg je niet terug. 3 weken later nog niks

31 mars 2026

Geld niet terug

Schoenen al in december geretourneerd, het is nu maart en heb mijn geld nog steeds niet terug. Ik heb al 10x gebeld en meerdere mails gestuurd maar hier word niet op gereageerd. Ik zou iedereen afraden hier te bestellen!

29 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.